Tegelikult vastates sellele küsimusele, tuleks panna kvaliteetsed antennikaablid ja Cat5 kaablid ühest punktist (nõrkvoolukapist) kõigisse tubadesse (radiaalne võrk) siis pole hiljem vahet, kas Zoom, Elion või mingi Sat ja kas antennivõimendi või mitte. Mingi pesa juurde paneks 2 antennikaablit, siis on ka võimalus kasvõi zoomi pilt moduleerida kodusesse võrku.kiku kirjutas:Nimelt käimas ehitus ja asi on jõudnud niikaugele, et pean valmia endale sobiliku TV süsteemi
Zuum TV-ga seotud küsimused.
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Re: Zuum TV-ga seotud küsimused.
Oot mille eest sa siis maksad?vanemleitnant kirjutas:Aga kui Zoomi kaarti ei taha, siis on ETV ja 10 Soome kanalit 40 krooni eest kuus.
Ma ise praegu just häälestasin oma telekal kanaleid... koos soomede ja zuumi kanalitega tuli mingi 53 kui olin välja visanud nimekirjast kõik soome raadio kanalid, loom tv ja luxe.tv. DVB-H kanalid kustutasin ka ära.
Osad soome omad on muidugi maksulised aga lahti oli kindlasti üle 10 kanali. Ma ei tea kas soomes tehakse mingit sissesöötmist praegu aga igaljuhul soomest tulevad MTV, Eurosport, Discovery ja paljud teised mis võiks tasulised olla on hetkel nähtavad.
Sul on õigus. PlusTV vabalt 29.10 - 01.11.rihok kirjutas:Ma ei tea kas Soomes tehakse mingit sissesöötmist praegu aga igaljuhul Soomest tulevad MTV, Eurosport, Discovery ja paljud teised mis võiks tasulised olla on hetkel nähtavad.
Kood: Vali kõik
Kotimainen Plus TV avaa kanavapakettinsa vapaaseen katseluun 29.10 - 1.11 väliseksi ajaksi.
Kanal on E53. Vahepeal tundus et tuli E48 pealt aga hetkel seal tühjus... viskasin endal võimu vahelt välja kuna ta ainult kolme sagedust võimendas ja seda summutas hoopis. Mingi väga nõrk signaal tuli läbi koos kakkuva pildiga. Panin lairibavõimendi asemele ja siis avastasin et E48 pealt ei tulnd enam üldse midagi.... hakkasin otsima ja ilmusid E53 pealt välja. Ma muidugi 100% kindel pole et teine enne oli E48elit kirjutas:rihok
Millisel sagedusel näed Digita saadetavat Eurosporti, Discoverit jt. ?
Kas 730 MHz ?
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;8224;9519
Tundub et see E48 oli hoopis E58
Tundub et see E48 oli hoopis E58
rihok kirjutas:Kanal on E53. Vahepeal tundus et tuli E48 pealt aga hetkel seal tühjus... viskasin endal võimu vahelt välja kuna ta ainult kolme sagedust võimendas ja seda summutas hoopis. Mingi väga nõrk signaal tuli läbi koos kakkuva pildiga. Panin lairibavõimendi asemele ja siis avastasin et E48 pealt ei tulnd enam üldse midagi.... hakkasin otsima ja ilmusid E53 pealt välja. Ma muidugi 100% kindel pole et teine enne oli E48elit kirjutas:rihok
Kas 730 MHz ?
Tulevad jah 53 pealt Espoost: Eurosport, Discovery, MTV (Music Television), MTV3 Fakta ja SVT Europa ei ole koodi all. Signaali kvaliteet on oluliselt kehvem kui teistel muxidel, hakib hirmsasti.rihok kirjutas:Kanal on E53. Vahepeal tundus et tuli E48 pealt aga hetkel seal tühjus... viskasin endal võimu vahelt välja kuna ta ainult kolme sagedust võimendas ja seda summutas hoopis. Mingi väga nõrk signaal tuli läbi koos kakkuva pildiga. Panin lairibavõimendi asemele ja siis avastasin et E48 pealt ei tulnd enam üldse midagi.... hakkasin otsima ja ilmusid E53 pealt välja. Ma muidugi 100% kindel pole et teine enne oli E48elit kirjutas:rihok
Kas 730 MHz ?
Tulevad jah 53 pealt Espoost: Eurosport, Discovery, MTV (Music Television), MTV3 Fakta ja SVT Europa ei ole koodi all. Signaali kvaliteet on oluliselt kehvem kui teistel muxidel, hakib hirmsasti.[/quote]mart kirjutas: Kanal on E53. Vahepeal tundus et tuli E48 pealt aga hetkel seal tühjus... viskasin endal võimu vahelt välja kuna ta ainult kolme sagedust võimendas ja seda summutas hoopis. Mingi väga nõrk signaal tuli läbi koos kakkuva pildiga. Panin lairibavõimendi asemele ja siis avastasin et E48 pealt ei tulnd enam üldse midagi.... hakkasin otsima ja ilmusid E53 pealt välja. Ma muidugi 100% kindel pole et teine enne oli E48
Mul signaal täiesti põhjas

Kus kohas sa elad?rihok kirjutas: Mul signaal täiesti põhjasEesti digi ei taha mul alati hästi tulla. Kui soome pakett oleks odavam, siis teeksin soomes mingi tuttava kaudu lepingu ära. Hetkel tuleks hind üle 300 eegi ja selle eest canal+ jääks veel nägemata.
Mõnel siin EW-s (mnjaa - kui see üldse on EW, järsku on hoopis Fimland, siis on küll Eesti digiga probleem