Henkka kirjutas:jyri403 kirjutas:Andke andeks, Haapsalu-Uuemõisat ma mõtlesingi selle all, kogemata toppisin Kose-Uuemõisa. Nii et SFN töötab Eestis küll tänapäeval.
Ja ongi ka probleem vastuvõtuga 2/3 kaugusel Tallinnast Haapsallu.
Sama värk nagu tallinnlastel Espoo ja Fiskarsiga.
Kuskilt on meelde jäänud (aga ma ei vastuta info tõesuse eest), et SFN saatjate vahekaugus ei tohiks üle 60 km olla.
Ilmselt on see mul lihtsalt vale arusaam, sest ei kehti nii Espoo/Fiskarsi kui ka Tallinn/Uuemõisa väga teaduslikult planeeritud SFN saatjate kohta

Lohutus, et Uuemõisa saatjad kaugele ei levi (mõnisada vatti ainult!) on probleem siiski täiesti olemas näiteks Paliverest Ristini. Sealkandis ei teagi kohe, kuhu antenn suunata

, rääkimata autos vastuvõtust sõiduajal. Mul on "rest" suunatud Fiskarsi peale ja enne Uuemõisa digi käikuminekut peksis Tallinn pidevalt sisse, kuigi umbes 60 kraadi suundade vahe. Mis saab veel siis kui levi tugevneb? - Kindlasti paras pudru ja kapsad. Kahju neist vaatajatest, kes elavad Uuemõisa saatjast u. 20-30km. Tallinna poole.
Mina asun Fiskarsi ja Espoo suhtes paremas asukohas kui tallinnlased, nimelt on nende saatjate kaugus minust suht sama ja ikka on probleem nagu Tallinnas.
Ise asun u. 6km Uuemõisast põhjapool, eestlaste antenn on suunatud edelasse (logo, Orissaare & Uuemõisa vastuvõtuks) ja olen saanud siiski ka Tallinna E64 kätte
Julm värk!