dvb-t(digi-tv) kaugvastuvõtu ANTENNID

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

dvb-t(digi-tv) kaugvastuvõtu ANTENNID

Postitus Postitas peeter3000 »

Viimati muutis peeter3000, 16:22, 30 Aug 2007, muudetud 2 korda kokku.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Peeter3000 ilusad asjad ja aga probleem soome digis pole mitte signaali tugevus(alla 100% pole kunagi ei finluxiga ei zoom-boxiga)vaid kuidas eemaldada signaalist saast mis rikkub Q ära olgu see siis täitesaatja või teine peamast.Siin teistes teemades pikkalt räägitud.Minu meelest vaja mingit filtrit antenni ja võimu vahele mis eraldab kasuliku ja saasta muxist.Aga see tundub sihuke ulme vallast olema(ilmselt arvuti saaks hakkama kui soft oleks)kasulik data tüünerisse kasutu(müra)prükasse. :D Ma küll ei ole oma väites kindel 100% aga lugedes erinevates teemades inimeste komentaare kes on tv-asja õpinud või töötavad antud alal siis mulje on sihuke jäänud.Ja enda tagasihoidlikud katsetused on viinud välja sinna,et espoost signaal 100% Q1-60% pilti pole,lahti S 30% Q 40-50% pilt ees.Pikk jutt tuli aga nii ta on. :(
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

faas kirjutas:Peeter3000 ilusad asjad ja aga probleem soome digis pole mitte signaali tugevus(alla 100% pole kunagi ei finluxiga ei zoom-boxiga)vaid kuidas eemaldada signaalist saast mis rikkub Q ära olgu see siis täitesaatja või teine peamast.Siin teistes teemades pikkalt räägitud.Minu meelest vaja mingit filtrit antenni ja võimu vahele mis eraldab kasuliku ja saasta muxist.Aga see tundub sihuke ulme vallast olema(ilmselt arvuti saaks hakkama kui soft oleks)kasulik data tüünerisse kasutu(müra)prükasse. :D Ma küll ei ole oma väites kindel 100% aga lugedes erinevates teemades inimeste komentaare kes on tv-asja õpinud või töötavad antud alal siis mulje on sihuke jäänud.Ja enda tagasihoidlikud katsetused on viinud välja sinna,et espoost signaal 100% Q1-60% pilti pole,lahti S 30% Q 40-50% pilt ees.Pikk jutt tuli aga nii ta on. :(
Soome Digita inimestega on juttu olnud nüüd sellest Fiskars-Espoo SFN võimalikust probleemist.
Üliviisakas soomepärane vastus muidugi - eks "tutkimme asiaa" ja siis ehk paistab...

Tegelikult võib Mux 44/46 probleemil olla ka muid põhjusi (Mux 32 on huvitaval kombel Tallinna kandis natuke stabiilsem - jälle ainet mõtlemiseks). Asja loomulikult uuritakse ja oleme lihtsalt hetkel tagasi sama situatsiooni juures, nagu õndsal vene ajal - võtaks Soome pilti vastu küll, aga täpselt ei tea, kuidas :oops:
Vasta

Mine “Üldfoorum”