Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Kas ma tajun rõõmunooti? Aga olgu, ma ei hakka pihta jälle. Ega's midagi... kuna ehk muutub ka DXing Eestis populaarsemaks, sest üle eetri tuleva levi kallale hetkel ei minda... Pigem peaks üritama järjest tundlikumaid antenne ehitada...
Jääb loota, et meie taaslevisse suudetakse panna YLE TV Finland
Jääb loota, et meie taaslevisse suudetakse panna YLE TV Finland
Kurat ja põrgu! Siis mul mingi rauaprobleem äkki...zuumacher kirjutas:Mul lülitub küll välja.Plinn kirjutas:Aga endiselt ei ole ma rahul sellega, et kui taimeriga programmeerida aparaat mingil ajavahemikul sisse-välja lülituma, siis sisse ta küll lülitub, kuid välja enam mitte.

Lootsin, et asi softis kinni ja paraneb ajajooksul.
Minul lülitub küll sleep funktsiooniga välja, kuid mitte taimeriga programmeeritud ajal...

- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Mul sama jama. Alati on vaja 2x sisse lülitada, v.a. juhul, kui box on olnud ootere¸iimis alla kahe minuti. Algul mõtlesin, et mis seal siis kiia, võin ju mitu korda vajutada. Aga praegu proovisin, et sama pull on ka taimeriga ja siis pole ju kedagi, kes teist korda stardiks. Olen proovinud korduvalt algseadeid taastada, ei midagi. On veel kellelgi seda häda?Agrafe kirjutas:Mul teeb jälle peale tarkvara uuendust sellist nalja, et kui puldilt vajutada vastuvõtja sisse, siis iga korraga ei tahagi hakata tööle, jõuab "Init" kirjani ja siis lülib ennast välja. Eile ühel katsel õnnestus kolmanda korraga vastuvõtja tööle saada.![]()
Eelmise tarkvaraversiooniga sellist asja ei täheldanud.
Muide minul ka. Arvasin, et ei saa ise puldiga pihta ja vajutasin nt nuppu kaks korda .Agrafe kirjutas:Mul teeb jälle peale tarkvara uuendust sellist nalja, et kui puldilt vajutada vastuvõtja sisse, siis iga korraga ei tahagi hakata tööle, jõuab "Init" kirjani ja siis lülib ennast välja. Eile ühel katsel õnnestus kolmanda korraga vastuvõtja tööle saada.![]()
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Sama siin...Riho kirjutas:Muide minul ka. Arvasin, et ei saa ise puldiga pihta ja vajutasin nt nuppu kaks korda .Agrafe kirjutas:Mul teeb jälle peale tarkvara uuendust sellist nalja, et kui puldilt vajutada vastuvõtja sisse, siis iga korraga ei tahagi hakata tööle, jõuab "Init" kirjani ja siis lülib ennast välja. Eile ühel katsel õnnestus kolmanda korraga vastuvõtja tööle saada.![]()
Ja sama siin.TarmoTanilsoo kirjutas:Sama siin...Riho kirjutas:Muide minul ka. Arvasin, et ei saa ise puldiga pihta ja vajutasin nt nuppu kaks korda .Agrafe kirjutas:Mul teeb jälle peale tarkvara uuendust sellist nalja, et kui puldilt vajutada vastuvõtja sisse, siis iga korraga ei tahagi hakata tööle, jõuab "Init" kirjani ja siis lülib ennast välja. Eile ühel katsel õnnestus kolmanda korraga vastuvõtja tööle saada.![]()
Siis zuumi reklaamid peale Soome analoogi sulgemist a' la "Ei näkyy-(soome TV) Võta zuum-mtv3 ja Nelonen tagasi" või midagi taolist, ikka päris ilus tegu pole, uskusin sinisilmselt, et vajalikud lepingud ja load on ja soomlased jäävad, Starmani telefonineiud ka väitsid seda.. Praegu ma mtv3 ja Nelose pärast hoian zuumi aktiivsena. Peale Nelose kadu annan kaardi tagasi. Jama.roska kirjutas:Ja Neloneniga võib peagi sama juhtuda. Sealt artiklist selgus, et Eesti operaatorid edastavad Nelonen-i üldse ilma loata praegu...
jyri403 kirjutas:Siis zuumi reklaamid peale Soome analoogi sulgemist a' la "Ei näkyy-(soome TV) Võta zuum-mtv3 ja Nelonen tagasi" või midagi taolist, ikka päris ilus tegu pole, uskusin sinisilmselt, et vajalikud lepingud ja load on ja soomlased jäävad, Starmani telefonineiud ka väitsid seda mitu aastat tagasi kaabeltv kohta. Praegu ma mtv3 ja Nelose pärast hoian zuumi aktiivsena. Peale Nelose kadu annan kaardi tagasi. Jama.roska kirjutas:Ja Neloneniga võib peagi sama juhtuda. Sealt artiklist selgus, et Eesti operaatorid edastavad Nelonen-i üldse ilma loata praegu...
ega praegusel hetkelgi saa väita, et subtiitrid FOXil olemas on. Või arvab keegi nood vilkuvad 1/25 sekundid kestvad tähekombinatsioonid tõlkeks.
Peab ikka kiire lugeja olema ja 2/3 teksti tõlkimata niikuinii, lisaks veel sünkroonist väljas, kui mõni subtiitri rida lugeda jõudmiseks peaks mõni sekundit ekraanil püsima.
Haltuura korras tehtav töö, mis muu.
Peab ikka kiire lugeja olema ja 2/3 teksti tõlkimata niikuinii, lisaks veel sünkroonist väljas, kui mõni subtiitri rida lugeda jõudmiseks peaks mõni sekundit ekraanil püsima.
Haltuura korras tehtav töö, mis muu.