Millist tüünerit osta 4000kr eest
Millist tüünerit osta 4000kr eest
Sooviksin omele uut tüünerit osta, a kuna ise algaja ei tea emillist valida, endale on silma jäänud samsund DSr 9500 AY!! hetkel siis endal viasati PACE tüüner, 110cm triaxi pann 4 peaga!! ( pace laseb mällu panna ainult 700 kanalit)
Niiet milline oleks parim tüünet 4000kr eest??
Re: Millist tüünerit osta 4000kr eest
Soovitaks ka Ostan/Müün/ Vahetan sektsiooni siin foorumis sirvidaEigo kirjutas:Sooviksin omele uut tüünerit osta, a kuna ise algaja ei tea emillist valida, endale on silma jäänud samsund DSr 9500 AY!! hetkel siis endal viasati PACE tüüner, 110cm triaxi pann 4 peaga!! ( pace laseb mällu panna ainult 700 kanalit)

Ehk tuleb siis veel ideesid selle kohta, mida ostetakse/müüakse

- peeter3000
- Digivanake
siit võid ka vaadata.ja saad kohe võtta ka HD-ga.
ma arvan,et Saksast saab tellida ka.võibolla keegi teine teab head netipoodi saksas..
http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... /3912.html
HD-ga
http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... y=minPrice
ma arvan,et Saksast saab tellida ka.võibolla keegi teine teab head netipoodi saksas..
http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... /3912.html
HD-ga
http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... y=minPrice
Sel juhul soovid suhtkoht tagasihoidlikud ja sobib täiesti ka 1300..1600 eekune dm500 mille saad kasutaja zaabas käest. ülejäänud raha eest osta omale õlut või kommi.Eigo kirjutas:ma selle HD peale polegi mõelnud, lihtsalt tahaks palju kodeeritud kanaleid vaadata!

|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Selle saja aasta suhtes olen natuke pessimistlik:makirisu kirjutas: yldiselt ka ma ei saa aru mis siin luulutada, igatahes dreambox ja ei midagi muud, mis kuradi HD ja bla bla, sada aastat te seda ei näe miski tyyneriga
alustasin hilistes kaheksakümnendates väga analoogasjaga ja juhtusin ka Eesti esimese viie installeeritud SAT vastuvõtusüsteemi omanike hulgas olema (tõsi, mitte ametlikult kinnitatud andmed - võib-olla hoopis Eesti esimese 105 hulgas

- analoog töötab ikka veel aga... kes krt seda saksa keelt "hablab"

- Filmneti analoogdescrambleri kuulsusetu lõpp
- D2MAC on "võidumees" (kas keegi veel mäletab sellist lühendit

- kõik on digitaal
- Dreambox on Allahi asemik maa peal, hoolimata tuuneri olematust tundlikusest
- sinu image tulgu meile tänapäev ja igavesti

- antennile 100 LNB-d ja antenn võib olla suvalise kujuga ning paigaldatud suvalises suunas, sest Dreambox tagab pildi nagunii (peaasi, et "vuntsid" sassi ei läheks...)
Nujah...

Sa ilmselt tõesti 100 aastat ei näe kui jääd oma dreamboxiga jändama.HD kanaleid taevas küll ja osad nendest täitsa vaadatavad.makirisu kirjutas: yldiselt ka ma ei saa aru mis siin luulutada, igatahes dreambox ja ei midagi muud, mis kuradi HD ja bla bla, sada aastat te seda ei näe miski tyyneriga
Eigol soovitaks osta tüüner mis HD võimeline.Kui korra vaatad HD tahad veel

Keegi on tuunerivalikuga kursis?
Tahaks uurida sellist pilli mis teeks "kõike". Ühesõnaga oleks HD võimeline, MPEG4, omaks salvestajat, võimaldaks vaadata kodeeritud kanaleid jne... paha ei teeks kui omaks ka (hd)dvd mängijat.
Millisesse hinnaklassi selline asi jääb ja on seda eestist ka saada?
Ise saan aru et DM8000 peaks kõik selle ära tegema aga seda ei müüda. On konkurente, analooge talle?
Tahaks uurida sellist pilli mis teeks "kõike". Ühesõnaga oleks HD võimeline, MPEG4, omaks salvestajat, võimaldaks vaadata kodeeritud kanaleid jne... paha ei teeks kui omaks ka (hd)dvd mängijat.
Ise saan aru et DM8000 peaks kõik selle ära tegema aga seda ei müüda. On konkurente, analooge talle?
Minu arust on HD kanalite valik üldse alla igasugu arvestust. Pro7 ja Sat1 vahtimiseks tuhandeid lendu lasta on küll juba maitse asi...
http://www.lyngsat.com/hd/index.html
Paar aastat tasuks veel oodata, et rahakotti mõrvama hakata...
http://www.lyngsat.com/hd/index.html
Paar aastat tasuks veel oodata, et rahakotti mõrvama hakata...

Kathrein UFS 910rihok kirjutas:Keegi on tuunerivalikuga kursis?
- on HD võimeline
- on MPEG4
- ei oma salvestajat (kuigi räägitakse, et septembris tulla softi täiendus, mis lubab välist HDD kasutada USB 2.0 kaudu)
- võimaldaks vaadata kodeeritud kanaleid - sõltub, mis soft sinna sisse on pandud

- (hd)DVD mängijat loomulikult ei oma
Tundub, et hetkel on see UFS 910 nii "kuum" kraam, et Kathreinil on tõsised tarneprobleemid. Eks paistab, kuidas see Eesti suhtes laheneb

Kati pole paha valik kui tõesti tõsine tahe selle mõne HD kanali nimel neid lisatuhandeid välja laduda ja teha samas järelandmisi kõiges muus. Paraku on see pill momendil üsna toores ja HD-gi lapsekingades ja selle nautimiseks kasutatav tehnika on tugevalt overpriced (4000 eeku jääb siin selgelt väheks). Kui inimene tahab lihtsalt võimalikult palju krüptitud kanaleid vaadata, saab hakkama selle odavaima dreamboxiga. Kui HD värk areneb, küll siis jõuab ka vastav tehnika ja tarkvaragi järele, hinnad loksuvad rohkem paika jne.
Ja ma ei saa aru mis krdi dreami tundlikkusest te siin pajatate. Kui asi korraliku tehnikaga välja häälestada, on pea kõik signaalid korralikud ja isegi sitema ilmaga ei katku midagi (proovitud nii 7020 kui 500-ga).
Ja ma ei saa aru mis krdi dreami tundlikkusest te siin pajatate. Kui asi korraliku tehnikaga välja häälestada, on pea kõik signaalid korralikud ja isegi sitema ilmaga ei katku midagi (proovitud nii 7020 kui 500-ga).
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Eigol soovitaks osta tüüner mis HD võimeline.Kui korra vaatad HD tahad veel
Ilmselt enamus sat-tv pakkujaid hakkab järjest rohkem rõhku panema HD pildi edastamisele, ilmselt ühel päeval ise ostad ka teleka mis HD võimeline(kui juba pole
)siis hea kui pill olemas.HD tüünerid on võimelised SD pilti vastu võtma ja näitama,SD pill aga ainult SD kanaleid ja ei midagi rohkem.[/quote]
HD võimeliste hinnad algavad 5-6k!! Dreambox 500 tundub minujaoks vana masin olevat!

HD võimeliste hinnad algavad 5-6k!! Dreambox 500 tundub minujaoks vana masin olevat!