mul veel enndiselt näitab praegu just proovisin!Schumi kirjutas:Ma mõtlen, et peaks täitsa Viasati klienditeenindusse helistama (iga päev 8-24!) ja küsima kuhu kurat ikkagi kanalid kaduma on hakanud! Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud!
Kohas see kirjas on, või ei käi see Eesti kohta?ziege kirjutas:Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli
Nii et pakuvad seda mis TV1000 algselt olema oleks pidanudziege kirjutas:Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli
Vaevalt see matsidele on ehk eestlasele :(kujuta pilti stereo lõpuksziege kirjutas:Vaatasin just TV1000 Premiumi aprillikuu kava, täitsa OK filmid aga maikuust siis tahavad selle kanali eest 59.- saada.. Samas reklaamivad 16:9 pilti ja stereoheli
kui vaadata audio valikut Lithuanian, Latvian, Estonian, Russian, siis tegu saab olema just matside kanaliga. matsid dolbyst ei tea muidugi midagi, neil on aeg makse maksta!faas kirjutas: Vaevalt see matsidele on ehk eestlasele :(kujuta pilti stereo lõpuks
Siin ju kirjutatakse, see kanal pidavat pilti näitama hakkama alates 01.04.rezpekt kirjutas:Leidsin ka selle TV1000 Premiumi eile õhtul lõpuks üles, aga kuldpaketiga seda hetkel vaadata küll ei saa.
Seni veel ilusasti olemas.Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud!
OK. Ma sain siis valesti aru, et praegu on tasuta testperiood ja alates aprillist on tasuline.tigekala kirjutas:Siin ju kirjutatakse, see kanal pidavat pilti näitama hakkama alates 01.04.rezpekt kirjutas:Leidsin ka selle TV1000 Premiumi eile õhtul lõpuks üles, aga kuldpaketiga seda hetkel vaadata küll ei saa.