Viasati raamatupidamine
Re: Viasati raamatupidamine
13.veebruar sain Viasatilt kaardi(tehnika tükk aega varem), peaaegu kuu aega hiljem pole saanud arvet, mille alusel tasuda:D huvitav miks?
miks siis?nisuunn kirjutas: Ostekorraldusi ei soovita üldse.
Mina sain juba uue arve, kus miinus rida oli lisatud enammakstud eelmise arve eest! 

-CR- kirjutas:13.veebruar sain Viasatilt kaardi(tehnika tükk aega varem), peaaegu kuu aega hiljem pole saanud arvet, mille alusel tasuda:D huvitav miks?
Vastus on suhteliselt lihtne. Tehes otsekorralduse annad sa õiguse neil sinu kontolt raha võtta. Kui on kindel kuumakse ja kindel firma on okei, kuid ka siis peab olema määratud punktipealt see summa, mis vastav teenus maksab - ei kroonigi rohkem.
Kuigi need summad on väiksed, mida otsekorraldusega maksta, siiski on juba makstud/mahavõetud arve vaidlustamine raske. Ise makstes sa lihtsalt võtad endale vabaduse tasumisest keelduda, kui sa tunned, et arve on vale või mittekorrektne.
Nagu ma ütlesin, ma olen saanud suuremaid arveid Tele2 puhul (tasuta numbrite eest on raha võetud), Viasatilt olen saanud lätikeelsearve Läti Hansapanga rekvisiitidega. Selliseid arveid ma lihtsalt EI MAKSA.
Otsekorraldus sellist vabadust ei võimalda.
-CR- kirjutas:miks siis?nisuunn kirjutas: Ostekorraldusi ei soovita üldse.
vt eelmist kannet
nisuunn kirjutas:-CR- kirjutas:13.veebruar sain Viasatilt kaardi(tehnika tükk aega varem), peaaegu kuu aega hiljem pole saanud arvet, mille alusel tasuda:D huvitav miks?
Vastus on suhteliselt lihtne. Tehes otsekorralduse annad sa õiguse neil sinu kontolt raha võtta. Kui on kindel kuumakse ja kindel firma on okei, kuid ka siis peab olema määratud punktipealt see summa, mis vastav teenus maksab - ei kroonigi rohkem.
Kuigi need summad on väiksed, mida otsekorraldusega maksta, siiski on juba makstud/mahavõetud arve vaidlustamine raske. Ise makstes sa lihtsalt võtad endale vabaduse tasumisest keelduda, kui sa tunned, et arve on vale või mittekorrektne.
quote]
noh, aga otsekorralduses on ju fikseeritud summa, kuutasu 279.-, kuidas nad saavad rohkem võtta?
Ega tegelikult ei saagi nad rohkem võtta. Maksed on ju limiidiga.
Täna tuli arve....
Lõpuks vaatasin ja ennäe - ilusti kenasti 279,-
Täna tuli arve....
Lõpuks vaatasin ja ennäe - ilusti kenasti 279,-

Tere.Seal Viasati arve peal kirjas,et arve tasumata jätmisel lülitatakse signaal automaatselt välja
Aru ma ei saa kuidas saab Viasat SIGNAALI ära võtta 

ei saagi lihtsalt sinu kaart ei hakka tööle!ragnar kirjutas:Tere.Seal Viasati arve peal kirjas,et arve tasumata jätmisel lülitatakse signaal automaatselt väljaAru ma ei saa kuidas saab Viasat SIGNAALI ära võtta

Aga kas signaal jääb ikka alles 

viasat ei saa igal ühel eraldi signaali välja lülitada! 

Sain sain 

Keerate AU kinni ja näete kuni idendi aegumise kuupäevanifaas kirjutas:ei jää,naaber kah pildita
Signaali ei saa ära võtta lihtsalt kaart ei ava enam sinu tellitud kanaleid,loodan said aru.

Muide ma eelmine kuu arvet ei saanud, lubasid topelt teha see kuu, ikka tuli 299 krooni

Tekkis üks küsimus:
...kui mu nimes on täppi tähti, ja arvel on need asendatud mingite ebaselgete sümbolitega, kas ma siis olen kohustatud seda arvet maksma, või võin uut nõuda?
Sammuti on elukoht põltsamaa, neil aga pltsmaa

Dm500-Gemini3.40 Maxvar/5E/13E/19E/
Ära maksa, muidugi:mixman kirjutas:Tekkis üks küsimus:
...kui mu nimes on täppi tähti, ja arvel on need asendatud mingite ebaselgete sümbolitega, kas ma siis olen kohustatud seda arvet maksma, või võin uut nõuda?
Samuti on elukoht Põltsamaa, neil aga Pltsmaa
... ainult, et... Lepingu ennetähtaegne lõpetamine või lepingutingimuste rikkumine,mixman kirjutas:Keera AU kinni ja näed kuni idendi aegumise kuupäevani![]()
leppetrahv (2500.-, oli vist?) ja Viasat nõuab kogu tehnika tagasi.