Windows Vista

Tarkvara ja riistvara probleemid
Kasutaja avatar
huvik
Edasijõudnu

Postitus Postitas huvik »

Mina kasutan http://www.avast.com tooteid.[/url]
Kasutaja avatar
Olavi
Entusiast

Postitus Postitas Olavi »

Asualt ma tulnud siia moraali lugema aga sorry AVG, Panda vms tasuta antiviirused ei kannata üldse kriitikat ligi 40-60% viirustest, troojadest lastakse ilma köhimatta kenasti arvutisse tegutsema. Kasutage Kaspersky, Nod või Fsecure ja uskuge mind kohe on puhtam, kuivem ja muretum tunne.
Ja suured AVG propageerijad kasutage oma arvutit ca 1-2 kuud laske AVG maha ja tõmmake näiteks 30 free kaspersky ja tehke full scan ja veenduge ise. See et nimi on antiviirus ei taga koheselt turvalisust!

Tänan tähelepanu eest.
1W/4.8E/7E/9E/13E/16E/19.2E/23.5E/28.2E
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Kapzas kirjutas:Asualt ma tulnud siia moraali lugema aga sorry AVG, Panda vms tasuta antiviirused ei kannata üldse kriitikat ligi 40-60% viirustest, troojadest lastakse ilma köhimatta kenasti arvutisse tegutsema. Kasutage Kaspersky, Nod või Fsecure ja uskuge mind kohe on puhtam, kuivem ja muretum tunne.
Ja suured AVG propageerijad kasutage oma arvutit ca 1-2 kuud laske AVG maha ja tõmmake näiteks 30 free kaspersky ja tehke full scan ja veenduge ise. See et nimi on antiviirus ei taga koheselt turvalisust!

Tänan tähelepanu eest.
e-ee ...
AVG'st on olemas nii tasuta kui tasuline versioon, tasuta Panda antiviirusest ei ole nagu midagi kuulnud ... no ehk minu viga. :roll:
Ja turvalisuse taga-ajajad võiks hoopis Solarise või BSD vmt endale arvutisse panna - ei mingeid viirusedi,troojasid etc , 8)
serxx
Entusiast

Postitus Postitas serxx »

bljumkin kirjutas:Ja turvalisuse taga-ajajad võiks hoopis Solarise või BSD vmt endale arvutisse panna - ei mingeid viirusedi,troojasid etc , 8)
Vaidlen vastu!
Ma ei ole juba aastaid kasutanud mitte mingit viirusetõrjet ning elu on ilus, rohi on roheline, taevas sinine ning arvuti viirustest puhas! Opsüsteemiks on WinXP.
Pigem on asi kinni ikkagi tihendis, mis monitori ja tooli vahel.
Linuxit kasutavad üldjuhul arvutiasjaga oluliselt paremini kursis olevad inimesed, sellest ka turvalisem keskkond.
Piisab ühe dumbuseri ühest lollist teost, et kogu see linuxi värk samamoodi hunnikus oleks.
Ja ärge hakake rääkima root õigustest ja kõigest muust, dumbuseri vastu see ei aita, ta logib iga kord root alt sisse, et ennast kõva mehe ja sysadminnina tunda, teada värk!
IT gurudele üldjuhul viirusetõrjet vaja ei lähe, kui võrk on turvaline.
Dumbuserile aga pane või 3 tõrjet korraga peale, et asi paari kuu pärast uuesti hoolduses poleks.
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

dumbuser

Postitus Postitas Radionov »

Üldjoontes olen Sinuga serxx nõus, et asi tihendis kinni on. Ise ei kasuta samuti aastaid klassikalist antiviirust (küll spy - ja malware skännnereid kord kuus) Samas mina, kes ma päris kindlasti end dumbuseriks ei pea, sain siit samast foorumist linki klikates ühe troojalase. Õnneks oli suht süütuke teine ja masina full scan eemaldas ta kiirelt. Võta siis kinni...
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

serxx kirjutas: Vaidlen vastu!
Ma ei ole juba aastaid kasutanud mitte mingit viirusetõrjet ning elu on ilus, rohi on roheline, taevas sinine ning arvuti viirustest puhas! Opsüsteemiks on WinXP.
Pigem on asi kinni ikkagi tihendis, mis monitori ja tooli vahel.
Linuxit kasutavad üldjuhul arvutiasjaga oluliselt paremini kursis olevad inimesed, sellest ka turvalisem keskkond.
Piisab ühe dumbuseri ühest lollist teost, et kogu see linuxi värk samamoodi hunnikus oleks.
Ja ärge hakake rääkima root õigustest ja kõigest muust, dumbuseri vastu see ei aita, ta logib iga kord root alt sisse, et ennast kõva mehe ja sysadminnina tunda, teada värk!
IT gurudele üldjuhul viirusetõrjet vaja ei lähe, kui võrk on turvaline.
Dumbuserile aga pane või 3 tõrjet korraga peale, et asi paari kuu pärast uuesti hoolduses poleks.
Ma tahaks kangesti teada,mismoodi dumbuser BSD all tolle viiruse kätte saab, :D
nix'ide turvalisuse alus ongi see,et nende all ei ole dumbuser'eid ja keegi lihtsalt ei viitsi viiruseid mingi väikese kogukonna - pealegi valdavalt asja jagavate IT freak'ide - jaoks valmis kribada.
Kui dumbuserile BSD masinasse panna,ei ole dumbuser lihtsalt võimeline viirust kävitavat lolli tegu sooritama.Sest et ta on dumbuser, :wink:
Kasutaja avatar
a750
Entusiast

Postitus Postitas a750 »

Pole kunagi ise arvutit ümber teinud , kas keegi annaks nõu, kuidas vanad asjad alt kustutada (XP), vista jaoks originaal kettad ju kaasas. Korra mõttlesin, et laseks Windows Vista tagasi.
Kasutaja avatar
kumna
Edasijõudnu

Postitus Postitas kumna »

Vistaga pole kokku puutunud aga XP boodid cd-ga üles ja seal juba pakub sulle kas uus install või repair jne.Seal pakub ka formatit mis vana ketta puhtaks teeb.

Ju see Vista plaadiga samamoodi käib.
Kasutaja avatar
Marxist
Edasijõudnu

Postitus Postitas Marxist »

Just nii, käib küll, kuid vistaga kipub vana vista kette peale varuks jätma, et sealt oma asjad kätte saada...
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

Olen ise juba pikemat aega linux'i kasutaja(PCLinuxOS). Teemaga seoses on mul tekkinud küsimus(kindlasti mõne jaoks haige küsimus), mis pagana asi ajab kedagi Vistat kasutama? Tõsi, mul teine arvuti HD video töötlemise jaoks veel Windows XP'ga, aga milleks on Vistat vaja. Kas magnetiks on ainult kellad ja viled, või on mingi asjalikum põhjus ka?
Kasutaja avatar
puurmaa
Edasijõudnu

Postitus Postitas puurmaa »

Pole küll satiteemaline topik aga dumbuseritele paar AKSIOOMI siiski. Mida te virisete ja võitlete/kardate nende viirustega. Ole sa nii dumbuser kui tahad aga elementaarse kõvaketta kloonimise selgeksõppimine pole keeruline. Teed uuest ja puhtast masinast klooni, mingi labane TASUTA viirusetõrje peale ( vaid oma rahapeale vihane ostab koju mingi tasulise ) ja alati kui midagi viltu - 10-15 minutit ja uuesti masin korras. Miks aga vistat kasutan ? Aga sellepärast et ta ka tasuta ;) . Miks maksta rohkem , nagu tele-2 reklaamis kirjutatakse. ( tähenärijatele ja autoriõiguste eest tuuleveskitega võitlejatele lisan spetsiaalselt , targemad saavad aru isegi mida mõtlen - vista on 30 päeva tasuta )
Kasutaja avatar
a750
Entusiast

Postitus Postitas a750 »

kas keegi saadaks siis lingi , et vista eestikeelseks teha
Tänud ette!
Kasutaja avatar
Wiinanina
Entusiast

Postitus Postitas Wiinanina »

a750 kirjutas:kas keegi saadaks siis lingi , et vista eestikeelseks teha
Tänud ette!
Kui sul on Vista Ultimate siis peaks Windows update all olema valik
"Estonian language pack"
tirid, installeerid, võtad kautusele.
Kasutaja avatar
a750
Entusiast

Postitus Postitas a750 »

mul on vista premium
Kasutaja avatar
Wiinanina
Entusiast

Postitus Postitas Wiinanina »

a750 kirjutas:mul on vista premium
Siis natuke õnnetum värk.
oleks pidanud ilmselt algul eestikeelse leidma.
võid vahetevahel siit linke otsida.

http://windowshelp.microsoft.com/Window ... c1033.mspx
Vasta

Mine “Arvutid”