Soome digi
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Kuidas hetkel leviga lood on? Siin on levi veelgi tugevamaks läinud, pildiga tulevad nüüd nii E57 (S 68% ja Q 50%, pilt laitmatu) kui ka E60 (S 59% ja Q 25%, pilt sujuv, kergelt hakib). E63 (S ~25% ja Q 5%) pealt tuleb ainult kanalite nimekiri, pilti ei ole... ja see kõik tuleb tuleb 93 km kauguselt toaantenniga vastu võttes. Kuidas Põhja-Eestis lood Soomega on? Kui seal on atmosfääriga sama seis kui siin, siis võib ka Soome telesignaal vast kaugemale levinud olla.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Päris kindlasti pole seda ka Canal+ paketis sati peal- http://www.lyngsat.com/packages/canaldigital.html
Aga VIIHDE paketi omanikuna poleks mul midagi selle vastu et see kunagi sinna tuleks...
Aga VIIHDE paketi omanikuna poleks mul midagi selle vastu et see kunagi sinna tuleks...

DVB-C, ZuumTV- Starman
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Ma ei tea, kuidas Põhja-Eestis lood on, aga siin on levi meeletu. Analoogi ajal vaatasin Soomet ülileviga nii, et antenn oli Koeru telemastiga samas sihis. Praegu tuleb Koeru E57 S 72%; Q 83%. E60 S 68% ja Q 83%. E63 S 64% ja Q 59%. Päris kõva levi, arvestades, et kasutan toaantenni. Kuidas Põhja-Eestis soome praegu levib... Siin pole ma veel Koeru mastist kaugemale jõudnud
S on nagu tavaliselt,Q veidi kõrgem.TarmoTanilsoo kirjutas:Ma ei tea, kuidas Põhja-Eestis lood on, aga siin on levi meeletu. Analoogi ajal vaatasin Soomet ülileviga nii, et antenn oli Koeru telemastiga samas sihis. Praegu tuleb Koeru E57 S 72%; Q 83%. E60 S 68% ja Q 83%. E63 S 64% ja Q 59%. Päris kõva levi, arvestades, et kasutan toaantenni. Kuidas Põhja-Eestis soome praegu levib... Siin pole ma veel Koeru mastist kaugemale jõudnud
Soomlaste uuel muxil hetkel pilt täiesti vaadatav,harilikult S~60 ja Q<10,hetkel S~60 ja Q~40.Tore põdrakeelset Eurosporti vaadata,

Too PlustTV kaart on erinevalt poole aasta tagusest ajast zuumboxis tööle hakanud.
btw,Canal+ Film ja Sport ja Urheilu+Kanava siiani vabad ...
Uurisin põtrade vastavaid saite - mingit kampaaniajuttu küll silma ei jäänud,

Mingi bug,

... hetk peatu vaid, ...,

- Valdemaras
- Uudistaja
kas 3.mux on see mis tuleb 46.-ndalt kanalilt; urheilu ja canal+ ?bljumkin kirjutas:S on nagu tavaliselt,Q veidi kõrgem.TarmoTanilsoo kirjutas:Ma ei tea, kuidas Põhja-Eestis lood on, aga siin on levi meeletu. Analoogi ajal vaatasin Soomet ülileviga nii, et antenn oli Koeru telemastiga samas sihis. Praegu tuleb Koeru E57 S 72%; Q 83%. E60 S 68% ja Q 83%. E63 S 64% ja Q 59%. Päris kõva levi, arvestades, et kasutan toaantenni. Kuidas Põhja-Eestis soome praegu levib... Siin pole ma veel Koeru mastist kaugemale jõudnud
Soomlaste uuel muxil hetkel pilt täiesti vaadatav,harilikult S~60 ja Q<10,hetkel S~60 ja Q~40.Tore põdrakeelset Eurosporti vaadata,![]()
Too PlustTV kaart on erinevalt poole aasta tagusest ajast zuumboxis tööle hakanud.
btw,Canal+ Film ja Sport ja Urheilu+Kanava siiani vabad ...
Uurisin põtrade vastavaid saite - mingit kampaaniajuttu küll silma ei jäänud,![]()
Mingi bug,![]()
... hetk peatu vaid, ...,
koodivaba jah,
S50% Q64%, hääl hakib (pilt muidugi ruudutab kah kergelt)