Zuum TV-ga seotud küsimused.
KUIDAS ILMA LISA MEEDIABOKSITA HAKKAMA SAADA
OSTES SONY 2000 VÕI 3000 SEERIA TV JA PANNES SINNA 2000 SEERIAL NEOTION POCKET MOODUL SISSE TULEB KAARDI SISESTAMISEL PILT ILMA MEEDIABOKSITA ILUSTI ETTE.
3000 SEERIA TV TULEB OMANDADA CONAX MOODUL KAARDI SISESTAMISEKS.
Re: KUIDAS ILMA LISA MEEDIABOKSITA HAKKAMA SAADA
Ja miks sa karjud siinEXX kirjutas:OSTES SONY 2000 VÕI 3000 SEERIA TV JA PANNES SINNA 2000 SEERIAL NEOTION POCKET MOODUL SISSE TULEB KAARDI SISESTAMISEL PILT ILMA MEEDIABOKSITA ILUSTI ETTE.

Asukoht on Murastes rannikule suht ligidal... Eesti signali võtab mägi ja mets maha.Henkka kirjutas:Kus kohas sa elad?rihok kirjutas: Mul signaal täiesti põhjasEesti digi ei taha mul alati hästi tulla. Kui soome pakett oleks odavam, siis teeksin soomes mingi tuttava kaudu lepingu ära. Hetkel tuleks hind üle 300 eegi ja selle eest canal+ jääks veel nägemata.
Mõnel siin EW-s (mnjaa - kui see üldse on EW, järsku on hoopis Fimland, siis on küll Eesti digiga probleem) tundub ka normaalne asukoht olema - kas suvel ka kõik muxid olid vaadatavad?
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Kas Voom HD ja Luxe HD edastamine on nüüdseks lõpetatud?
Mul näitab nende asemel LeviraTest3 ja LeviraTest5 ning ütleb, et ligipääs puudub.
olen zuumtv klient.
e. starman võiks zuumboxi softi sisse viia muudatuse, mis laseks välisele usb ketasseadmele salvestada.
Kas ktf-s660hdco kastile saab muidu kõvaketast sisse panna? manualis selle kohta info puudub.
Mul näitab nende asemel LeviraTest3 ja LeviraTest5 ning ütleb, et ligipääs puudub.
olen zuumtv klient.
e. starman võiks zuumboxi softi sisse viia muudatuse, mis laseks välisele usb ketasseadmele salvestada.
Kas ktf-s660hdco kastile saab muidu kõvaketast sisse panna? manualis selle kohta info puudub.
voom ja luxe puuduvad mul listist. leviga probleeme ei ole.Sculder kirjutas:Voom HD ja Luxe HD on mõlemad alles. Täna on toimunud 2 uuendust boxis ning nüüdseks on Test5 pealt ETV EPG ja teletekstis on ülal On-Air playKast teks - valmistutakse vist ETV HD-ks.
manuaal ja automaat otsinguga proovides neid listi ei ilmu.
panin tähele jah, et test5 on see nn. ETV HD.
Kas see mux 42 on puhtalt Tallinna poole suunatud.a1 kirjutas: kui Kloostrimetsa, siis kanal 42 - aga Kloostrimetsa saatja on väga nõrk (1300W contra 45k 14700W).
Teised muxid mühisevad toaantenniga (tavaline veneaegne detsimeeter, ilma võimuta) korralikult Q 67%, S 100%. Antenn võtab isegi läbi kolme vaheseina.
Mux 42 Q ja S on nullis. Sai isegi lakapeal olevat antenni sättimas käidud. Asun ise üle Muugalahe Neemes.