Hitachi P42a01 - arvamused selle kohta
Hitachi P42a01 - arvamused selle kohta
Kuna plaanis endale osta uus Plasma osta Hitachi P42a01 (enne omasin 42PD6600), siis paluksin teiste arvamusi selle teleka kohta (head ja vead). Internetist ei leidnud ühtegi hinnangut ega review selle kohta.
lähemalt infi: http://www.hitachidigitalmedia.com/DMG/ ... ductid=591
http://www.elmaks.ee/index.php?id=toote ... ct_id=1837
Ega ei tule ka probleeme Starmani digi-tv(DVB-C) näitamisel? Kas on kõik vajalikud ühendused olemas?
NB! Hind on ~16000.- Või oskate te samas hinnaklassis midagi paremat soovitada?
Ettetänades,
lähemalt infi: http://www.hitachidigitalmedia.com/DMG/ ... ductid=591
http://www.elmaks.ee/index.php?id=toote ... ct_id=1837
Ega ei tule ka probleeme Starmani digi-tv(DVB-C) näitamisel? Kas on kõik vajalikud ühendused olemas?
NB! Hind on ~16000.- Või oskate te samas hinnaklassis midagi paremat soovitada?
Ettetänades,
Viimati muutis Diiler, 16:43, 11 Sept 2007, muudetud 1 kord kokku.
Minu arvamus 5+ selle raha eest.Miks?Ilus disain,kõlarid all(ei ole väga lai),väga hea pilt ja värv,puuduvad mõttedud tilu-lilud,HD pilt eriti hea.Endal kodu eelmine mudel pd 8600.vanema prosega(muidu sama) aga väga rahul.
Ühendusi jagub.Mis sa hing ikka tahta oskad.Vaata mis korralikud LCD 42 tollised maksavad?Odavatele paneb pikkalt ära.Nii,et hea pill
.Lisaks ,et suht uus mudel alles hiljuti tuli kes suvel ikka testib,ja eks arvamusi palju.Mine vaata ise näiteks on-offis või audiocenteris saada.Kui ma ei eksi siis Hitachi toodab paneelid ise(vist mitmed telku valmistajad kasutavad)ei saa ju sitta teha 
Ühendusi jagub.Mis sa hing ikka tahta oskad.Vaata mis korralikud LCD 42 tollised maksavad?Odavatele paneb pikkalt ära.Nii,et hea pill

Hitachi
Tjahh, käisin ise täna onoffis seda pilli vaatamas. Vasemal oli Philipsi plasma paremal Sony ja pilt oli nigu öö ja päev. Hitachi kahjuks muide. Source oli kõikidel paneelidel 1(mingi Philipis demo video). Kahjuks ei jätnud meelde nn naabrite mudeleid. Võimalik, et asi oli ka seadistudes, aga selle Hitachi pilt oli ikka masendavalt mittekontrastne ja tume.Minu arvamus 5+ selle raha eest.Miks?Ilus disain,kõlarid all(ei ole väga lai),väga hea pilt ja värv
Onoffi nn poelehes on ka minu arvates 1 samaväärne Philips (42PFP5332), samas hinnaklassis kontrastiga 15 000: 1 versus Hitachi 10 000: 1.
4000 krooni juurde pannes saab aga juba Philips 42PFL5322 mudeli,millel pixelite arv 1366x768 versus Hitachi 1024x768. Asjatundjad - palju selline kontrasti või pixelite erinevus tunda annab?
Vaata mis korralikud LCD 42 tollised maksavad?Odavatele paneb pikkalt ära.Nii,et hea pill
Kõnealune isend on ikka plasma, mitte LCD vist?
Re: Hitachi
Härrased!Radionov kirjutas:Tjahh, käisin ise täna onoffis seda pilli vaatamas. Vasemal oli Philipsi plasma paremal Sony ja pilt oli nigu öö ja päev. Hitachi kahjuks muide. Source oli kõikidel paneelidel 1(mingi Philipis demo video). Kahjuks ei jätnud meelde nn naabrite mudeleid. Võimalik, et asi oli ka seadistudes, aga selle Hitachi pilt oli ikka masendavalt mittekontrastne ja tume.Minu arvamus 5+ selle raha eest.Miks?Ilus disain,kõlarid all(ei ole väga lai),väga hea pilt ja värv
Onoffi nn poelehes on ka minu arvates 1 samaväärne Philips (42PFP5332), samas hinnaklassis kontrastiga 15 000: 1 versus Hitachi 10 000: 1.
4000 krooni juurde pannes saab aga juba Philips 42PFL5322 mudeli,millel pixelite arv 1366x768 versus Hitachi 1024x768. Asjatundjad - palju selline kontrasti või pixelite erinevus tunda annab?
Vaata mis korralikud LCD 42 tollised maksavad?Odavatele paneb pikkalt ära.Nii,et hea pill
Kõnealune isend on ikka plasma, mitte LCD vist?
Vitriinis telekaid võrreldes tuleks ka silmas pidada, et selle teleri pilt mida müügimehel on kasulikum müüa (mees saab suuremat %) on tihti parem kui kõrvaloleval paremal mudelil. On kogemusi! See ei pruugi muidugi käia ülal mainitu kohta. Tahan lihtsalt öelda seda, et kui võrdlema lähete tehke eelnevat endale selgeks mida ühelt või teiselt mudelilt oodata on. Neid kauplusi kus müügimees saab patakapalka, st. töötasu ei sõltu kindla, firmale kasuliku toote müügist, ei pruugi minu jutt paika pidada.
Moto: ärge laske omale pähe määrida seda mida teil vaja ei ole.
Re: reso
mis seal arvata, lähedalt vaadates suurem punkt/pixel. Sama kehtib full 1080p kohta, 1 meetri pealt vaadates on vahe olemas, 3 meetri pealt mitte. Kogu lugu.Radionov kirjutas:Point taken. Veelgi enam paluks asjatundjate/asja näinute arvamust resode:Hitachil on reso 1024x1080
1024x1080
1366x768
1024x768
erinevuse kohta silmaga vaadates (nii SD kui HD) puhul. Tänud ette.
reso ja pixel
Ok, anna mulle minu võhiklikkus andeks aga sooritaks nüüd eksami:mis seal arvata, lähedalt vaadates suurem punkt/pixel. Sama kehtib full 1080p kohta, 1 meetri pealt vaadates on vahe olemas, 3 meetri pealt mitte. Kogu lugu.
Mida lähemalt paneeli vahtida, seda olulisem on pixelite ja punktide arv?Eks? Ehk siis - kui on kesine pixelite korrutis ja nõrk punktide arv võid kahe meetri pealt ruutu vahtida?
Sama kehtib ka 1080p kohta?
Re: reso ja pixel
Kas nüüd lausa ruutu aga laias laastus ta nii on jah.Radionov kirjutas:Ok, anna mulle minu võhiklikkus andeks aga sooritaks nüüd eksami:mis seal arvata, lähedalt vaadates suurem punkt/pixel. Sama kehtib full 1080p kohta, 1 meetri pealt vaadates on vahe olemas, 3 meetri pealt mitte. Kogu lugu.
Mida lähemalt paneeli vahtida, seda olulisem on pixelite ja punktide arv?Eks? Ehk siis - kui on kesine pixelite korrutis ja nõrk punktide arv võid kahe meetri pealt ruutu vahtida?
Sama kehtib ka 1080p kohta?
Tänud selgitavate kommentaaride eest.
Mul loll küsimus, aga kui kavatsus telekat vaadata kaugemalt kui 3-4 meetrit siis pole nagu mõtet üldse investeerida suurema resoga telekasse. Pigem siis hoopis helisse. Palun parandage mind.
Aga äkki oskab mind ikka ka esialgses probleemis aidata. Et siis kas P42a01 on väärt ost või mitte.
Mul loll küsimus, aga kui kavatsus telekat vaadata kaugemalt kui 3-4 meetrit siis pole nagu mõtet üldse investeerida suurema resoga telekasse. Pigem siis hoopis helisse. Palun parandage mind.
Aga äkki oskab mind ikka ka esialgses probleemis aidata. Et siis kas P42a01 on väärt ost või mitte.