Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Eestis ametlikult saada olevate teenusepakkujate kvaliteet ja kanalite valik on häbiväärne.
Olen kindel, et inimesed oleksid nõus maksma palju rohkem kui nad saaksid korralikku teenust. Pakun, et enamus HD teleka omanikke ei oska ettegi kujutada milleks nende telekas tegelikult võimeline on, sest kohalik pilt on vilets.
Võtaks USA näite kus on kaks suurt Sat tv pakkujat Direct TV ja Dish Network ja lisaks neile hunniks kaabli pakkujaid. Mõne aja eest võttis Direct TV suuna HD kanalitele ja nüüd on neil juba pea 100!!! HD kanalit. 265 SD kanalit + 92HD kanalit on 100 dollarit kuus. Ja inimesed on nõus seda summat maksma isegi vaatamata sellele, et konkureeriva Dish Networki süsteem on häkitud ja vabalt vaadatav.
Hea pilt maksab ka midagi.
Arvan, et kui mõni Eesti teenuse pakkuja suudaks normaalse paketi koos mõne vaadatava HD kanaliga välja pakkuda oleks tal meeletu edu teiste ees. Hetkel on aga seis nukker, sest head Hollywoodi filmid ja seriaalid mis on USAs saada HDna on meil VHS kvaliteedis.
Olen kindel, et inimesed oleksid nõus maksma palju rohkem kui nad saaksid korralikku teenust. Pakun, et enamus HD teleka omanikke ei oska ettegi kujutada milleks nende telekas tegelikult võimeline on, sest kohalik pilt on vilets.
Võtaks USA näite kus on kaks suurt Sat tv pakkujat Direct TV ja Dish Network ja lisaks neile hunniks kaabli pakkujaid. Mõne aja eest võttis Direct TV suuna HD kanalitele ja nüüd on neil juba pea 100!!! HD kanalit. 265 SD kanalit + 92HD kanalit on 100 dollarit kuus. Ja inimesed on nõus seda summat maksma isegi vaatamata sellele, et konkureeriva Dish Networki süsteem on häkitud ja vabalt vaadatav.
Arvan, et kui mõni Eesti teenuse pakkuja suudaks normaalse paketi koos mõne vaadatava HD kanaliga välja pakkuda oleks tal meeletu edu teiste ees. Hetkel on aga seis nukker, sest head Hollywoodi filmid ja seriaalid mis on USAs saada HDna on meil VHS kvaliteedis.
Parem ära tegelegi poliitikaga seal,kus seda ei ole,jyri403 kirjutas: Ilmselt on kanalivaldajate eelistuse põhjus see, et meil on 1/3 venekeelseid. Ei tahaks poliitikaga tegeleda, aga pean tõdema seda, et kui president Ilves võrdles vene keele rääkimist BBC-le antud intervjuus okupatsiooni põlistamisega Eestis (http://www.epl.ee/artikkel/420502" onclick="window.open(this.href);return false;), siis täpselt sama on ka rahvusvaheliste meediakanalite teguviis siinmail. Nii et mingil moel okupatsiooni põlistamine käib ja kahjuks mainitud ülalmainitud meediakanalite poolt.

Rahvusvahelised meediakanalid teenivad raha,seetõttu huvitabki neid siin eelkõige vene keelt valdav seltskond;pealegi ei pruugi Venemaaga ühte punti kuulumine alata halba tähendada (FoxCrime case).
Mulle õpetati koolis, et 2/3 on suurem kui 1/3, turundusgurudele ilmselt midagi muud.
Kui rämpskanalid (Kremli makstud propaganda) välja visata jääks rohkem riba kvaliteedi jaoks ja oleks nõus ka rohkem kui 99.- maksma parema akvaliteedi eest.
Kui rämpskanalid (Kremli makstud propaganda) välja visata jääks rohkem riba kvaliteedi jaoks ja oleks nõus ka rohkem kui 99.- maksma parema akvaliteedi eest.
Mingil savisaarel vast jh pole vahet kas maksab pildi eest 99 vöi 1500 eeku kuus. Aga mida peab tegema inimene kes saab kuus näiteks 6000 eeku? Eesti vöistleb siin küll hindadega (mida k6rgemad hinnad seda parem koht edetabelis) aga olgem ausad et paljude palgast ei jääks si**agi järgi kui nad soovivad end inimese moodi tunda ja HD pilti vaadata.Jannayf kirjutas:Eestis ametlikult saada olevate teenusepakkujate kvaliteet ja kanalite valik on häbiväärne.
Ära demagoogitse - selle 1/3 taga on veel 150 000 000,tonuj kirjutas:Mulle õpetati koolis, et 2/3 on suurem kui 1/3, turundusgurudele ilmselt midagi muud.

kas starman müüb 150 000 000 -le võibljumkin kirjutas:Ära demagoogitse - selle 1/3 taga on veel 150 000 000,tonuj kirjutas:Mulle õpetati koolis, et 2/3 on suurem kui 1/3, turundusgurudele ilmselt midagi muud.
Nõus. Aga selle pärast ongi inimesele antud valik http://www.directv.com/DTVAPP/global/co ... Id=3310008" onclick="window.open(this.href);return false; . 99 krooni eest kuus tõesti ei saa midagi aga samas 35 dollari eest saab kanalid mis teevad IMO üks kõik mis Eestis olevale paketile tuule alla.kokku123 kirjutas:Mingil savisaarel vast jh pole vahet kas maksab pildi eest 99 vöi 1500 eeku kuus. Aga mida peab tegema inimene kes saab kuus näiteks 6000 eeku? Eesti vöistleb siin küll hindadega (mida k6rgemad hinnad seda parem koht edetabelis) aga olgem ausad et paljude palgast ei jääks si**agi järgi kui nad soovivad end inimese moodi tunda ja HD pilti vaadata.
Lisaks on seal mail kõigis normaalselt asustatud punktides võimalik vaadata põhikanaleid (NBC, ABC, CBS,FOX) üle õhu tasuta HD kvaliteedis (720p või 1080i)!
PS! Kuna jutt käib HDst siis minu meelest on need inimesed kes endale HD teleka ostavad võimelised ka natuke rohkem kuus maksma et seda lõbu nautida.
Ei,Starman müüb seda,mida talle müüakse.Ja müüakse tallle,arvestades toda 150 000 000.tonuj kirjutas:
kas starman müüb 150 000 000 -le või
Seda kremli paska millest ma loobuma kutsusin ei pea mitte 2/3 lokaalturul peale suruma,bljumkin kirjutas:Ei,Starman müüb seda,mida talle müüakse.Ja müüakse tallle,arvestades toda 150 000 000.tonuj kirjutas:
kas starman müüb 150 000 000 -le või
see 1/3 kellele see mõeldud on on suurlinnades niikuinii kaabli või sati taga ja palju suurema valikuga ja ei hakka paljalt selle vremja pärast veel dvb-t d ostma. Aga nii kaotab starman ka maapiirkonnad.
- valgekotkas
- Admin
ehk oma ainukesed potensiaalsed dvb-t tarbijadtonuj kirjutas: Aga nii kaotab starman ka maapiirkonnad.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Lugeda ei viitsi? Mälu lühike?jyri403 kirjutas:Millal TV6 Test koodi alt vabaneb? Mis seal salajast on?rait01 kirjutas:Kuna akkab tööle tv6 ja kanal11?
Millised olid tingimused kultuuriministeeriumi poolt eraldatud litsentsidele?
Mitu korda peab kordama, et elate Eestis!Jannayf kirjutas:Eestis ametlikult saada olevate teenusepakkujate kvaliteet ja kanalite valik on häbiväärne.
Seda mida näeb normaalne eurooplane pole eestlastele ette nähtud!
Peksta tuleb Ameerika filmitööstureid ja teisi, kes seavad piiranguid kvaliteetse sisu levitamisele.
Ja palun veelkord lugeda mu ühte eelmist postitust:
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=4 ... 427#p87427" onclick="window.open(this.href);return false;
Põhimõtteliselt nõus;ka minule on arusaamatu,kellele zuum on suunatud.Venekeelne publik elab peale suurlinnade valdavalt piirkondades,kus Vene kanalid tulevad sisse otseleviga.Ilmselt loodeti maal elava ja vene keelt valdava vanema põlvkonna peale.tonuj kirjutas:
Seda kremli paska millest ma loobuma kutsusin ei pea mitte 2/3 lokaalturul peale suruma,
see 1/3 kellele see mõeldud on on suurlinnades niikuinii kaabli või sati taga ja palju suurema valikuga ja ei hakka paljalt selle vremja pärast veel dvb-t d ostma. Aga nii kaotab starman ka maapiirkonnad.
Aga selle vastu,et Lääne suured kanalid Eesti Venemaa külge poogivad,selle vastu ei saa ...
või kui 900 000 eestlast oleksid 900 000 miljonäri,siis ehk hakkaksime neile huvi pakkuma.
Mis millegi väljarookimisse puutub ...
Asi on selles,mida asemele panna.
Kuigi jah - natsi-Venemaa propagandatorud võiks ju asendada ntx RTVi paketiga,Starmanil see ju kaablis olemas.Miks seda ei tehta - ei oska öelda.Elion aga viskas RTVi paketi,tulles vastu kohalike venenatside soovidele,oma kanalilistist üldse välja,määratledes sellega täiesti selgelt,keda ta oma vaatajaiks peab.
Nii et valesti õpetati sind koolis,1/3 võib olla suurem kui 2/3 ...,

Tere
Hakkab juba ära tüütama see Zuumi lausmaterdamine. Ka mina ei pea kvaliteeti just eriti heaks, kuid minu jaoks on ta vaadatav (mul on 29" CRT toruga telekas) See on õige, et näiteks saksa satelliidiprogrammidega ei kannata ta mingit võrdlust. Aga keegi ei PEA ju Zuumi tellima ega vaatama. Kvaliteedi tõstmiseks oluliselt oleks vaja nii muxide arvu tõstmist (näiteks 2-lt 4-le Zuumi jaoks) kui ka algmaterjali saamist kvaliteetsemast kohast (Põhjamaade versioonid). See tõstaks ilmselt paketi hinna 2-3-kordseks. Mina loobuksin küll nii kallist lõbust ja lepiks tasuta kanalite valikuga. Kliente ei tuleks juurde, vaid jääks vähemaks. Teine variant, kanalite arvu vähendamine sama hinna juures, viiks samuti klientide arvu vähenemisele. Kui näiteks ikka Discovery pakett ära kaob ja jäävad seebikanalid, "mida kõik ju vaatavad", siis mina loobuks Zuumist, olgu kvaliteet kuitahes hea. Kanalivalik peab olema piisav, et igaüks leiaks midagi sobivat. Eesti on väike ja suhteliselt vaene maa, nii et teenusepakkujaid eriti pikas rivis ootamas ei ole. Linnameestel on vähemalt mingi valik (Elion ja kaablifirmad), maameestele nagu mina jääb Zuum, Viasat ja vabad satikanalid. Roska ja Buhh, teilt olen saanud palju vajalikku infot. Ärge andke alla, kui mõni teenimatult teie peale oma viha välja valab. Nii et vähem emotsioone ja rohkem asjalikkust foorumisse!
Hakkab juba ära tüütama see Zuumi lausmaterdamine. Ka mina ei pea kvaliteeti just eriti heaks, kuid minu jaoks on ta vaadatav (mul on 29" CRT toruga telekas) See on õige, et näiteks saksa satelliidiprogrammidega ei kannata ta mingit võrdlust. Aga keegi ei PEA ju Zuumi tellima ega vaatama. Kvaliteedi tõstmiseks oluliselt oleks vaja nii muxide arvu tõstmist (näiteks 2-lt 4-le Zuumi jaoks) kui ka algmaterjali saamist kvaliteetsemast kohast (Põhjamaade versioonid). See tõstaks ilmselt paketi hinna 2-3-kordseks. Mina loobuksin küll nii kallist lõbust ja lepiks tasuta kanalite valikuga. Kliente ei tuleks juurde, vaid jääks vähemaks. Teine variant, kanalite arvu vähendamine sama hinna juures, viiks samuti klientide arvu vähenemisele. Kui näiteks ikka Discovery pakett ära kaob ja jäävad seebikanalid, "mida kõik ju vaatavad", siis mina loobuks Zuumist, olgu kvaliteet kuitahes hea. Kanalivalik peab olema piisav, et igaüks leiaks midagi sobivat. Eesti on väike ja suhteliselt vaene maa, nii et teenusepakkujaid eriti pikas rivis ootamas ei ole. Linnameestel on vähemalt mingi valik (Elion ja kaablifirmad), maameestele nagu mina jääb Zuum, Viasat ja vabad satikanalid. Roska ja Buhh, teilt olen saanud palju vajalikku infot. Ärge andke alla, kui mõni teenimatult teie peale oma viha välja valab. Nii et vähem emotsioone ja rohkem asjalikkust foorumisse!
See vaesuse jutt on ka tegelikult üks BS, on vaesemaid riike millel on parem kanalite valik. Mida oleks vaja on rahvaarvu. Nii et härrased ja seltsimehed seemet külvama hop hop
Või siis alternatiiv kui "pea valutab"
on see, et võtta Soome või Rootsi keel teiseks riigikeeleks

Või siis alternatiiv kui "pea valutab"