THEAERA HT-2000VA-U-CAS
THEAERA HT-2000VA-U-CAS
Turule tulnud uus tuuner THEAERA HT-2000VA-U-CAS.
Millega siis tegu on?! Peale esimesi proove tuli nagu väike pettumus,lootsin paremat. Kuid veidi harjumist (menüü+install) polnud asi enam nii nukker.
Sees Viaccess+Magic kaardilugejad, lähevad kuld, fun, silver kaardid.
V*a ja Xin1 toimivad normaalselt, ka koos(v*a AU+Xin1). Pilt on RAHULDAV, optiline väljund kuigi dolbyt ei toeta. 4 fav-i, kasutusel-olevaid satte saab aktiveerida üksikult või koos, EPG, j.n.e. Ja meeldiv üllatus oli EESTIKEELNE MENÜÜ.
Lühidalt, tundub suht-normaalne aparaat. Hind ei tohiks kah väga karm olla.
Kui küsimusi, üritan vastata.
Millega siis tegu on?! Peale esimesi proove tuli nagu väike pettumus,lootsin paremat. Kuid veidi harjumist (menüü+install) polnud asi enam nii nukker.
Sees Viaccess+Magic kaardilugejad, lähevad kuld, fun, silver kaardid.
V*a ja Xin1 toimivad normaalselt, ka koos(v*a AU+Xin1). Pilt on RAHULDAV, optiline väljund kuigi dolbyt ei toeta. 4 fav-i, kasutusel-olevaid satte saab aktiveerida üksikult või koos, EPG, j.n.e. Ja meeldiv üllatus oli EESTIKEELNE MENÜÜ.
Lühidalt, tundub suht-normaalne aparaat. Hind ei tohiks kah väga karm olla.
Kui küsimusi, üritan vastata.
mul on probleem seoses selle theaera tüüneriga. On üks kanal tv sport ro, probleem on selles, et mul on sellel kanalil hästi kehv pilt ja ma arvan, et ma tean milles asi on: theaera tüüneril käsiotsingus pole feci lahtrit. Kas selles võib probleem olla, seé kanal on suht nõrga signaaliga, aga ma tean et kui ka fec täpselt paika panna on selle kanali pilt korras. Kuidas seda Probleemi lahendada?
Oleks väg tänulik abi eest

ehk ütled, kust see kanal sul tuleb. siis ehk oskan aidata.whacko kirjutas:mul on probleem seoses selle theaera tüüneriga. On üks kanal tv sport ro, probleem on selles, et mul on sellel kanalil hästi kehv pilt ja ma arvan, et ma tean milles asi on: theaera tüüneril käsiotsingus pole feci lahtrit. Kas selles võib probleem olla, seé kanal on suht nõrga signaaliga, aga ma tean et kui ka fec täpselt paika panna on selle kanali pilt korras. Kuidas seda Probleemi lahendada?
- airstation
- Edasijõudnu
Sai ka sellenimelist testitud, kuid muljed suht negatiivsed, samsungiga võrrelda suht mõttetu. Ütleks nii,et ühe peaga taldrikuga kanalite sissehäälestamine suht normaalne, aga 4-ja peaga süsteemi puhul läks asi väga jaburaks. Favoriittabelite koostamine algajale ebamugav. Eesti menüü ka suhteliselt mõttetu. Kokkuvõtteks võin öelda, et
tavakasutajale kallis ja ebamugav kasutada ja asjatundjale jääb lahjaks.
tavakasutajale kallis ja ebamugav kasutada ja asjatundjale jääb lahjaks.
Hms äkki mr teekas kinnitaks siin veel mõned asjad yle oleks tänulik.Nagu ma aru sain on ka c*n*x nyyd selle pilliga kenasti olemas v ma eksin?Uuem soft tuleb muidugi ilmselt ise sisse saada.Kaalun lihtsalt selle asjanduse ostu kuna hind on ju suht soodne nende võimaluste juures mida see pill pakub.Yhesõnaga mida rohkem infi seda parem.
Theaera ostu puhul soovitan ostjal müüjalt pärida,kas hilisem klienditugi ka on olemas,kui tekivad mingid probleemid.Ja mis puudutab conaxit,siis võin oma kogemustest kinnitada,et on olemas soft,mis avab ka selle,peale selle on Polsat Cyfrovy AU.Niiet kõik sõltub sellest,kuskohast keegi omale Theaera ostab.