mtv Eesti

Kui teate huvitavaid kanaleid, feede või on teil selleteemalisi küsimusi, siis siin on see koht
Kasutaja avatar
trip24
Edasijõudnu

mtv Eesti

Postitus Postitas trip24 »

Kas mtv Eestit on võimalik kuidagi viasati kliendil vaatata või on mõnelt vabalt sateliidilt?
Kasutaja avatar
trip24
Edasijõudnu

Postitus Postitas trip24 »

ma mõtlesin, et mõnelt sateliidilt on äkki vabalt kätte saadav mtv Eest?
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Ntx milliselt? 119W?
Kasutaja avatar
Schumi
Entusiast

Postitus Postitas Schumi »

Andke andeks, ausalt, aga MTV Eesti on jube kanal. :lol:
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

Kui kaablivõrgus Sinuni ei ulatu, siis on ainult võimalus ZuumTV pakett.
Kasutaja avatar
KLF
Uudistaja

Postitus Postitas KLF »

Just eile nägin, et Viasati listi oli MTV eesti, läti ja leedu nimekirjas. Täna enam polnud. Ega pilti ka polnud. Kas neil on plaanis panna siis?
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

MTV ja Viasat pole kokkuleppele jõudnud. Nimekirjas on, aga mitte Viasat-i paketis. MTV on kodeeritud ainult Viaccess-ga ehk operaatorite jaoks, mitte kodutarbijale.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

Ise seda rämpskanalit küll ei vaata, muusikat saab mujalt ka. 15 aastat tagasi oli MTV hulga etem, kui praegu. Võiks selle mtveesti üldse kinni panna.
Kasutaja avatar
martinniglas
Edasijõudnu

Postitus Postitas martinniglas »

1990 - 1999 oli minu meelest mtv peal rohkem musa. Aga nüüd on rohkem mõla saateid kui musa. :evil:
Kasutaja avatar
indrekus
Edasijõudnu

Postitus Postitas indrekus »

Enne läheb siga tagurpidi puu otsa, kui MTV Eesti Viasati vaatajatele nähtavaks saab. Varsti on juba aasta möödas, kui kanal alustas, aga kokkuleppele pole saadud. Samas kui teised teenusepakkujad said kohe pildi ette.
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Ja-jaa,Viasat'il aeg em-te-vee asemel RockworldTV siise panna, :D
Kasutaja avatar
timo123
Uudistaja

Postitus Postitas timo123 »

Mul maximum s1000m tüüner ma mingi õhtuti näen mtv eestit kuigi tasuline kanal xD, päeval ei näe
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

ühinen kõigiga kes arvavad et mtv-eesti pealt ei ole midagi vaadata.

Kahjuks on üleüldse paljudes telekanalittes saadete formaadid ära rikutud. TV3 eestit nimetan ma nüüdsest endamisi reklaamkanaliks kuna kohati tundub et reklaami tuleb sealt rohkem kui saateid ja filme.
ETV on eesti uudistekanal koos prime-time kultuurisaadetega. Kahjuks on kanali sihtgrupp kindlalt formuleerimata. MInu jaoks pole ka sealt midagi vaadata. Kanal2 on vast kõige vaatajakesksem
Üldiselt on sedasi et paljud kanalid välismaal lasevad eetrisse interaktiivseid saateid kus osaliseks on televaataja kes stuudiosse helistab ja mõnest stuudiomängust osa võtab. Kuna noored vaatavad enamasti muusikakanaleid siis on selge et muusikakanalid on oma näo ära värvinud ja serveerivad ennast nii nagu nende vaatajatele meeldib.Kõigile kahjuks ei saa meeldida.

Kes tahab mitteinteraktiivset muusikat, see peaks panustama rohkem kodusele diskoteegile või leidma lahendust mõne Mezzo sarnase kanali vaatamiseks. On olemas kanaleid mis on tõsised tegijad aga on ka neid mis puhtalt reklaami peal elavad.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ühinen eelpool kirjutajaga,kanal 2?mis muusikasse puutub siis äkki ma roostes või loll aga miks peaks eesti noor kuulama mingit mustade jura.Ise kasvasin pungi ajastul(ja kui teil lapsed siis vist kujutate ette mis jura kuulavad)zoomi lepingu jätsin kehtima,et laps saaks oma mtv eestit vaadata.Ise leian endale meeldivat musa satilt raadio valikust rocki valik Premierelt täitsa ok ja muidugi cd.Aga kui kellegil mtv eesti huvi siis zoomilt tuleb ja 99eek kuus.Ilmselt paljud vanadpeerud seda meelt :wink:
Kasutaja avatar
martinniglas
Edasijõudnu

Postitus Postitas martinniglas »

parem las koristavad selle nickeldeoni vh 1 pealt ära
praegu on tüüneris selline nickeldeon/vh 1 enne oli vh 1 täiskanal
Vasta

Mine “Kanalid - Feedid”