Uute lubade alusel hakatakse edastama saateid hiljemalt järgmise aasta 30. märtsil
>>
Loodame muidugi nagu ka muude tähtaegade puhul, et näeme asju ikka enne viimast tähtaega
vahepeal on aasta vahetunud

Uute lubade alusel hakatakse edastama saateid hiljemalt järgmise aasta 30. märtsil
>>
Loodame muidugi nagu ka muude tähtaegade puhul, et näeme asju ikka enne viimast tähtaega
Sama lugu ka siin Valgjärve masti otsasjyri403 kirjutas:Kontrollisin: E33 Kohtla- Nõmme ja E57 Koeru 1.muxe: ühtki proget (testi) pole juurde pandud. Järelikult ainult Tallinnas.
igal juhul kui nad(starmanis) selle kanali(tv finland) saamiseks midagi ei tee,lõpetan mina Zuumi maksmise ära ja jätan ainult boxi.TarmoTanilsoo kirjutas:Seda ootan tegelikult ka mina, aga lootus näib väike olevat, minu arvates.peeter3000 kirjutas:isiklikult ootan TV Finlandit.
Kas sa eelnevaid postitusi ei loegi? Selles siin eespool juba pikalt juttu.huvik kirjutas:TV6 ilmunud kanalilisti,hääl pilt ja info puuduvad.
Mina ostsin oma Zuumboxi Tartu Kaubamajast. Soovitan sealt otsida.kokku123 kirjutas:Kuna TV6 ja Kanal11 ning juba ka kalev sport levivad vaid digi kujul siis plaan maale osta digibox. Aga nüüd küsimus. Kust kurat ma ta siit põlvast ostma peaks?
Kus kuradi kohas neid Tartus ja Võrus müüakse?
Peaks olema igas elektroonika poesTarmoTanilsoo kirjutas:Mina ostsin oma Zuumboxi Tartu Kaubamajast. Soovitan sealt otsida.kokku123 kirjutas:Kuna TV6 ja Kanal11 ning juba ka kalev sport levivad vaid digi kujul siis plaan maale osta digibox. Aga nüüd küsimus. Kust kurat ma ta siit põlvast ostma peaks?
Kus kuradi kohas neid Tartus ja Võrus müüakse?
Oi appi!Zuumbox kirjutas:Küll Starmanis on ikka helged pead! Tallinna elektroonikapoodides enam zuumboxe ilma liitumiseta (kaardita) ei müüdaSee oleks umbes sama kui ma tahan osta pätsi leiba ja mulle öeldakse et muidu ei saa kui koos kera juustuga...