Heh... Sa oled ikka asjast väga kaugel. Ah et Sinu arust on ainult võtmed piraatlus?
Juba see on piraatlus, et Dream mitteametliku softiga (Gemini) võimaldab vaadata NDS operaatoreid. Ma millegipärast arvasin, et sa jägad asjast ikka rohkem...
Kuidas jääb selle EV ja teiste EU riikide Seadusega?
Tehnilise seadme omamise, valmistamise, müümise... jne. eest, mis võimaldab mitteametlikult vaadata tasulisi sat-, terrestriaal- ja kaabel TV operaatoreid, on ette nähtud trahv kuni 18 000 krooni ulatuses, koos seadme konfiskeerimisega.
Selgituseks Sulle:
IHAD Team'i mehed tegid valmis, Sina lasid peale... jne.

Trahvi saad Sina, mitte nemad.

Kuna nemad, on erinevalt Sinust, liiga targad, et siduda end pangaarvetega ja küsida mitteametlike softide eest tasu. Et Sa ei saaks pärast Kohtus viidata - Näete, sealt ostsin!
Hiljem võid Kohtus pikalt ja laialt seletada, et sa mutrivõtmeid ei kasutanud...

Ja et Sa üldse midagi ei vaadanud... Selle seaduse järgi, pole vaatamine üldsegi kohustuslik.
Tra, ma ei või... Et siin nii sinisilmseid mehi veel näha võib...
Ja ära tulegi mulle rääkimagi, et Sul on Dreamil seljas tehase soft ja,
et Sa vaatad Dreamiga ainult FTA kanaleid.

Viasat raamatupidamise teemas oli 2 uskmatut

... nüüd ilmus juba kolmas välja...

Te vist sööte midagi vapustavalt erilist, et sellise, sinisilmse, mõttelaadiga olete...
Ja et ei oleks mingeid vääritimõistmisi - Ma pole mingi tõe ja õiguse jünger siin...
Lihtsalt, tuleb teada vaenlase võtteid ja kavatsusi...
PS. Üks sõber juba vastas Skypes:
Harid pooletoobiseid? Paljud kodanikud tunduvad lausa intelligentsed kuniks suu kinni hoiavad...
Kurb

... aga puhas tõde... Polnudki midagi lisada...