Kiiruse mõõtmine
10%
20%
30%
40%
50%
60%
70%
80%
90%
100%
Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 9.6 kuni 11.5 Mbps.
http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=ht ... &locale=et

kui Sa neid alama astme "klenditeenindajaid" "nutma" ajad,lähevad needki Iirimaale tööle ja asemele tulevad "klenditeenindajad" Kongost RV-st...makirisu kirjutas:nu inimene kirjutas natuke numbreid juurde ok see sellekselit kirjutas:Vahel on olnud 15...16, kuid 40 on küll unelm.
aga nu blääd elionis töötavad ausalt debiilikud. nu siin vahepeal nett taastus aga täna õhtu hakkas jälle sakkima, helistan mina siis 1551 keegi ei vasta, helistan siis 165 sealt öeldi et ärikliendid ikka peavad 1551 helistama ja ooteaeg max 3min, istusin siis vihaga 15 ootel, kohe kysisin et teil on mingi lasteaed või räägite erootikatelefoniga, et ei saa yldse vastata, siis oli mök mökk, meil palju ootel kliente, nii, siis kysisin, et 2 nädalat tagasi hakkas nu** ja siiani jupsib, inimene proovis pingida minu poole, ei ta ei näe netti, aga samas on neil kirjas et test ok ja kõik töötab. blääää, tra kuidas sa ei näe, kui me saaks praegu msnis kirjutada aga arve tuleb kyll ja siis kui 1min hiljaks jääb siis koos miski lollide hirmutamiseks julianusega, siis luksus veel natuke, ma siis kysisin, et kui ma tahan naisele last teha ja 6 kuu jooksul see ei õnnestu, siis 1 meist peaks arsti poole pöörduma, antud momendil minu arvuti nagu terve aga pole sisse laskjat, kas sa arstil oled käinud?? siis oli päris vait, siis kysisin kas need kirjad mis ma saatsin, saate replayna tagasi saata, et ma oleks kindel , et need pole pohuilt deletitud ja asjaga tegeletakse, siis hakkas NUTMA, saate aru mees nuuksub teises otsas??? tra mis firma see selline kyll on, kus on idioodid ja mehed seelikutes tööl, tra oma idiootse digi tv ga on ennast yle koormanud ja siis õpetavad, et vaja ruuterile restarti teha ja muretseda viirusekaitse, traa nii ei saa olla, lollus lokkab