Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Ikka said valesti aru paistab esimene kuu tasuta näidatakse st.aprill,mais näha tahad siis 59 eeku kuu. 

Viasat Xtra
Viasati kodulehel on kuldpaketi kanalite hulgas spordikanal Viasat Xtra. Tegelikus kanalitenimistus on Viasat Xtra 1, 2, 3 jne, kuid ükski neist ei näita kuldpaketis pilti. Kas väljareklaamitud spordikanal on mingi teise nimega või reklaamib Viasat kanalit, mis tegelikult nähtav pole?
Re: Viasat Xtra
Viasat Xtra 1 pealt ikka mõnikord sporti leiab. Eelmisel nädalal näitas näiteks euroliiga korvpallitaimo kirjutas:Viasati kodulehel on kuldpaketi kanalite hulgas spordikanal Viasat Xtra. Tegelikus kanalitenimistus on Viasat Xtra 1, 2, 3 jne, kuid ükski neist ei näita kuldpaketis pilti.
sealt, Viasat Sport 3 (?) pealt oli parasjagu teine euroliiga mäng käimas.
Jalgpalli tuli sealt Viasat Xtra 1 pealt samuti, kui meistrite liiga mängud käisid.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Viasat Extra pealt tuleb programmi siis kui on mitu mängu korraga Korvpall/Jalgpall/Jäähoki. Meistriteliiga jalka ajal on tavaliselt kõik kanalid käigus.
Või ka siis kui näiteks Viasat Sport3-e peal NFL-i tuleb, siis hakkab ka Extra 1 tööle (ja Sport 3 läheb kinni
)
Või ka siis kui näiteks Viasat Sport3-e peal NFL-i tuleb, siis hakkab ka Extra 1 tööle (ja Sport 3 läheb kinni

On need kanalid kõigil teistel alles, kes kasutavad pille, milles toimib update? Mul on nad ka kaduma läinud, kuigi subscriptioneid on kaardile 20 ilmunud! Võib olla pole mu kuld kullast?Schumi kirjutas:Ma mõtlen, et peaks täitsa Viasati klienditeenindusse helistama (iga päev 8-24!) ja küsima kuhu kurat ikkagi kanalid kaduma on hakanud! Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud!
Mul ka läksid kaduma. Spordikanalid lakkasid töötamast eelmine esmspäev ja tv8 neljapäev
Ju meile tuletatakse jälle meelde, et oleme kehvemad kui neegrid.
Üks veega hesti jeesti kjeelt reegib tjädi jutles Viasati klienditoe telefonilt, et "kanali oomanikud panib sjiijani mjeilje njäidatavad kanaljid kjinnji. Kjaivjad ljabirjaakimisjed uuesti avamjisjeks"
Üks veega hesti jeesti kjeelt reegib tjädi jutles Viasati klienditoe telefonilt, et "kanali oomanikud panib sjiijani mjeilje njäidatavad kanaljid kjinnji. Kjaivjad ljabirjaakimisjed uuesti avamjisjeks"
tulevad viasati tüüneriga tv8,sport 2 ja sport 1!aandra kirjutas:On need kanalid kõigil teistel alles, kes kasutavad pille, milles toimib update? Mul on nad ka kaduma läinud, kuigi subscriptioneid on kaardile 20 ilmunud! Võib olla pole mu kuld kullast?Schumi kirjutas:Ma mõtlen, et peaks täitsa Viasati klienditeenindusse helistama (iga päev 8-24!) ja küsima kuhu kurat ikkagi kanalid kaduma on hakanud! Viasat Sport 1, TV 2 Sport, TV8, Viasat Golf ning neid oli listist veelgi kaduma läinud!

Siis on Sul hästi läinud, teenindaja kindel, vigases eesti keeles öeldud vastus oli, et neid EI NÄEGI enam. Vastus öeldi tund tagasi, kell 20 paiku.
praegu on küll vedanud aga ei tea kui kauaksaandra kirjutas:Siis on Sul hästi läinud, teenindaja kindel, vigases eesti keeles öeldud vastus oli, et neid EI NÄEGI enam. Vastus öeldi tund tagasi, kell 20 paiku.

Kuu lõpuni ...... võibollaMati42 kirjutas:praegu on küll vedanud aga ei tea kui kauaksaandra kirjutas:Siis on Sul hästi läinud, teenindaja kindel, vigases eesti keeles öeldud vastus oli, et neid EI NÄEGI enam. Vastus öeldi tund tagasi, kell 20 paiku.

Sain Vias*tast meili :
Tundub, et tähtaja lõpuks tehtakse otsutamine edasisest lepingut loobumiseks väga lihtsaks
Viasati vaatajakaardiga on siiani olnud nähtavad kümmekond tasuta vabakanalit ehk nagu Viasat Sport 1, TV 2 Sport DK, Viasat Golf jne. Alates 18.03.2008 on kahjuks nendele kolmele kanalile Eestis vaatamisõigus piiratud. Alates 1.04.2008 piiratakse Eestis vaatamiseks ka Soome vabad Yle kanalid. Viasat püüab asendada need kanalid kas uute vabade kanalitega või saada neile ametlik edastamisõigus.

Tundub, et tähtaja lõpuks tehtakse otsutamine edasisest lepingut loobumiseks väga lihtsaks

Kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, on see Vias'***tt mul ainult selle pärast, et suveperioodiks Hiiumaal näha YLE kanaleid ja TV1000 nordic ja TV1000 Classic. Konkreetselt emale vaatamiseks. Nüüd tuleb ilmselt panna Elioni Digi koos telefoniga ja igal sügisel peatada leping pooleks aastaks.
Egas Hiiumaal Elioni väga vabalt võtta pole ja nagunii kaovad ka sealt soomlased. Ametlik teade, et alates 01.04.2008 asendub Nelonen uue Eesti meelelahutusliku kanaliga Kanal11.
Samas minu teada Elion ei paku TV1000 nordic ja TV1000 Classic-ut.
Muidugi kuskil maikuus lubati kogu Hiiumaa koos laidudega katta Zuumiga, aga ega sealgi neid soomlasi pole...
Samas minu teada Elion ei paku TV1000 nordic ja TV1000 Classic-ut.
Muidugi kuskil maikuus lubati kogu Hiiumaa koos laidudega katta Zuumiga, aga ega sealgi neid soomlasi pole...

Elion väitis, et esialgu ei kao soomlaste riigitelevisioon kuhugi. Eks paistab, lubajaid palju. Pole ka ime, kui V***tt kaotab ka mittevenekeelsed TV1000-d meie vaatajate jaoks ära. Mida ei suutnud venestamise alal NLKP ja CCCP, suudab Via***tt kindlalt. Kui juba nende klienditugi ei suuda eesti keeles normaalselt rääkida! Spordikanalid, mis alles jäid on ka venekeelsed!