intz kirjutas:Kas mux 42 on puhtalt Tallinna poole suunatud?a1 kirjutas: kui Kloostrimetsa, siis kanal 42 - aga Kloostrimetsa saatja on väga nõrk (1300W contra 45k 14700W).
Teised muxid mühisevad toaantenniga (tavaline veneaegne detsimeeter, ilma võimuta) korralikult Q 67%, S 100%. Antenn võtab isegi läbi kolme vaheseina.
Mux 42 Q ja S on nullis. Sai isegi lakapeal olevat antenni sättimas käidud. Asun ise üle Muugalahe Neemes.
Zuum TV-ga seotud küsimused.
Nagu öeldud, kahe vaatajakaardi (ja digituuneri) olemasolu korral jah! - saad vaadata korraga kahest erinevast telekast kahte erinevat programmi. Ühele "zuumboksile" võid kah korraga mitu telekat järgi ühendada, kuid kõik nad näitavad üheaegselt ühte- ja sama programmi - seda mis on boksist valitud.jahjah kirjutas:Kas Zuumi on võimalik vaadata 2'st telekast, kui mul on 2 Zuumboxi?
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kui mõlemast telekast ainult ETV'd ollakse nõus vaatama, siis pole kaarte üldse vajadreamants kirjutas:Kui ühest telekast ainult ETV'd ollakse nõus vaatama(pensionäri võib-olla muu ei huvitagi), siis piisab ka ühest kaardist.faas kirjutas:jahjah kirjutas:Kas Zuumi on võimalik vaadata 2'st telekast, kui mul on 2 Zuumboxi?kui 2 kaarti kah on siis ikka.

Noh ja varsti peaks sinna ju Kalev Sport ilmuma ja mingi Kanal6 ja veel mingi Kanal 11mesilane kirjutas:Kui mõlemast telekast ainult ETV'd ollakse nõus vaatama, siis pole kaarte üldse vajadreamants kirjutas:Kui ühest telekast ainult ETV'd ollakse nõus vaatama(pensionäri võib-olla muu ei huvitagi), siis piisab ka ühest kaardist.faas kirjutas:kui 2 kaarti kah on siis ikka.

Conaxi kaarte pole varsti vaja jah

Kes tahavad Kanal 2 ja TV3 vaadata, hakaku Viasati klientideks (ja siis on jälle kaarte vaja

Imelik, kuna olen suur Kalev Sporti ootaja, siis uuendasin täna automaatselt, et tsekkida, kas pole uusi kanaleid tulnud.
Minu suureks avastuseks tuli 10"uut" kanalit.
Need 10 mis lisandusid olid hoopis 10esimest seega on mul 33kanalit nüüd.
Fox Crime no 23
ETV no 24
MTV Eesti no 25
....
Fox Crime no 33

Minu suureks avastuseks tuli 10"uut" kanalit.
Need 10 mis lisandusid olid hoopis 10esimest seega on mul 33kanalit nüüd.
Fox Crime no 23
ETV no 24
MTV Eesti no 25
....
Fox Crime no 33

Lisaks ETV-le on ka Lux-TV ilma kaartita vaadatav. Ja imelik on, et VOOM TV seda pole - zuumtv-ga pole sellel ju mingit pistmist. Ja uurides nüüd juba ajalooks saanud isand Roska postitusi, siis saab aimu, et vabu kanaleid lisandub veelgi. Eks see just-just töölehakanud ja esialgu juba olemasolevaid programme dubleeriv uus MUX ole lihtsalt üks järjekordne samm sellel teel...mesilane kirjutas:Kui mõlemast telekast ainult ETV'd ollakse nõus vaatama, siis pole kaarte üldse vajadreamants kirjutas:Kui ühest telekast ainult ETV'd ollakse nõus vaatama(pensionäri võib-olla muu ei huvitagi), siis piisab ka ühest kaardist.faas kirjutas:kui 2 kaarti kah on siis ikka.

Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop