Divx arvutist Dream`i VLC abiga
Uuem versioon VLC 0.8.6b ilmavalgust näinud.
http://www.videolan.org/
http://www.videolan.org/
truffi kirjutas:Proovisin ka, kõik sai tööle nagu v.a. MPEG2 failid, mis laadis küll ilusasti sisse aga peale 30 sekundit viskas uuesti laadimise kasti ja valis järgmise faili bufferdamiseks jne jne..ikka 30 sekundit ja järgmine fail.
Proovisin siis XviD ja AVI-t, need mängisid oma 10-15 min küll normaalselt ja probleemideta?
Kas ta buffris siis mingi jama või on kellelgi kogemust just MPEG2 failide mahamängimisega?
mul mingi sama jama
leidsd sa vea
Re: Divx arvutist Dream`i VLC abiga
Peale mitut päeva õnnestus VLC koos VLC Frontendiga käima saada kasutaja Andres abiga. Neil uuematel versioonidel natuke teistmoodi see.
Heli on olemas, aga väga vaikselt ja Vol + , Vol - puldi pealt ei tööta kui film käib. Kas kellelgi on mõni nõu kuidas soundi kõvemaks saab? Momendil nii, et kui teleka hääle põhja panen siis natuke kuuleb. AC3 on välja lülitatud. Ja MP3 ka sama jama. VLC Media Playeril olen ka kõik setingud ära proovinud. Kui vajutan Mute kaks korda, siis on näha, et heli on kuskil 50% peal. Telekat vaatan aga nii 75% peal.
Heli on olemas, aga väga vaikselt ja Vol + , Vol - puldi pealt ei tööta kui film käib. Kas kellelgi on mõni nõu kuidas soundi kõvemaks saab? Momendil nii, et kui teleka hääle põhja panen siis natuke kuuleb. AC3 on välja lülitatud. Ja MP3 ka sama jama. VLC Media Playeril olen ka kõik setingud ära proovinud. Kui vajutan Mute kaks korda, siis on näha, et heli on kuskil 50% peal. Telekat vaatan aga nii 75% peal.
Nii. Leidsin lahenduse. Läbi WebInterface töötab see VOLUME up button. Puldi pealt ei.
Re:
Vabandan, et offtopic,
aga dreamivennad vaatavad vingeid satelliite suure xx (või isegi xxx) E positsioonide pealt.
kas saaks avalikustada, millised on siis antenni tõusunurgad ja "screenshot" mitmetest vastuvõetavatest programmidest ka liiga ei teeks
Jutt siis aare45 postiallkirja kohta DM500S, otsefookus 1,6m;offset 1,2m.,0,9m. (5.0E;13E;19,2E;28,2E;39/40E;53E;75E;80E)
Viljandi seakombinaadi katuselt pidi 110E täislaksuga tulema
aga dreamivennad vaatavad vingeid satelliite suure xx (või isegi xxx) E positsioonide pealt.
kas saaks avalikustada, millised on siis antenni tõusunurgad ja "screenshot" mitmetest vastuvõetavatest programmidest ka liiga ei teeks

Viljandi seakombinaadi katuselt pidi 110E täislaksuga tulema

Vaatan vene kanaleid.Mul taldrikud 3 korruse rõdul.Maja asetus on nõnda ,et Westi kätte ei saa.1,6 otsefookuse küljes on 53,75 ja 80´E. 0,9 offseti küljes 28,2 ja 39´E ja 1,2 offseti küljes ülejäänud. Olen ka 90´E kätte saanud.Seal ei olnud vist erinevaid kanaleid palju.