Sel nädalavahetusel tundub "muusikaralli" tulema, aga EPG kaudu küll eriti targemaks ei saa

Seda meetodit, millega hetkel testis olev Kati teeb Voom HD ja veel mõned muud HD kanalid vaadatavaks (ja USB ühendusega kõvakettale salvestatavaks - sain nädalavahetusel suure hulga head muusikat "linti"0000 kirjutas:Henkka, mis kaart Sul Voomi jaoks on?
Kas on mingi kaart mida ma saan ametlikult Eestis osta et seda vaadata, teab keegi?Peagi on kanal saadaval ka Baltikumis
Täiesti ametlikult saab Voom HD praegu vaadata zuumboksiga meie terrestrial DVB kaudu (HD testi multipleks), aga HD salvestamisega on väheke teine lugu.0000 kirjutas: Kas on mingi kaart mida ma saan ametlikult Eestis osta et seda vaadata, teab keegi?
Loen välja, et DVB-T's alustas ka VOOM-TV, millega te seda vaatate kui vaatate?
Ma arvan, et ei tee lahti (aga pole proovinud ka kaarti välja võtta, Starmani kaart on zuumboksi sees niikuinii. Kogu kuumaks Starmanile zuumboksi rendi puhul on EEK 138, mis just ära ei tapa, aga alternatiivne vastuvõtu variant ETV , Voom HD ja veel mõne muu kanali jaoks on alati olemas)0000 kirjutas:Kas zoombox teeb selle ilma kaardita lahti? Minuteada on asi conax'is.
Mind huvitavad jälle saated ja filmid,Henkka kirjutas: Tegelikult huvitab mind kõige rohkem just kvaliteedi võrdlus ja muutumine ajas, sellepärast on Elioni digiTV, zoomboks ja Kati kogu aeg töös
Järgnev on täielik off topic,vanemleitnant kirjutas:Mind huvitavad jälle saated ja filmid,Henkka kirjutas: Tegelikult huvitab mind kõige rohkem just kvaliteedi võrdlus ja muutumine ajas, sellepärast on Elioni digiTV, zoomboks ja Kati kogu aeg töösinimesed on erinevad.
Miks nii? VLC ei mängi seda faili siis või?Henkka kirjutas:Lisaks efekt - kui tahad kusagil mujal salvestust kasutada, võta aga oma Kati ka kaenlasse, et selle abil salvestatud musa/filme maha mängida.
Seal on (ma mõtlen just HD salvestust) väga imelikud faili formaadid, kui on huvi proovida, võin USB pulga peale proovisalvestuse teha.kanajuurikas kirjutas:Miks nii? VLC ei mängi seda faili siis või?Henkka kirjutas:Lisaks efekt - kui tahad kusagil mujal salvestust kasutada, võta aga oma Kati ka kaenlasse, et selle abil salvestatud musa/filme maha mängida.