Kahjuks on uus värvikombinatsioon ebaõnnestunud.
See on sobilik võib-olla mõnele põrandaalusele mängukoopale, aga mitte eesti digi-tv esifoorumile.

Aga vali omale siis midagi meeldivamat kasutaja kontrollpaneeli alt! Foorumi seaded > Globaalsed seaded. Mina leidsin sealt stiili nimega bo2Soft ja see on suht hele ja lahe...buhh kirjutas:Foorumi tarkvara uuendus on muidugi väga hea.
See on sobilik võib-olla mõnele põrandaalusele mängukoopale, aga mitte eesti digi-tv esifoorumile.
Tore! Mulle meeldivad alati uuendused. Ja sellised uuendajad kes avalikuse arvamust ka kuulda võtavad. Soovin vaid edu.buhh kirjutas:Foorumi tarkvara uuendus on muidugi väga hea.
Ei see ei ole igavesti läinud, varsti peaks foorumi päisesse tulema nii uued postitused kui ka shoutbox. Vana foorum oli nuke põhine ja sealt siia midagi tõsta ei saanud ainult sisu portisin siia.tigekala kirjutas:Üks küsimus:
Kas see osa vanast foorumist, mis kõige üleval oli (uued postitused), on nüüd igavesti läinud?
Vali foorumi stiiliks "bo2Soft", siis on tsitaadi aken väiksem...a1 kirjutas:Omaltpoolt ettepanek, et tsitaadi aken võiks minimalistlikum olla.
(ruumiraiskamine mulle eriti ei istu).
Edu!