Satellite resiver Peace250nv
Satellite resiver Peace250nv
Sai hangitud ViaSati komplekti Peace250nv,mikropea oli rikkis sai uus ostetud ja nyyd siis asja tuumajuurde resiiver ei tunnista seda uut pead sai seegi kontrollitud aga on terve teise resiiveriga toimib aga minu omaga ei midagi.Vaadatud ka resiiveri menüüst pole kohta ise uuendusteks. Mis teha?
Re: Satellite resiver Peace250nv
Kui võidelda, siis võideldadirigent kirjutas:Sai hangitud ViaSati komplekti Peace250nv,mikropea oli rikkis sai uus ostetud ja nyyd siis asja tuumajuurde resiiver ei tunnista seda uut pead sai seegi kontrollitud aga on terve teise resiiveriga toimib aga minu omaga ei midagi.Vaadatud ka resiiveri menüüst pole kohta ise uuendusteks. Mis teha?

Tuuner (sry, resiiver) tuleb ära visata ja uus hankida (soovitavalt võimalikult odav, seega ilma rahata

Dirigendi honorar peaks kärama küll - jälle võitlustanneri mõttes

Ja Peace sinuga

Sul üks pea või mitu?Kas oled käsitsi otsinud?Tüüneri seaded?See,et ei leia kanaleid ei aita sind.Ja lnb(mikropead) ei ole vaja tüünerile tutvustada.Äkki lihtsam kutsuda mees kohale kes aitab?Mõni lihtne asi mis tuksis võib pildi ära võtta,ja mis pea ostsid mis sagedus jne.
Küsimusi rohkem kui arvata oskad. 

Pace'ist veel, et minu masin igatahes uuendust sati pealt ei tõmba enam. Tehtud tehase seadete taastamine, kuid seegi pole aidanud. Jääb lihtsalt seisma - neli tulukest korraga põlemas ja ongi kõik (lasin nii seista 10 minutit ja ikka ei midagi... - loobusin; peaasi et lapsed oma cartooni ja disney'si näevad)
Jäta näiteks pooleks tunniks või isegi kauemaks, osad tuunerid on kole uimased.Marxist kirjutas:Pace'ist veel, et minu masin igatahes uuendust sati pealt ei tõmba enam. Tehtud tehase seadete taastamine, kuid seegi pole aidanud. Jääb lihtsalt seisma - neli tulukest korraga põlemas ja ongi kõik (lasin nii seista 10 minutit ja ikka ei midagi... - loobusin; peaasi et lapsed oma cartooni ja disney'si näevad)
Oled kindel, et ei tõmba?Marxist kirjutas:Pace'ist veel, et minu masin igatahes uuendust sati pealt ei tõmba enam.
Mul neid Pace`id olnud 2 tükki: 420nv & 230nv.
Esimene neist kuvas teleri ekraanile nn. edenemise tulbad ja hoiatuse mitte välja lülitada. Teisel peale nelja LED-i põlemise mitte mingit märki toimuvast pole, teleris näidatakse musta ekraani ainult.
Proovi Sombi õpetuse järgi.