Olen diginduse alal üsna algaja ja just eile sain asja lõpuks korda, aga seoses sellega tekkis probleem lisaseadmetega.
Mul on siiani olnud Starmani kaabel ühendatud otse DVD-sse ja DVD omakorda telekasse, et saaks DVDga telekast taimeriga asju salvestada ka pikema aja peale ette. Nüüd on teleka ja DVD vahel aga digiboks ja DVD-d ei saa enam panna programme otsima ja oma mälupesadesse salvestama käsuga "follow TV", sest põhimõtteliselt ei ole DVD-l ju kuskilt programme võtta? Või olen valesti aru saanud?
Oskajam sõber arvas, et ainus võimalus edaspidi midagi salvestada on seadistada DVD salvestama sisendist EXT2 (põhimõtteliselt ju suvalise lisaseadma jaoks mõeldud) ja siis DVD salvestabki kanalit, mis parasjagu digiboksis aktiivne on.
AGA ja siin peitubki küsimus, pidi olema võimalus ka digiboksi kuidagi seadistada vajalikuks ajaks kanalit vahetama, nii et DVD-l saaks mitu asja järjest taimeriga salvestama panna.
Kas keegi on midagi sellist teinud ja oskab soovitusi anda? Või ongi nii, et saan salvestada seda mida hetkel vaatan ja kogu moos?
Tänud juba ette!