Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Nad võiks ju selle kodumaise "7" sinna lükata, vaataks isegi teinekord hea meelega - lugude valik on päris huvitav...
kuigi ühel pühapäeva hommikul külas olles vaatasin seda programmi ja Elioni muidu väga OK kaabelTV kaudu oli kvaliteet pehmelt öeldes õudne.
Muusikaprogrammil ei tohiks esineda selgelt kuuldavaid (ja vahel ka nähtavaid) "hangumisi".
Probleem oli ilmselt kusagil programmi väljastaja hallatavas alas. Elioni muud digiCATV asjad jooksid ilma igasuguste muredeta.
kuigi ühel pühapäeva hommikul külas olles vaatasin seda programmi ja Elioni muidu väga OK kaabelTV kaudu oli kvaliteet pehmelt öeldes õudne.
Muusikaprogrammil ei tohiks esineda selgelt kuuldavaid (ja vahel ka nähtavaid) "hangumisi".
Probleem oli ilmselt kusagil programmi väljastaja hallatavas alas. Elioni muud digiCATV asjad jooksid ilma igasuguste muredeta.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Minu poolest võiks nad samas ka Deutsche Welle TV sinna pista, sealt tulid vanasti huvitavaid saateid ja seda ka inglise keeles.
Mina kui "spordipede" ootaks eurosport 2 liitumist, ega keegi ei tea miks seda pole veel?
Samas oleks veel mõnus vaadata mingeid teisi spordi kanaleid näiteks ESPN.....
Kuid mõni filmikanal kus tuleksid uuemaid filme ka võiks tulla.
Selliseid huvitavaid kanaleid võiks minupärast mitugi tulla
Samas oleks veel mõnus vaadata mingeid teisi spordi kanaleid näiteks ESPN.....
Kuid mõni filmikanal kus tuleksid uuemaid filme ka võiks tulla.
Selliseid huvitavaid kanaleid võiks minupärast mitugi tulla

NASN peaks millalgi oma nime ESPN`iks muutma siis ongi ESPN olemas 

NASN-i nime muutmine ESPN-ks pole täna küll veel aktuaalne teema, tulevikus võib see siiski nii ka minna.
Tere mis kanal on TV-6 (tuli sisse aga ei avane)?
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Ilmselt üks uutest eesti digikanalitest, sel aastal pidi ju kaks uut kanalit tulema, TV6(TV3 poolt) ja Kanal 11(Kanal 2 poolt). Nii palju kui mina tean, peaksid mõlemad olema FTA nii, et peaks saama vaadata ka ilma vaatajakaardita.berku kirjutas:Tere mis kanal on TV-6 (tuli sisse aga ei avane)?
Siin Valgjärve masti otsas sellist kanalit pole, mis masti otsast sa vaatad?
- peeter3000
- Digivanake
pole mõtet satil vabana levivaid siia toppida.TarmoTanilsoo kirjutas:Minu poolest võiks nad samas ka Deutsche Welle TV sinna pista, sealt tulid vanasti huvitavaid saateid ja seda ka inglise keeles.
isiklikult ootan TV Finlandit.
(muidu Saksa uudistekanalitest istub mulle enim N24-Astra peal vabana)
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Teletornist tuleb jahh mingi TV6, neli subtiitrite keelt on näidatud jms, eks ta ilmselt testkanal on siis... Selle tuleku pärast ilmselt suutis mul boks ainult kõik eesti kanalid peale 2 FTA ära unustada :S, õnneks tõi kanaliotsing elu tagasi...

- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Seda ootan tegelikult ka mina, aga lootus näib väike olevat, minu arvates.peeter3000 kirjutas:isiklikult ootan TV Finlandit.
Mitmendas muxis tv6 tulev teletornis?
Tegemist on TV6 testkanaliga, mis on kuni käivitumiseni kodeeritud tehnilisteks testideks. Kommertskäivitusega muutub kanal koodivabaks.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Miks kodeeritud? Kas tehnilistes testides on midagi ülisalajast?roska kirjutas:Tegemist on TV6 testkanaliga, mis on kuni käivitumiseni kodeeritud tehnilisteks testideks. Kommertskäivitusega muutub kanal koodivabaks.
Ahjaa, millal siis TV6 alustab?
Ei saanud raskest jutust aru, kellegil pilt ka ees on?
Kuna Valgjärve masti võib jõuda?
Pilti ei ole ega tule enne kanali siis n.ö. ametlikku käikulaskmist...Taavi9 kirjutas:Ei saanud raskest jutust aru, kellegil pilt ka ees on?
http://www.digitv.ee/index.php?go=news_ ... ews_id=172
Loodame muidugi nagu ka muude tähtaegade puhul, et näeme asju ikka enne viimast tähtaegaUute lubade alusel hakatakse edastama saateid hiljemalt järgmise aasta 30. märtsil