Enne seda, kui äike pea ära tappis, näitas dream antenni pööramise ajal teadet "oota pööran ....", nüüd on selle asemel teade "ei leia kanalit üles".
Soft sai vahetatud, midagi ei muutund. Kas keegi oskab öelda, on viga mootoris või hävis dreamis miski?
7020 ja mootoriga antenn
Re: mootor
Ei ole valed. Tegelikult antenn pöörab nagu vaja, puudub ainult see teade.Radionov kirjutas:Sul on ilmselt diseqi setingud valed (pole seatud mootoriga antenn).
- dreamboxer
- Edasijõudnu
driim ja mootor , pole eriti mõtekas värk . Driim tahab pidevat head signaali , olen proovinud ja loobunud .sigaelmar kirjutas:Ei ole valed. Tegelikult antenn pöörab nagu vaja, puudub ainult see teade.Radionov kirjutas:Sul on ilmselt diseqi setingud valed (pole seatud mootoriga antenn).
Ei tea mida sa sellega mõtled. Minu teada saab mootoriga palju tugevama signaali kui kõrvalt söötudega. Aga mootoril normaalne trajektoor saada võtab tublisti aega. Ise kasutan ca 4 aastad ja pole probleemi. Ainult paika seadmine võtab aega. Kui paned paketid Sattide järgi pole kah probleem.dreamboxer kirjutas: driim ja mootor , pole eriti mõtekas värk . Driim tahab pidevat head signaali , olen proovinud ja loobunud .