Web interface on päris lahe IMHO

Installi jaoks on eelduseks muidugi eelnevalt paigaldatud 1.04 firmware

Kas DHCP ei toimi?aandra kirjutas:Algne ip aadress on 192.168.0.25. Kuna mulle see ei sobinud, tuleb config kataloogis ip aadress sovivaks panna. Samuti tuleb seal kataloogis ka muud võrgu andmed õigeks seada (netmask, gateway, dns serveri ip). Siis toimetab kati nii et lubinal võrgus.
Minu arusaamist mööda mitte (aga enda vabanduseks võin vaid öelda, et olen totaalne "dumbuser", seega palun mu avaldusi minu vastu mitte kasutadabuhh kirjutas:Kas DHCP ei toimi?aandra kirjutas:Algne ip aadress on 192.168.0.25. Kuna mulle see ei sobinud, tuleb config kataloogis ip aadress sovivaks panna. Samuti tuleb seal kataloogis ka muud võrgu andmed õigeks seada (netmask, gateway, dns serveri ip). Siis toimetab kati nii et lubinal võrgus.
Ütleme siis üldistavalt nii, et iga Kati omanik paneb oma ISP antud vastava aadressi, ega (õnneks) kõik ka ju Elioni kliendid poleaandra kirjutas:Kui paned dns-i elioni oma, nt 194.126.115.18, on ühemduse loomine kiirem. Olen seda ise testinud dreamiga, kus neid ühendusi lihtne puldilt muuta, katile andsin sama ette ja väga kiire võtmete ja emude laadimine.
Õige, Eesti aja järgi peale kella 20. Ootan ka huviga, sest siiamaani AAF on kõigist teistest imagete arendajatest ikka tubli peajagu üle olnud.tigekala kirjutas:Henkka... j.t. Kati hullud...
Siia http://www.aaf-board.com/wbb2/index.php peaks homme, peale kella 19:00 ilmuma uus image AAF 1.2.
Iga nädal (või mitu korda nädalas) ilmus mingilt temilt uus image. Ametlikku softi tuli ka 1.1 kuni 1.11 (vist see on viimane) Dream multimeedialt. 7000 dream ütleb tavaliselt ka ametliku softi numbri, millele image selga lastud. Dreami softi arendajaid oli ja on ka praegu palju!Henkka kirjutas: Huvitav, kuidas see imagete kirjutamise/ilmumise protsess Dreami saabudes omal ajal välja nägi![]()
![]()
Kasutan üldiselt "modimiseks" Kati jaoks kohandatud DCC versiooni (sellest siin ka eraldi teema), selle abil kustutasin data / emu / emustop.sh failist need paar üleliigset sümbolit ära (bold kirjas):pelmeen kirjutas:Henkka:Kuidas Sul standby -ga lood on? Peale image installi ei tahtnud mul standby-st välja tulla ilma poweri lülitit kasutamata. Vahetasin emustop.sh uue vastu ja nüüd enam-vähem toimib. Sellest muidugi igal pool juttu.