Uus arvuti ja vista
Uus arvuti ja vista
Lugu selles, et uuel arvutil juba Vista peale installitud
arvutiga plaati kaasas ei olnud,
nüüd sooviks puhta Vista DVDle kõrvetada,
mine tea millal vaja uuesti installida.
abi teretulnud
ette tänades
Yess
abi teretulnud
ette tänades
Yess
Re: Uus arvuti ja vista
Mul hoopis teine küsimus - kuidas oleks võimalik legaalselt Vistalt "downgrade" teha, et saaks mingi XP versiooni kasutusse (soovitavalt, et see ikka legaalseks jääks)?
Vista on totaalne jama...
- valgekotkas
- Admin
ka on aktiveeritud (ilmselt on) ... meedia ei mängi rolli - legaalsust tõestab soetusdokument - meedia võib olla suvaline pira millelt installid - tähtis on sinu serial ja legaalsust tõendav dokument ... seda kõike eelnevat juhul kui on retail versioonyess kirjutas:Lugu selles, et uuel arvutil juba Vista peale installitud
abi teretulnud
ette tänades
Yess

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
- valgekotkas
- Admin
Business/Ultimate versioon on daungreidi õigustega - google abiks ... Home ja muud umbluud ei oma daungreidi õigusi ... legaalseltHenkka kirjutas:Mul hoopis teine küsimus - kuidas oleks võimalik legaalselt Vistalt "downgrade" teha, et saaks mingi XP versiooni kasutusse (soovitavalt, et see ikka legaalseks jääks)?
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Samuti võib kettal olla "hidden" install versioon, millest paigaldatakse c kettale useri versioon.
Igaks juhuks võiksid uurida mingi partitsiooni mänedzeriga, ega pole hidden partition'i.
Läpakatel esineb sellist tehase asetustega versiooni sageli, hilisemaks süsteemi taastamiseks. Kui selline peaks leiduma, oleks asi lahendatud ...
Igaks juhuks võiksid uurida mingi partitsiooni mänedzeriga, ega pole hidden partition'i.
Läpakatel esineb sellist tehase asetustega versiooni sageli, hilisemaks süsteemi taastamiseks. Kui selline peaks leiduma, oleks asi lahendatud ...
Üldiselt on nendel arvutitel millel ketast kaasas ei ole, kõvakettal see olemas ja sellest saad ise plaadi teha. Ja ongi soovitus nii teha. Mäletamist mööda oli näiteks mingil läpakal(ei mäleta enam täpselt) tehtud kettale teine partitsioon ja seal oli nii vindoosa kui ka kaasasolev soft. Uuri ketast, arvan leiad otsitava sealt.yess kirjutas:Lugu selles, et uuel arvutil juba Vista peale installitud
abi teretulnud
ette tänades
Yess
Mina buudiks linuxi plaadilt ja konsooli kirjutaks cat /dev/zero > /dev/sda ja kõik laheneb iseenesest.Pärast laseks debiani peale või ubuntu.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
suured tänud asi korras 

Effektiivsem oleks:seston kirjutas:Mina buudiks linuxi plaadilt ja konsooli kirjutaks cat /dev/zero > /dev/sda ja kõik laheneb iseenesest.Pärast laseks debiani peale või ubuntu.
Kood: Vali kõik
# dd if=/dev/zero of=/dev/sda bs=4096
Kood: Vali kõik
count=32
Ahjaa... Debianile/Ubuntule kõlbab alternatiivina kaaluda ka Fedora't või CentOS'i

uued asjad vajavad harjumist. mul oli esimesel vista-nädalal ka "ruttu xp peale" kinnismõte. aga sai toda vistat kohendatud ning sätitud ja praeguseks hetkeks polegi nagu vahet, jookseb masinas xp või vista. vista meeldib ehk tiba rohkemgi - seal paljud asjad juba sees olemas, mille puhul xp korral ketast tuleks kasutada.Henkka kirjutas:Mul hoopis teine küsimus - kuidas oleks võimalik legaalselt Vistalt "downgrade" teha, et saaks mingi XP versiooni kasutusse (soovitavalt, et see ikka legaalseks jääks)?
- martinniglas
- Edasijõudnu
Mul on hp pavilion dv6000 läpakas ja sellel ka ei olnud ühtegi plaati kaasas. Poes õeldi, et tuleb teha recovery plaat. See recovery manager on start menüüs
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Kahjuks pean nõustuma, head lapsed kasvavad Vistata.