zuumi "valed" ei ole zuumi "vastuvõtjaga"(Kaon) mitte kuidagi seotud.vahur24 kirjutas:Aprillist peaks siis 6-7 eestikeelset vabakanalit (digi)eetris olema. Küllap siis tekivad ka firmad, mis alternatiivseid vastuvõtjaid müüma hakkavad. Zuumi valed siis enam läbi ei lähe.
arvutipoodide dvb-t värk kõlbab enamasti kõik meie vabakanalite vaatamiseks. vähemalt see arvutipoodide värk, mis on arvutites kasutamiseks mõeldud.Plinn kirjutas: Praegu on tehnika-, arvuti- ja elektroonikapoodide valik üsna nutune. Enamus DVB-T värki on MPEG-2 standartis ja nodimüüjad isegi ise ei saa aru, et nende kraam ei kõlba Eestis tarbimiseks või kui, siis ainult põhjarannikul. Müüja käest kuuled ainult "..jaa-jaa! - see ON ju digi jaoks.."
KÕIK ?mønster kirjutas: arvutipoodide dvb-t värk kõlbab enamasti kõik meie vabakanalite vaatamiseks. vähemalt see arvutipoodide värk, mis on arvutites kasutamiseks mõeldud.
Kuidas see täpsemalt käib,buhh kirjutas: Kuskil ma juba mainisin, et see kanalite ritta seadmise probleem on uue tarkvaraga lahendatud.
punkt 1 on see, et vähemalt kaasasolevate programmvarade kirjutajad on meid põhjamaaks arvanud sest kui scannimiseks valida soome siis enamasti saab pildi ettebuhh kirjutas:KÕIK ?mønster kirjutas: arvutipoodide dvb-t värk kõlbab enamasti kõik meie vabakanalite vaatamiseks. vähemalt see arvutipoodide värk, mis on arvutites kasutamiseks mõeldud.
ma pole kohanud ÜHTEGI, mis kaasatuleva programmvaraga hakkaks ETV-d näitama,
parandage kui ma eksin
Ega seda uut tarkvara pole antudki rahvale kasutamiseks, see vaid foorumis lugemiseks!tonuj kirjutas:Kuidas see täpsemalt käib,buhh kirjutas: Kuskil ma juba mainisin, et see kanalite ritta seadmise probleem on uue tarkvaraga lahendatud.
kui panen kanalid nimekirja selliselt nagu soovin siis viskab pärast ikkagi nende numbrite järgi mis kanalitel ees on.
ühed - kes on näinud paremat ja teised - kes ei ole näinud paremat oleks vist pisut korrektsem ... ja süüdistada selles ei olegi kedagi ... pmst olgugi, et vähemusel aga siiski on eesmärgiks, et ka teised saaks paremat näha ...elit kirjutas: Vaidlemine on tegelikult mõttetu, kuna inimesed on selgelt jägunenud kahte leeri - ühed, kes on rahul ja teised (vist vähemus), kes ei ole rahul.