Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
- valgekotkas
- Admin
- peeter3000
- Digivanake
- peeter3000
- Digivanake
Lõpuks ilmus ka minul VOOM HD pilt ette. Ei taha küll olla eriline viriseja ja tublide katsetajate tööd kritiseerida, kuid...,
kui kanali logol poleks märget HD poleks ma küll aru saanud millega tegemist. Sati pealt on mul Saksa 16:9 SD lahutusega pilt sama hea/sama kehv. Tükati sati SD isegi parem, sest sellel Zuumi VOOM HD-l viskab aega ajalt millegipärast ka pakkimismüra ja tavaliselt progressiiv skänniga mängitud interlaced pildile sarnaseid "kammitud" servi, mis hõlmavad aga ekraanil tavatult suure pinna.
Edit: Vist oleneb ka saatest. St filmimtud algmaterjalist, sest praegu on pilt veidi parem. Aga esmamulje oli tõesti selline nagu kirjeldatud.
kui kanali logol poleks märget HD poleks ma küll aru saanud millega tegemist. Sati pealt on mul Saksa 16:9 SD lahutusega pilt sama hea/sama kehv. Tükati sati SD isegi parem, sest sellel Zuumi VOOM HD-l viskab aega ajalt millegipärast ka pakkimismüra ja tavaliselt progressiiv skänniga mängitud interlaced pildile sarnaseid "kammitud" servi, mis hõlmavad aga ekraanil tavatult suure pinna.
Edit: Vist oleneb ka saatest. St filmimtud algmaterjalist, sest praegu on pilt veidi parem. Aga esmamulje oli tõesti selline nagu kirjeldatud.
Mitte virisemist, vaid tagasisidet tegijatele.
- VOOM on HD, seega see saab olla vaid laiekraanpilt. Miskipärast box nii ei arva.
- miskipärast arvas box, et mulle imponeerivad soome subtiitrid, ehkki mul on soov vaid eesti- ja ingliskeelsete järele. Lülitasin subtiitrid sel kanalil välja, loodetavasti need ise tagasi ei tule.
- VOOMi visuaalne kvaliteet jääb Luxe'ile tuntavalt alla, IMO. Aga see võib olla seotud algmaterjaliga, nagu Riho eelpool mainis.
- VOOM on HD, seega see saab olla vaid laiekraanpilt. Miskipärast box nii ei arva.
- miskipärast arvas box, et mulle imponeerivad soome subtiitrid, ehkki mul on soov vaid eesti- ja ingliskeelsete järele. Lülitasin subtiitrid sel kanalil välja, loodetavasti need ise tagasi ei tule.
- VOOMi visuaalne kvaliteet jääb Luxe'ile tuntavalt alla, IMO. Aga see võib olla seotud algmaterjaliga, nagu Riho eelpool mainis.
Nagu ka Luxe.TV puhul, ei tehta Eestis Voom HD pildiga midagi. Kõik mis tuleb satelliidilt läheb peaaegu 1:1-le edasi, välja on filtreeritud ainult Rootsi, Taani ja Norra subtiitrid.
Lisainfoks veel, et Luxe.TV tuleb satelliidilit umbes 6,5 Mbit/s ja Voom HD aga umbes 14 Mbit/s, pildist siis juttu ja MPEG-4 AVC.
Lisainfoks veel, et Luxe.TV tuleb satelliidilit umbes 6,5 Mbit/s ja Voom HD aga umbes 14 Mbit/s, pildist siis juttu ja MPEG-4 AVC.
KAON -lt lõpuks H.264 salvestav digibox väljas:
KIP-B3200HD
http://kaonmedia.com/eng/product/view.php?org_num=91
USB 2 x USB 2.0
Ethernet 1 x LAN
HDMI HDMI 1.1 , HDCP 1.1
HDD SATA 80/160/250G
jne
Nüüd võiks Starmani survestada et siia ka jõuaksid.
Teadjamad (Roska jt) võiks öelda kas on mingit lootust otse Kaon -i käest seda ka osta (et ei peaks Starmani järgi ootama).
KIP-B3200HD
USB 2 x USB 2.0
Ethernet 1 x LAN
HDMI HDMI 1.1 , HDCP 1.1
HDD SATA 80/160/250G
jne
Teadjamad (Roska jt) võiks öelda kas on mingit lootust otse Kaon -i käest seda ka osta (et ei peaks Starmani järgi ootama).
mnjahjanz kirjutas:KAON -lt lõpuks H.264 salvestav digibox väljas:
KIP-B3200HD
USB 2 x USB 2.0
Ethernet 1 x LAN
HDMI HDMI 1.1 , HDCP 1.1
HDD SATA 80/160/250G
"seda kassid ostaksid"
roska kirjutas:Nagu ka Luxe.TV puhul, ei tehta Eestis Voom HD pildiga midagi. Kõik mis tuleb satelliidilt läheb peaaegu 1:1-le edasi, välja on filtreeritud ainult Rootsi, Taani ja Norra subtiitrid.
Palju õnne Ristole sünnipäevaks!
Saada Kaonmediale INQUIRY, ehk nad vastavad.janz kirjutas:KAON -lt lõpuks H.264 salvestav digibox väljas:
KIP-B3200HD
USB 2 x USB 2.0
Ethernet 1 x LAN
HDMI HDMI 1.1 , HDCP 1.1
HDD SATA 80/160/250G
jne
Kas see mitte IPTV boks pole?janz kirjutas:KAON -lt lõpuks H.264 salvestav digibox väljas:
KIP-B3200HD
USB 2 x USB 2.0
Ethernet 1 x LAN
HDMI HDMI 1.1 , HDCP 1.1
HDD SATA 80/160/250G
jne
Ehk siis survestage Elioni.