Esimese punktiga nõus 110%. Ülejäänu on aga populistlik pask, mis sa, makirajakas, suust välja ajad...makirisu kirjutas:1. sõdur lännu- TEHTUD
2. eesti lõhki aetud -Tehtud
3. matsid aeg makste maksta ja oravad laristavad kuidas tahavad- TEHTUD
4. kohe tõusevad ka hinnad 3x
Oravad täidavad lubadusi
Re: Oravad täidavad lubadusi
Makirisu sai vist siit inspiratsiooni oma populistlikuks mõtteavalduseks:
http://www.youtube.com/watch?v=3Kjfs-LkKTE
http://www.youtube.com/watch?v=3Kjfs-LkKTE
Re: Tibla
Ta ei saa minna.Radionov kirjutas:Tiblarisu võiks Kesknädalasse tööle minna.
Ta läks Tõnismäele mälestusvalvesse, kuna mongoleid hommikul üle piiri enam ei lastud.
Re: Oravad täidavad lubadusi
Kõik on õige.Elu Eestis on jube 'ull ja läheb aina 'ullemaks.makirisu kirjutas:1. sõdur lännu- TEHTUD
2. eesti lõhki aetud -Tehtud
3. matsid aeg makste maksta ja oravad laristavad kuidas tahavad- TEHTUD
4. kohe tõusevad ka hinnad 3x
Ei jää sul muud üle,kui Vene paradiisi põgeneda.No ei vääri eesti rahvas keskerakonda.Teenige edaspidi vene rahvast ja Vene Riiki Venemaal,mitte siin.
btw,sa Lapuan liike'st oled kuulnud,
Esimese punkti osas on õigus. Punktide 2.-4. puhul (eeldades, et need tõele vastavad) ei sa küll oravate osalust lugeda selliseks, mis lubaks neid asju täielikult nende nimele kirjutada. Kusjuures 2. punktiga oled täiesti puusse pannud. Eesti lõhestasid ikka need, kes siia okupatsiooni ajal rongitäite kaupa tiblasid sisse vedasid. 
Viimati muutis binsat, 22:19, 05 Juun 2007, muudetud 3 korda kokku.
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Sa vanka mine pane ennast kuskil nurga taga. Kuskohas me mingit juttu räägime, seda me miski russsofti käest kohe päris kindlasti küsima ei hakka.rosoft kirjutas:Pistke te kõik kes siin sõna_võtnud on omale oravad p...! Ja vahetage sellisteks juttudeks portaali,
poliitikud!!!
jah muidugi. täiega! saada ajuhiiglase poolt madalalaubalise tiitel teeb küll ainult au!makirisu kirjutas:sind binsat ei solvatud aga sina näed solvad.
silmad sul kiremisest (pigem endale p...i pistmisest) pahupidi läinud?
Järjekordne vhs-i mudel siin kamandas kõiki sõnavõtnuid omale oravaid p..i pistma. Mina isiklikult küll tõlgendan seda solvamisena kui mul soovitatakse midagi kuskile p... pista (klähviva tibla poolt õhku visatud #¤£$5=/ pole tõsi küll teab-mis hingeline traumaPistke te kõik kes siin sõna_võtnud on omale oravad p...!
Viimati muutis binsat, 01:35, 06 Juun 2007, muudetud 1 kord kokku.
makirisu kirjutas:sa vaata kõigepealt oma avatari siis köhi edasi
Viimati muutis binsat, 01:41, 06 Juun 2007, muudetud 1 kord kokku.
Ei saa just öelda, et sina meil maksude maksmisega hiilgad, või mis?makirisu kirjutas:mina kui maksumaksja kyll ei ole nõus yhe debiiliku yleeestiliste rahutusi organiseerinud jobu tagajärgi likvideerima.
Look who's talking...makirisu kirjutas:sellepärast kõik perses ongi et sinusugused klähvijad ja haukujad kiunuvad väikekodanlase moodi iga õllekasti otsas
Kuda see vanarahva tarkus nägemise ja pindude ja palkide kohta oligi?makirisu kirjutas:ma näen seal yhe rumala binsati vaimusynnitust,
Kle lobudik, sa vaata mis ila sa suust välja ajad:
Kui sinu tsaarikene Savikas sellist iba suust välja ajab võiks sul endal ikka väikene ajuraasuke kah olemas olla! Aga pole.
Kas meil on Kuningriik või totalitaarne reziim?makirisu kirjutas:mina kui maksumaksja kyll ei ole nõus yhe debiiliku yleeestiliste rahutusi organiseerinud jobu tagajärgi likvideerima.
Kui sinu tsaarikene Savikas sellist iba suust välja ajab võiks sul endal ikka väikene ajuraasuke kah olemas olla! Aga pole.