Sooviks kogemusi 32,44,46,ja 58 kanali stabiilsusega
Ma lisaks veel ühte - aktiveerimise lehel on linnuke, kas sa tahad "jatkosopimust" või mitte. Kui sa seda linnukest ei vali, siis ei teki lepingulist püsisuhet, keegi ei üritagi kuhugi mingeid arveid saata. Kui nüüd lõpuni aus olla, siis ütlevad tingimused seda, et kaart on PlusTV omand ja kui sa peaks juhuslikult kuskilt mõne sellise kaardi leidma, mille kolmekuuline tutvumisperiood on läbi saanud ja kaart enam ei tööta, oleks igati ilus ta PlusTV-le tagasi saata...
Eks siis paneme posti ja saadame tagasi, aga kuidas nad reageerivad sellele, kui saatja aadress on Eestist?? Ise on kange himu proovida, sest Kundas on nende signaalid (C ja E mux) päris head ja seda poola silgurestiga. Eriti E, mis tuleb 56.kanalilt endise MTV3 sageduselt, signaal peaaegu nagu kohalikul zuumil. Kahjuks mul üks Soome sõber pole enam elavate kirjas, muidu saaks ka "püsisuhet" korraldada.
Ma arvan Canal+ palju huvitavam.Siin plaanis väike katsetus lähi ajal(vaatasin pikalt canal+)ei tahaks pooleli jätta
Kui proovitud saan eks panen kogemused kirja.Ise olen uurinud neid asju peale seda kui vanad R-kioski 18¤ kadusid(üks varuks veel)kuidagi happu see värk eestis käima joosta siin proovisin ei lase isegi lehele(kus telli või aktiveeri)ilmselt peaks soomes mingi aadresi tegema kuskil servus jne.Eks paistab