logo on väga hea kvaliteedigaa1 kirjutas:Nuhh, TV6 pilt ees, kriitikud vaikivad
Mul küll 24"-sel 1920*1200 resoga LCD-kuvaril kõik kõvejooned sakilised. Samuti ka diagonaalsed sirgjooned.metsavend kirjutas:logo on väga hea kvaliteedigaa1 kirjutas:Nuhh, TV6 pilt ees, kriitikud vaikivad
Just kui saatuse iroonia: täna, üle hulga aja, siin Saku kandis soome pilt ees. Ja kui sellega võrrelda siis ei ole midagi kiita ka.TarmoTanilsoo kirjutas:TV6l pilt ees ka siin, praegu jooksevad promod. Päris huvitavad signatuurid, peab tõdema.
Hetkel küll pildi kvaliteedile suurt heita ette pole, aga eks näis.
Niipalju kui ma neid striimi infosid vaadanud olen, siis TV6 jookseb suurema bitratega.mpeg007 kirjutas:TV6 pilt enam vähem 29" tollise 100Hz Samsungiga aga võiks parem olla.Kui saaks sama kvaliteediga kui ETV siis võiks juba rahul olla.
KalevSpordiga võrreldes küll, aga ETV'ga vahe väike:a1 kirjutas:Niipalju kui ma neid striimi infosid vaadanud olen, siis TV6 jookseb suurema bitratega.mpeg007 kirjutas:TV6 pilt enam vähem 29" tollise 100Hz Samsungiga aga võiks parem olla.Kui saaks sama kvaliteediga kui ETV siis võiks juba rahul olla.
Vabalevikanalid on veidi teise kvaliteediga kui zuumi kanalid,a1 kirjutas:Nuhh, TV6 pilt ees, kriitikud vaikivad
Prooviperioodil kui pilt oli suletud siis subtiitrid olid valitavad ja täiesti nähtavad nii eesti kui vene omad.veicos kirjutas:Huvitav, kas saabuvad digikanalid digitaalseid subtiitreid edastama ei hakka ? Või on seda võib-olla alles kakskeelse etv2 juurest oodata? Mõnda huumorisaadet vaataks päris hea meelega ilma eestikeelse tõlketa, Family guy jms...