norton antivirus 2007
norton antivirus 2007
appi! Palun kas keegi aitaks mind serial key-ga? ma ise ei suutnud leida. oleks vaja teha activation
Soovitaks parem http://www.kaspersky.ee/
Kõike saab neilt osta otse online ja olemas väga hea klienditugi kui midagi peaks juhtuma.
Kõike saab neilt osta otse online ja olemas väga hea klienditugi kui midagi peaks juhtuma.
Igatahes omadest kogemustest vöin öelda ,osta vöi tömba kuskilt neti avarustest endale nod32 ning unusta viirused.Muidugi kui neid tahtlikult endale masinasse ei installi. NAV 2007 on ju täitsa out.
Kunagi kui oli nav 2005 oli üks paremaid ,kuid nüüd on ainult ressursi nöudev proge.
Kunagi kui oli nav 2005 oli üks paremaid ,kuid nüüd on ainult ressursi nöudev proge.
Dream-8000HD PVR-75*E-36*E-28,2*E-19,2*E-13*E-9*E-5*E-1*W-4*W-30*W Vu+ Duo-2
Norton on lihtsalt liiga palju progenud selliseid programmimooduleid mis töötavad monitooringu baasil. See võtab ressursse...
Kunagi oli mul kasutusel (oma esimeses tõsises arvutikomplektis) Norton Antivirus For Win 95&Win98) , mis pandi kaasa emaplaadi draiveri cd-ga. Üks parimaid viirustõrjeprogramme mida tean. Viiruste andmebaasi update töötas laitmatult kolm aastat. Ja tolleaegsete viiruste vastu kaitses hästi. OLi võimeline isegi viirust avastama ja allalaadimist peatama ka siis kui see laeti mingi failiga arvutisse, seega viirus elimineeriti enne kui see arvutisse paigalduda jõudis.
Looomulikult tänapäeva viirused on midagi muud.
MInu rohi viiruste vastu on lihtne. Kasuta Windowsi asemel linuxit. Kui natukene ajusid liigutada viitsid, siis linux pole sugugi raskem kui win. Aga turvalisuse poole pealt windows (eriti vanemad) eriti linuxiga ei võistle.
Kunagi oli mul kasutusel (oma esimeses tõsises arvutikomplektis) Norton Antivirus For Win 95&Win98) , mis pandi kaasa emaplaadi draiveri cd-ga. Üks parimaid viirustõrjeprogramme mida tean. Viiruste andmebaasi update töötas laitmatult kolm aastat. Ja tolleaegsete viiruste vastu kaitses hästi. OLi võimeline isegi viirust avastama ja allalaadimist peatama ka siis kui see laeti mingi failiga arvutisse, seega viirus elimineeriti enne kui see arvutisse paigalduda jõudis.
MInu rohi viiruste vastu on lihtne. Kasuta Windowsi asemel linuxit. Kui natukene ajusid liigutada viitsid, siis linux pole sugugi raskem kui win. Aga turvalisuse poole pealt windows (eriti vanemad) eriti linuxiga ei võistle.
Mis Linux. Pista p***e endale see linuxi turvalisus. Ei ole see linux si**agi turvalisem, Märksõna on hoopis "tea mida teed" . Ma väidan et viirused on alati olnud ja jäävad lihtsalt saame hiljem teada et oli selline viirus ja tegi seda ja seda. See linuxi jutt ajab juba oksele tean ja tunnen linuxit piisavalt et seda väita.Energizer kirjutas:Norton on lihtsalt liiga palju progenud selliseid programmimooduleid mis töötavad monitooringu baasil. See võtab ressursse...
Sinu närviline jutt vihjab sellele, et sa oled jah linuxit võibolla pisut näppinud aga sa pole enesele selgeks teinud seda mis teeb linuxi windoosast turvalisemaks, ja oi, oi kui palju turvalisemaks.buck kirjutas:Mis Linux. Pista p***e endale see linuxi turvalisus. Ei ole see linux si**agi turvalisem, Märksõna on hoopis "tea mida teed" . Ma väidan et viirused on alati olnud ja jäävad lihtsalt saame hiljem teada et oli selline viirus ja tegi seda ja seda. See linuxi jutt ajab juba oksele tean ja tunnen linuxit piisavalt et seda väita.Energizer kirjutas:Norton on lihtsalt liiga palju progenud selliseid programmimooduleid mis töötavad monitooringu baasil. See võtab ressursse...
No kuule, ega siis kõik seda 'per**e pistmise' kunsti nii peenelt valda kui sina!buck kirjutas:Mis Linux. Pista p***e endale see linuxi turvalisus. Ei ole see linux si**agi turvalisem, Märksõna on hoopis "tea mida teed" . Ma väidan et viirused on alati olnud ja jäävad lihtsalt saame hiljem teada et oli selline viirus ja tegi seda ja seda. See linuxi jutt ajab juba oksele tean ja tunnen linuxit piisavalt et seda väita.
Kui jooksed pingviini kasutajaõigustes ja hoiad softi värskena mõne automaatse pakihalduriga, siis on ikka küll turvalisem kui windooza. Õpid kasutama sudo käsku ja üllatav kui vähe seda tegelikult tavatöös vaja läheb. Windows Vista'gi on ju midagi sarnast kasutusele võtnud...