Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4
NP4 720p
Tere,
Isegi kui NP4 toetab 720p (milles ma kahtlen) peab olema ikkagi MPEG-2 HD digiboks.
Moodul teisendab vaid MPEG-4/AVC signaali MPEG-2-ks, kuid ei saa hakkama HD signaaliga.
Isegi kui NP4 toetab 720p (milles ma kahtlen) peab olema ikkagi MPEG-2 HD digiboks.
Moodul teisendab vaid MPEG-4/AVC signaali MPEG-2-ks, kuid ei saa hakkama HD signaaliga.
Re: NP4 720p
sateks kirjutas:Tere,Isegi kui NP4 toetab 720p (milles ma kahtlen) peab olema ikkagi MPEG-2 HD digiboks. Moodul teisendab vaid MPEG-4/AVC signaali MPEG-2-ks, kuid ei saa hakkama HD signaaliga.
High Definition variant saab olema HDMI liidesega:
http://www.neotion.com/news/pr/PR_Boxer-Neotion.pdf
ja mitte varem kui 2007 teises pooles
The NEOTION MPEG4 HD module will be introduced during the second semester 2007.
sony 32P2520 ja NP4
Hi,
Testitud siis teleka sony 32P2520 ja Turbosati NP4 Conax CI mooduli koostöö..
Tulemus pisut segadust tekitav.. kenasti nähtav kõik mis tuleb kanali E59
pealt(discovery,cartoon...) kuid kõik mis tuleb kanali E42 (ETV,MTV...) pealt ütleb telekas "Selected program is not avialable" samas saab selt kenasti kätte kogu info..ehk telekava näiteks.
osaksb keegi pakkuda millest selline jama et E59 OK ja E42 mitte??
pealt(discovery,cartoon...) kuid kõik mis tuleb kanali E42 (ETV,MTV...) pealt ütleb telekas "Selected program is not avialable" samas saab selt kenasti kätte kogu info..ehk telekava näiteks.
- carrierlost
- Edasijõudnu
Re: sony 32P2520 ja NP4
ETV tuleb 45 kanali pealt. 42lt tulevad HDTV kanalid Luxe TV ja VOOM HD, millega see NP4 ei saa kindlasti hakkama.indrekk kirjutas:Hi,
1.Jah, üsnagi edukalt töötab ka Samsung-i telekatega.mønster kirjutas:Kas keegi on selle mooduli mingi muu, kui Sony telekaga ka funkama saanud?
Saab seda moodulit kuskilt laenata?
Ehk oleks kasulik mingi andmebaas luua, et milliste telekatega ta töötab. Juhul kui ta üldse peale Sony millegi muuga töötab.
Sony-l sõltub tarkvaraversioonist, vanematega ei tööta.
Kindlasti ei tööta Philips-iga.
2.Laenamise kohta ei oska öelda, nõua poes testi enne teleka ostu.
3.Andmebaasi olen Neotion-i käest korduvalt küsinud, aga siiani pole.
4. vt. p1
Kinnitan eelpool öeldut, et NP4 HD ümberpakkimisega hakkama ei saa.
Neotioni NP4 moodul nüüd soetatud SONY KDL-40D2810 sisse. Toimib ilusti. HD kanalitega ei oska ta midagi peale hakata, kuid hangitud sai peamiselt mugavuse pärast - teleka ja ressiiveri pultidest täiesti piisab.
Kes otsib kohta, kus seda müüakse, siis remondieksperdist sain mina selle 1425.- eest kätte.
Kes otsib kohta, kus seda müüakse, siis remondieksperdist sain mina selle 1425.- eest kätte.
Nonii, ma nüüd ei oskagi kohe seisukohta võtta, mille süüks asja ajada. Telekas siis eelpool mainitud SONY KDL 40D2810 ja neotioni np4 kaart. Digikanalite automaatotsinguga leiab ETV, MTV eesti jms (45. kanali kraam) hoopis 42 pealt ja telekas ei mõista nendega midagi peale hakata. Samas käsitsi 45. pealt otsides ning kanalilistis sobivatel kanalitel 42 45 vastu vahetades hakkab kõik toimima. Häda saabub taas, kui telekas mõned tunnid väljalülitatud olnud - kogu 45. kanali skänn ja kanalilisti update uuesti vaja teha.
Ei oskagi kellegi poole pöörduda, kas hakata kaardi müüjaga kaardi vahetamist proovima või tuleks minna teleka supporti häda kurtma? 42 pealt peaks tulema nagu paar HD testkanalit, millega neotioni kaart niikuinii midagi peale ei oska hakata. Samas ei ole mul teavet, kas siis uudistekanalid, mtv, hallmark ja etv tulevad ka kõik korraga HD-na sealt? Miks mu telekas siis 42. 45.ndale eelistab? Vot säärased küsimused siis keerlevad peas praegu. Tore oleks, kui keegi teadjam oskab midagi tarka sel teemal rääkida.
Ei oskagi kellegi poole pöörduda, kas hakata kaardi müüjaga kaardi vahetamist proovima või tuleks minna teleka supporti häda kurtma? 42 pealt peaks tulema nagu paar HD testkanalit, millega neotioni kaart niikuinii midagi peale ei oska hakata. Samas ei ole mul teavet, kas siis uudistekanalid, mtv, hallmark ja etv tulevad ka kõik korraga HD-na sealt? Miks mu telekas siis 42. 45.ndale eelistab? Vot säärased küsimused siis keerlevad peas praegu. Tore oleks, kui keegi teadjam oskab midagi tarka sel teemal rääkida.