Moviestar

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Moviestar

Postitus Postitas karla »

Seda videot vaadates peab kõvasti toolist kinni hoidma :lol: http://partylife.lv/index.php?subaction ... om=&ucat=7&
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
binsat
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas binsat »

Päris hea. Sobib ideaalselt "Borat II - Latvia resumption" Borat junioriks. Mõned sõnad tuleb ainult talle juurde õpetada. :lol: :lol: :lol:
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Kasutaja avatar
aadu9
Edasijõudnu

Postitus Postitas aadu9 »

No see "nali" on hea lakmuspaber rumalate väljaselgitamiseks. Arvan et 1/3 videot vaadanuist usub siiralt, et vennal on tõsi taga. Vähemalt selline mulje on mulle jäänud, kui olen lugenud sellele ja paljudele sarnase sisuga videodele antud kommentaare. :lol:
Kasutaja avatar
binsat
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas binsat »

aadu9 kirjutas:No see "nali" on hea lakmuspaber rumalate väljaselgitamiseks. Arvan et 1/3 videot vaadanuist usub siiralt, et vennal on tõsi taga. Vähemalt selline mulje on mulle jäänud, kui olen lugenud sellele ja paljudele sarnase sisuga videodele antud kommentaare. :lol:
usume-usume.. ja kommentaaridki on kõik kindlasti tões ja usus antud! mida see vant seal tegelikult mõtles või teha üritas, on täiega pohhui. point on hoopis selles, et tal kukkus see nali võibolla talle eneselegi tahtmatult väga tõepäraselt ja liigagi tõsiselt välja. olen taolisi elusuuruses "etlemas" näinud #v rjeaaale". :lol:

muide, borati puhul läksid kazakstani "tõsised" ja "targad" inimesed filmi peale närvi. filmis rahvale naljana mõeldud killud lihtsalt tundusid neile nagu dokkaadrid elust enesest nende ümber ja mõjusid ülejäänud kontekstis otsese mõnitamisena. niipalju siis tõsisest naljategemisest..
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

binsat kirjutas:
aadu9 kirjutas:No see "nali" on hea lakmuspaber rumalate väljaselgitamiseks. Arvan et 1/3 videot vaadanuist usub siiralt, et vennal on tõsi taga. Vähemalt selline mulje on mulle jäänud, kui olen lugenud sellele ja paljudele sarnase sisuga videodele antud kommentaare. :lol:
usume-usume.. ja kommentaaridki on kõik kindlasti tões ja usus antud! mida see vant seal tegelikult mõtles või teha üritas, on täiega pohhui. point on hoopis selles, et tal kukkus see nali võibolla talle eneselegi tahtmatult väga tõepäraselt ja liigagi tõsiselt välja. olen taolisi elusuuruses "etlemas" näinud #v rjeaaale". :lol:

muide, borati puhul läksid kazakstani "tõsised" ja "targad" inimesed filmi peale närvi. filmis rahvale naljana mõeldud killud lihtsalt tundusid neile nagu dokkaadrid elust enesest nende ümber ja mõjusid ülejäänud kontekstis otsese mõnitamisena. niipalju siis tõsisest naljategemisest..
Kui ma Boratit vaatasin tekkis mul kohe selline tunne, et kodumaal tõusevad rusikad. Aga see kutt lihtsalt devalveerib Borati poolt tõstetud teemat. Mina, kes ma olen end Boratist tühjaks naernud, ei suuda siin enam naerda - läbikäidud rada.
Vasta

Mine “Muidujutt”