buhh kirjutas:No siis tampige Starman-i edasi kui see teile rahuldust pakub.

"Las koerad auguvad - karavan läheb edasi"

Ei paku rahuldust. Olen kuri TV3 ja Kanal2 peale. Starmani peale olen kuri otseselt valetava reklaami pärast, kuid rahuldust see kurjustamine muidugi ei paku.
Enne, kui zuumbox-i koju viisin, kah uskusin, et näen noid nimekirjas olevaid analoogkanaleid. Olin teadlik, et digi on digi ja analoog on analoog, kuid teenusepakkuja väitis ju ühemõtteliselt, et tema boksiga saab vaadata ka K2 ja TV3 kanaleid, mis - tõsi küll, on hetkel veel analoogis. Mina järeldasin sellest, et digiboxil on ka analoogtuuner sees, mis ei ole ju tehniliselt midagi ületamatut.
Alles kodus seadmeid kokku ühendades sain aru, et näen digiboksiga noid analoogkanaleid täpselt samavõrra, nagu neid näeb ka näiteks triikrauaga või köögikombaini- või siis pesumasinaga - st nad on küll kodus olemas, kuid vastavate programmide vaatamisel nad ei osale. Ja et ei digiboksil ega ka "Zuum-tv-l pole mingit seost reklaamitavate analoogkanalitega.
Veel: kui pole telekat ja zuumboksi taga on pildi vaatamiseks ainult monitor - siis ei saa analoogkanalite seisukohalt seda sama boksi isegi mitte eelpool toodud näites nimetatud triikrauaga võrrelda. Noid tõotatud programme ei näe ühegi nipiga.