Freextv

Siia võid lisada netist leitud uudise
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Postitus Postitas Radionov »

Täna on mul sellest juba täitsa poogen (muud peavalud), kuigi olen ikkagi eriarvamusel.
to Radionov: väga ilus paragrahv, tuju läheb kohe paremaks. Aga...
Otsi ülesse ka intellektuaalse omandi vargus ja autoriõigused.
Kui Sa pead silmas Karistusseadustiku § 225 lg - t 1, mis sätestab:

Autoriõiguse ja autoriõigusega kaasnevate õiguste rikkumist takistava tehnilise kaitsemeetme ebaseadusliku kõrvaldamise või sellise kaitsemeetme kõrvaldamiseks mõeldud vahendi või seadme valmistamise, edasiandmise või ärilisel eesmärgil omamise või reklaamimise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega,

siis juhin Su tähelapenu asjaolule, et provaider, mis ei asu EV territooriumil ja kes ei edasta saateid eestis asuva saatja kaudu /vt. Autoriõiguse seaduse § 63 lg 3 - ei ole autoriõigusega kaasnevate õiguste omaja...juhul kui EV muidugi ei ole mingi sama paragarahvi lõikes 4 sätestatud rahvusvahelise lepinguga liiitunud....Teine küsimus on, kas isik, kes omab ametlikku vaatajakaarti ja seda oma sõpradega tasuta jagab, on kaitsemeetme ebaseaduslik kõrvaldaja, kuivõrd sama paragrahv prim märgiga peab ebaseaduslikuks vaid ärilisel eesmärgil kudistamist? :wink:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Ühesõnaga Radionov, Aandra jt.

Võtke mingi kudi, soovitavalt NTV+ oma. Vaadake ja helistage peale seda NTV+ teenindusse. Öelge neile oma õige aadress ja lisage: Ma häkkisin Teie Viaccessi lahti ja vaatan Teid tasuta. Ja Te ei saa mulle midagi teha kuna asun Eestis.
Ühesõnaga, ma "oman" Teid.
Ma tahaks näha kui kiiresti Gaspromi kapid kohal on ja siis omakorda teid "omavad". :lol:
Ja neid ei niku olete te eestlased või türklased. :lol:
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Lõpetame juba selle jura. Las iga inimene elab ja on nii, nagu ta heaks arvab kui ta teistele ebameeldivusi ei kaela ei too. Las kudistavad need, kes soovivad seda omal riskil. Piraatkaarte pole ju eriti enam järele jäänudki, Anacomda, Didem ja veel mõned........
Edu soovides A.A
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

aandra kirjutas:Lõpetame juba selle jura. Las iga inimene elab ja on nii, nagu ta heaks arvab kui ta teistele ebameeldivusi ei kaela ei too. Las kudistavad need, kes soovivad seda omal riskil. Piraatkaarte pole ju eriti enam järele jäänudki, Anacomda, Didem ja veel mõned........
Njah,
tunnistades oma pensionieeliku vanadusnõtrust ja kaasaja asjadest vähest arusaamist :cry: - kas on võimalik eesti keeli (loomulikult tekstiga, mille alusel kohe vangi panna ei saa) - mis imeasi see "kudi" on ja miks on tegemist nii keelatud asjaga, et keegi ei julge teemat ÜLDSE PUUTUDA ????
Disclaimer - Dreamboxi mul ei ole ja ei tule ka, kuna olen Windows dumbuser :cry:

Kui teema (s.o."kudi" füüsiline olemus) ei kannata kohe üldse avalikult üles panna, olen tänulik ka mõne lingi eest privasse saadetuna :wink:
Saksa keelseid linke palun mitte saata ("hände hoch" on vist ainus asi , mis vene ajast sõjafilmidest meeles, aga inglise või soome on väga OK 8) )
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Ise ma seda ei kasuta, aga ilmselt mõeldakse selle kudi all virtuaalset vaatajakaarti, mis tekitatakse sinu tüüneris. Tegelik kaart asub aga kusagil kaardiserveris arvutivõrgu otsas kaugel-kaugel. Nii jaotatakse seda kaarti paljude sõpradega/klientidega. Aga eks kudistajad/kaardijagajad-vastuvõtjad teavad täpsema definitsiooni anda.
Lihtsam variant dreambox kaardiga - võrk - dreamboxid kaartideta.
Edu soovides A.A
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

tigekala kirjutas:4 Henkka: http://c**ds**r**g.homelinux.com/
Tänud,
sain siis lõpuks ometi teada, et saladuslik "kudi" on suht tuntud c*...
Ärge te sellest jumalapärast avalikult rääkige, muidu need tüübid, kes "jagamisoperatsiooni" teostavad, saavad liiga lihtsalt hirmrikkaks. Ega seda vist ilma rahalise kompensatsioonita toimetata?

Aga kas on mingeid linke/näiteid selle kohta, kuidas "kudi" kasutajaid on vangi pandud või muidu represseeritud?
Kuidagi peab ju see paaniline hirm põhjendatud olema???

Disclaimer: ei oma ühtegi Dreami nimelist "saatanast saadetud" vastuvõtjat ei maapealse ega taevase televisiooni vastuvõtu tarbeks ega isegi ühtegi musta, halli või punast värvi kasti, mille nimi võiks olla kuidagi seotud Dream sõnaühendiga. Pühitsetud olgu nimi KAON Zoombox!
Samuti ei valda Linuxit :cry: vaid olen Windowsi dumbuser :wink:

Nüüd peaks (vähemalt mõneks ajaks) mu hing ja füüsiline heaolu olema Saatana eest kaitstud :roll:

Ah jaa - kui muidu on jumaliku kättemaksu nimi ja kehastus BSA, mis see Dreamboxi ja "kudi" tüüpide jaoks on??? :oops:
Kasutaja avatar
seltsimees
Seltsimees

Postitus Postitas seltsimees »

TEATAN ALANDLIKULT:

ma olen ka seda pa**a nendelt free iksidelt näinud ja pakuks et isegi poole õlle eest ei soeta minu tuttavate ringkonnas keegi seda vaatajaõigust. ei NII ega NAA. Niie roska - minu pärast ei pea muretsema - maga rahulikult
andres66
Õpetaja

Postitus Postitas andres66 »

Hot Birdilt 12207 H:
Free-X TV
Free-X TV 2
XDream Tv
Pilt ees mõneks tunniks;
INXTC TV - 10854 H tuleb juba paar nädalat.
----------------------
***EDIT: 30.11 kell 19.25 - kõigil 4. kanalil pilt veel ees.
***EDIT-2: 02.12 - töötab veel ainult INXTC TV.
Vasta

Mine “Uudised ... Netist”