Millised muutused ja uuendused seal sees on, ei oska veel hetkel öelda.
Kui keegi näeb kusagil lisainfot, võiks siia üles panna

14W olid kõige esimesed, kardan, et Sinu oma võib ka nende hulgast olla.aandra kirjutas:Vabanda minu lollust aga kus see erinevus näha on, kust saan teada, kas 1W või 14W.
Huvilistele tähelepanuks - antud aadressil on kenasti 1.04 korralik "notfallimage" ka olemas, mille kasutamisel ei olegi vaja enam 1.03 algselt paigaldada (näiteks Kati "reanimeerimisel" või image vahetamisel).aandra kirjutas:imaged on siin:
http://www.np-ulc.net/index.php?PHPSESS ... ein/Images" onclick="window.open(this.href);return false;
Oli täpselt sama reaktsioon, kui õhtul proovisin. Samuti minu katsel keybundle ja Pr...i võtmete parandus tuli hoobilt.aandra kirjutas:Weebi interfeisilt ei lase minul kuidagi ühtegi emu alla laadida, väidab, et ip aadress vale või on server koormatud. Samas keybundle tuleb ilusasti?
On kellelgi sama anomaalia.
Häda selles, et juba mõni päev AAF server ei tööta.pelmeen kirjutas:Äkki keegi leiab aega vastata, kas AAF 1.3 webif-is download server töötab. Endal peal veel AAF 1.2 ja mõned päevad tagasi peale täienduste listi update tegemist ei leia enam serverit üles. Kas peab ka 1.3 tingimata peale võtma?
Proovisin just järgi ja laadisin evocamdi alla (mida enne mul images polnud, minu arust mgcamd 1.27b viimane variant on väga hea)- hakkas käima nagu vana mees.pelmeen kirjutas:Mul on järelikult serveri aadressis listi update tõmbamisega midagi ära solkinud. Kohe peale update enam serverile ligi ei pääsenud (viga on aadressis, kuna ei hakka otsimagi vaid annab kohe errori) Peab vist hakkama uurima, kus kataloogis see aadress on ja ise ära parandama.
Siin võib olla 3-failine update 1.3-le ka ei aita (?), aga täisvahetust ei viitsi ka kohe teha.