Dreambox'i COM port kaabel...
Dreambox'i COM port kaabel...
Selline probleem, et tahaks endale muretseda COM port kaablit dreamide tarbeks, aga ei tea kust seda osta saaks. Ise ei viitsi tegema hakata! Kunagi leidsin ka sellise kaabli variandi, kus ühes otsas on USB pistik ja teises otsas COM pordi pistik (võibolla pole see sama asi), aga enam ei mäleta,kus kohas see oli. Äkki keegi annaks vihjeid, kust sellist asja võiks leida ja osta.
Tänud!
Tänud!
Re: Dreambox'i COM port kaabel...
Arvan ,et igasugusest arvutipoest peaksid saama sellise vidina nagu usb->com .
Samas kui arvutil com väljund ,piisab ju ainult tavaliselst 0modem kaablist ,mida peaks samuti kaubandusest saada olema.
Samas kui arvutil com väljund ,piisab ju ainult tavaliselst 0modem kaablist ,mida peaks samuti kaubandusest saada olema.
Dream-8000HD PVR-75*E-36*E-28,2*E-19,2*E-13*E-9*E-5*E-1*W-4*W-30*W Vu+ Duo-2
Tõenäoliselt ei leia sa sellist kaablit mis otse usb-dream sobiks,Kui sul arvutil com porti pole,tuleb osta adapter usb-com + nullmodem kaabel.
usb-com riistapuuga on sihuke lugu, et mõni neist teeb oma tööd kohutavalt aeglaselt ja dream kipub unustama, et tal mingi asi ajada selle muunduri kaudu arvutiga. Omal selline kogemus.
Äkki keegi annab mõne netipoe lingi, kust ma seda osta saaksin
.

osta tevalost või oomipoest või ordist või.. seda polegi vaja neti kaudu tellima hataka. muidu rs232-usb võib olla aeglasem küll, kui ilma usb-le üleminekuta rs232. aga asi pigem arvuti softis, mitte konverteris endas. rs232 port kasutab katkestust (interrupt), usb-d peab arvuti pollimas käima.lepoarro kirjutas:Äkki keegi annab mõne netipoe lingi, kust ma seda osta saaksin.
Olemas usb to rs232 aga kahtlen,et sind see aitab kui huvi siis pm 200 eeku(krt ei ole mina seda õieti tööle saanud)Uimane ja pill ei taha nagu alati omaks võtta vahet pole kas sati tüüner või mõni muu asi.Usun parem asi pci siinile paigaltatav rs232 port neid saada k-saluunislepoarro kirjutas:Äkki keegi annab mõne netipoe lingi, kust ma seda osta saaksin.

On kellegil olemas selline kooslus nagu usb to rs232 + nullmodem kaabel ja kas asi töötab???omal kodus ainult laptop ja dreamboxi vaja uus image lasta! tahaksingi teada, kas tasub poodi selle juhtme järgi minna!
Ravin Kathrein 910 täpselt sellise koosluse abil, kui mure tõesti tõsine on.Eigo kirjutas:On kellegil olemas selline kooslus nagu usb to rs232 + nullmodem kaabel ja kas asi töötab???omal kodus ainult laptop ja dreamboxi vaja uus image lasta! tahaksingi teada, kas tasub poodi selle juhtme järgi minna!
Kõik töötab, aga dreamimehele sellest kati infost vaevalt et kasu on ... ja tigekala sööb mu kohe ära ka

Üks asi veel - ega see juhe nii hirmkallis ka pole

P.S.Tervitused kõigile DM800/DM8000 õnnelikele omanikele - õnnelikud muljed on teretulnud!
Heh... Ega ikka ei söö... Sest...Henkka kirjutas:Kõik töötab, aga dreamimehele sellest kati infost vaevalt et kasu on ... ja tigekala sööb mu kohe ära ka![]()
Kala = lombakas = Kathrein hakkab mädanema peast ja nii ekstravagantne mu maitse kah pole.

PS. Selle mõtte on juba targemad ka ukraina foorumis välja käinud.
hind pole kallis jah, kusagil 250kr kanti jäi vist kogu krempel! Kathreini kohta lugesin jah,et töötab! dreamboxi kohta lugesin,et keegi proovis a ei töödanud, samas ise arvas,et vale kaabel jne jne, ühesõnaga targemaks ei saanud!
Warning - joke "Osta kaabel ära ja proovi.Eigo kirjutas:hind pole kallis jah, kusagil 250kr kanti jäi vist kogu krempel! Kathreini kohta lugesin jah,et töötab! dreamboxi kohta lugesin,et keegi proovis a ei töödanud, samas ise arvas,et vale kaabel jne jne, ühesõnaga targemaks ei saanud!
Kui ei jaksa kaablit osta, siis müü ka oma Dream ära- saad hulga raha..."
Nali naljaks, aga teil peaks seal Dreamimaailmas olema ka mingi DreamUp proge, mille kloon Kati jaoks töötab suurepäraselt

Kahju, et ma rohkem teemat ei valda...
tigekala seletab edasi

Sai siis oomipoes ä käidud, koos 5m nullmodem kaabliga läks asi 300kr maksma! Asi täitsa töötab!