F1 2008
- peeter3000
- Digivanake
Re: F1 2008
neti kaudu registreerimine Eestist ei õnnestu.ja kui pole Soome isikukoodi ei saa ka midagi teha..
igal juhul on mtv3 f1 näitamisõiguse ostnud ainult soomes näitamiseks ja kui tuleb välja,et suur hulk inimesi vaatab ka üle lahe sama ülekannet,samu reklaame jne.,siis mõeldakse mingid uued piirangud välja ja kaotajateks jäävad ikka need kes üle lahe..vastupidist olukorda , kus TV3e F1 pilti Helsingis vaadatakse,ma ei oska kommenteerida..
igal juhul on mtv3 f1 näitamisõiguse ostnud ainult soomes näitamiseks ja kui tuleb välja,et suur hulk inimesi vaatab ka üle lahe sama ülekannet,samu reklaame jne.,siis mõeldakse mingid uued piirangud välja ja kaotajateks jäävad ikka need kes üle lahe..vastupidist olukorda , kus TV3e F1 pilti Helsingis vaadatakse,ma ei oska kommenteerida..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kas tead ikka kindlalt, et piiri tagant tehtud aktiveerimised blokeeritakse, olgugi, et Soome isikukood vajadusel olemas? Ma mõtlen siin praktikat, mitte juriidilisi nüansse.
Tänapäeva tehniliste võimaluste juures ei tohiks mingi probleem olla läbi proxy sinna sisse logida või OK kui nad seda ei lase saab vabalt ka soomes wifi võrku või avalikku neti punkti kasutada.
Ma küll mõtlesin kui ausalt see kaart osta siis see et nemad õiguse ainult soomes oma programmi näidata tohivad minu probleem küll olla ei tohiks. Ja seda et kaarti ainult soome kodanikele müüakse seal karbi peal polnud.
See mõnisada kes siin lahe kaldal soome digit vaatab on muidugi küll suht väike probleem võrreldes miljonite poolakate ja teiste rahvastega kes sakslaste külje all elavad, seal foorumites nad kurdavad et peavad mingi piiritaguse aadressi välja mõtlema et ausalt telekat vaadata ja ega neist on müüjatel suht suva. Müüja on oma lepingusse sisse kirjutand kus tema oma programmi vaadata lubab ja sellega oma kohustuse näitamisõiguse ostmisel täitnud.
Kuna soomlaste plus kaardi omandad ilma lepingut sõlmimata siis seal sees saab olla ainult hoiatus et väljaspool soomet kasutada keelatud
Ma küll mõtlesin kui ausalt see kaart osta siis see et nemad õiguse ainult soomes oma programmi näidata tohivad minu probleem küll olla ei tohiks. Ja seda et kaarti ainult soome kodanikele müüakse seal karbi peal polnud.
See mõnisada kes siin lahe kaldal soome digit vaatab on muidugi küll suht väike probleem võrreldes miljonite poolakate ja teiste rahvastega kes sakslaste külje all elavad, seal foorumites nad kurdavad et peavad mingi piiritaguse aadressi välja mõtlema et ausalt telekat vaadata ja ega neist on müüjatel suht suva. Müüja on oma lepingusse sisse kirjutand kus tema oma programmi vaadata lubab ja sellega oma kohustuse näitamisõiguse ostmisel täitnud.
Kuna soomlaste plus kaardi omandad ilma lepingut sõlmimata siis seal sees saab olla ainult hoiatus et väljaspool soomet kasutada keelatud

VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
- peeter3000
- Digivanake
KAARTI SOOME PIIRIDEST VÄLJA VIIA EI TOHI.
(poliisi võtab su rajalt maha kohe kui piiri ületad.laeva või lennukit ei lasta lihtsalt sadamast välja enne kui oled punastades kaardi soome ametivõimudele loovutanud)
aga kui väga tahta on kõik võimalik..
http://www.plustv.fi/site/asiakaspalvel ... n1=4&sl2=8" onclick="window.open(this.href);return false;
võid lepingutingimused läbi lugeda.(mina lugesin ja sain kõigest aru)
vaja on ikkagi soome id omavat isikut,kelle krediidikõlblikkus kontrollitakse.
kui kõik ilusasti kuumaksud ära maksavad on ok.leping ei lõppe mingil juhul enne kui on tagastatud plustv kaart.(muidugi võib teatada,et kaart läks "kolimise käigus" kaduma jne.)
NB! pühapäeval on nalja tegemine lubatud.(seda enam,et läheneb 1.aprill)

aga kui väga tahta on kõik võimalik..

http://www.plustv.fi/site/asiakaspalvel ... n1=4&sl2=8" onclick="window.open(this.href);return false;
võid lepingutingimused läbi lugeda.(mina lugesin ja sain kõigest aru)

vaja on ikkagi soome id omavat isikut,kelle krediidikõlblikkus kontrollitakse.
kui kõik ilusasti kuumaksud ära maksavad on ok.leping ei lõppe mingil juhul enne kui on tagastatud plustv kaart.(muidugi võib teatada,et kaart läks "kolimise käigus" kaduma jne.)
NB! pühapäeval on nalja tegemine lubatud.(seda enam,et läheneb 1.aprill)
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Ma küsin uuesti konkreetse tegevuse kohta: Kas tead ikka kindlalt, et piiri tagant internetis tehtud aktiveerimised blokeeritakse olgugi et sisestatavad andmed on OK.
Midagi nad ei blokeeri...pelmeen kirjutas:Ma küsin uuesti konkreetse tegevuse kohta: Kas tead ikka kindlalt, et piiri tagant internetis tehtud aktiveerimised blokeeritakse olgugi et sisestatavad andmed on OK.
Suhtlen kogu aeg skandinaavia Viasat'i ja Canal Digital'iga läbi Skype.
Nii öelda, igaks juhuks, siis näitab neile Skype Soome tsentri numbrit.
Viasat'iga on on veel eri pull... Valides Soome telefoninumbri, satud kuhu? Muidugi Tallinna!

Ja küsides soome keeles: Kas on kedagi, kes ka eestit puhub, minnakse sujuvalt üle eesti keelele.
Ka meiliaadress on Canal Digital'ile antud eesti oma (mail.ee) ja pidevalt saabub sinna CD poolt igasugu huvitavaid pakkumisi.
Nii et, andke aga minna! Ja araverelistel palun saalist (loe: Euroliidust) lahkuda!

Nagu öeldud, kaarti Soomest välja viia ei tohi, see on lepingutingimuste rikkumine (olgugi, et lepingutingimused on vastuolus EL direktiiviga kaupade ja teenuste vaba liikumise kohta, aga see on teine teema) ning toob tõenäoliselt kaasa kaardi deaktiveerimise. Soomes võib seda kasutada iga inimene, kellel on seal püsiv elukoht (postiaadress), kes pole krediidiasutuste mustas nimekirjas ning kes korralikult talle saadetud arveid maksab. Soome kodanik olema ei pea, selline diskrimineerimine oleks ilmselt ELis täitsa lubamatu. See, kus riigis talle tuleb meelde, et ta oma kaardi pidi õigeaegselt aktiveerima, ei puutu asjasse.
Tigekala mina ei saa oma arvutist küll Canal + kodukal sisse kohta kus on aktiveeri kaart, lihtsalt tühi aken
ilmselt ikka mingi filtreerimine on sealses serveris,MTVs saab aga ei ole kaugemale minna kui sisesta kaardi nr.(kaarti pole
) edasi juba teooria.Kõige kindlam lahendus ikka"soomlane vaatab soomes"ja tasub maksud,aktiveerib jne.Praegu jägavad krt jälle combo boxe tasuta
aga eks kellel huvi leiab endale sobiliku lahenduse.

Sa räägid terrestriaalist? Mina rääkisin satelliidist, seal pole mingit aktiveerimist.
Sati ja maapealse kaart peaks sama olema(vanasti oli).Seda mõtlen http://www.r-kioski.fi/Canal__Total_kat ... 305.0.html" onclick="window.open(this.href);return false; ilmselt on sama annavad ju combosid kaasa kui lepingu teed ja sati kaart avab maapealse digi kah vähemalt kodukal lugesin nii välja.Arvan,et eesti arvutist või telefonilt neid kaarte käima ei saa isegi kui õige ID olemas jne.Aga las olla paistab keegi pole proovinud veel R-kioski uusi kaarte käima joosta eestist ja puuduseks neil kaartidel siduv leping st.keegi peab maksma,ilmselt jama kui ülekanne eestist tuleb. 

Mõte oligi, et need toimingud, mida internetis teha annab, teha siit ja maksmised ja muud toimingud seal ja sealsel aadressil ning arvel.
Kas siis, kui maksta kogu aastatasu korraga, saab ka soodustust. Kunagi oli kuskil CD lehel peenes kirjas, et kui soovite aastat korraga maksta, võtke tingimuste osas ühendust klienditeenindusega.
Kas siis, kui maksta kogu aastatasu korraga, saab ka soodustust. Kunagi oli kuskil CD lehel peenes kirjas, et kui soovite aastat korraga maksta, võtke tingimuste osas ühendust klienditeenindusega.
Ei saa. Tasuta saad Combo HD Box-i, muidugi kui tellid HD kanalid, hind VIIHDE HD pakett 55€ kuus ja PERHE HD pakett 35€ kuus. http://www.canaldigital.fi/templates/te ... _8772.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;pelmeen kirjutas:Kas siis, kui maksta kogu aastatasu korraga, saab ka soodustust?
Maksta saad, kas otsekorraldusega või ilma, ise olen alati maksnud 6 kuu kaupa.
Lihtsalt vähem jama. Aga kui oled uus liituja, seotakse kaart selle Combo-ga. Seis selline -
Nii kui selle Combo võtad, seotakse kaart. Ja uutele liitujatele ilma Combo-ta HD kanaleid ei anta. Aga Sul ju ükskõik, seotakse või mitte, kuna lombakale pole kaarti niikuinii kuhugi toppida.
Lombakal moodulipesad olemas nagu Sa isegi tead. Mis puutub sidumisse, siis Soome foorumeid lugedes ei saa nad isegi aru, kas seotakse või ei (või nüüd jälle ei seota).
No ma ju seletasin inimese kombel, millised kaardid seotakse.pelmeen kirjutas:Mis puutub sidumisse, siis Soome foorumeid lugedes ei saa nad isegi aru, kas seotakse või ei (või nüüd jälle ei seota).
Tigekalal õigus see sidumine neil kummaline täpselt ei tea põdrad kah
.Tea kas avalikult tohib aga minu sõber imestas kui teda oma plaanidest "valgustasin"arvas,et eestis ei ole võimalik jne.Üldiselt seadus kuulekas rahvas nagu nad on ei saa aru kuida nii saab
kes asju ajanud soomlastega (ausatega)teab mida mõtlen
aga proovida tasub