Soome digi
Re: Soome digi
Kas keegi oskab soovitada firmat või lihtsalt asjatundjat, kes viitsiks natuke jännata Laagris eramaja antennide-võimenditega Soome digi vastuvõtu tarvis?
Ega keegi tea,kas siuke jubin kuskil juba müügil kah on?
Netis ringi vaadates silma ei jäänud ...
kuigi jah,Eesti poodide netileheküljed on sellised nagu nad on,
Krt,oleks vaja 53 muxi pilt stabiilsemalt ette saada,kui AV63 seda võimaldab.
Netis ringi vaadates silma ei jäänud ...
kuigi jah,Eesti poodide netileheküljed on sellised nagu nad on,

Krt,oleks vaja 53 muxi pilt stabiilsemalt ette saada,kui AV63 seda võimaldab.
- peeter3000
- Digivanake
lumetorm tõstis levi üles:
E32 s52 q30
E44 s62 q66
E46 s52 q88
E53 s92 q35
E32 s52 q30
E44 s62 q66
E46 s52 q88
E53 s92 q35
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Rantelon on ju Eesti firma! Ranteloni edasimüüjate (Oomipood näiteks) kaudu saad tellida.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Asun sinust 10-15km lõunapool. Mul oli üle hulga aja E32 pilt ees eile ja üleile hommikul ja õhtul. Täna koguaeg pime. Kusjuures eile ja üleeile ProgDVB näitas s0 q20-38.peeter3000 kirjutas:lumetorm tõstis levi üles:
E32 s52 q30
E44 s62 q66
E46 s52 q88
E53 s92 q35
Tere . E32 s98 q77
21.30 E44 s82 q85
E46 s84 q86
21.30 E44 s82 q85
E46 s84 q86
- peeter3000
- Digivanake
sul on "hea soome levi piirkond",kus iganes se ka pole.robka97 kirjutas:Tere . E32 s98 q77
21.30 E44 s82 q85
E46 s84 q86
(kõik kes midagi seoses leviga kirjutavad/küsivad,võiks alati märkida asukoha)
või profiili asukoht märkida.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Niisiis, nagu lugejad on võibolla tähele pannud, elasin ma tükk aega muraste sektoris nii, et mingit võimu ei olnud, otse iskra tuuneri taga ja üldiselt oli elu kena. Põhiline kenadus oli aga tingitud sellest, et ma mux E ja mux A pildi vastu (Espoo puhul kanalid 53 ja 32) eriti huvi ei tundnud. Ma olin vahepeal ajaviiteks soetanud ka AL20 võimendi, aga selle põhiline efekt oli see, et võimendi külgeühendamisel kadus Q täielikult.bljumkin kirjutas:Krt,oleks vaja 53 muxi pilt stabiilsemalt ette saada,kui AV63 seda võimaldab.
Kuna huvi E muxi vastu suurenes, siis kaevasin ma AL20 välja. Oma mõistus ütles, et ilmselt on selle reguleerimatu 20dB tuuneri sisendi jaoks natuke liig. Siis tegin ma sellise triki, et pistsin ahelasse sisse veel reguleeritava 0-20dB attenuaatori. Ehk siis Iskra91->AL20->atenuaator->tuuner. Selle komplektiga keerasin ma E muxi Q-d jälgides sumbuvust seni, kuni sain Q üle 80 ja jätsin nii. Sellest ajast alates on kliimast sõltumatult kõikide soome muxide pilt veatu olnud.
Mulle endale tundub, et see komplekt on kuidagi veidi lollilt kokku pandud, aga toimib...
Eks kõigil ole omad seaded millega pildid ees,endal septembrist alates stabiilne levi.Ja see mis ühel toimib ei pruugi teisel toimida nagu siit teemast võib välja lugeda.Praegu minul S 70% peal umbes ja Q jääb 50-60% kanti 32,44 ja 46.Ja ilmselt lähiajal lendab av 63 vahelt minema eks siis paistab mis saab 

Konkreetset jubinat listis ei olnud.Zuumbox kirjutas:Rantelon on ju Eesti firma! Ranteloni edasimüüjate (Oomipood näiteks) kaudu saad tellida.
Sellepärast ka küsimus,

Värske Viasati teade:
26.03.2008
Alates 1. aprillist lõpeb Soome YLE kanalite edastamine Viasati satelliitdigitelevisiooni levis. Põhjuseks on YLE kanalite satelliitedastuse lõpetamine Soomes, kus need on edaspidi nähtavad ainult maapealse digitelevisiooni kaudu.
Eestis olid YLE telekanalid Viasati satelliitdigitelevisiooni levis nähtavad paketiväliste vabakanalitena ning Viasati Kuld ning Start pakettidesse kuuluvate kanalite koosseis seega ei muutu.
Viasat Eesti juhi Krista Leppiko vabandab kõigi Viasati klientide ees võimalike ebamugavuste pärast ning juhib tähelepanu Viasati mitmekülgsele paketile, mille hulgas on endiselt kanaleid erinevale maitsele ning mille kujundamisega tegeletakse aktiivselt. Juba järgmisel nädalal käivitab Viasat Eestis uue filmikanali.
Lisainformatsioon:
Krista Leppiko
Viasat Eesti tegevjuht
tel 6 024 752
e-post: [email protected]
26.03.2008
Alates 1. aprillist lõpeb Soome YLE kanalite edastamine Viasati satelliitdigitelevisiooni levis. Põhjuseks on YLE kanalite satelliitedastuse lõpetamine Soomes, kus need on edaspidi nähtavad ainult maapealse digitelevisiooni kaudu.
Eestis olid YLE telekanalid Viasati satelliitdigitelevisiooni levis nähtavad paketiväliste vabakanalitena ning Viasati Kuld ning Start pakettidesse kuuluvate kanalite koosseis seega ei muutu.
Viasat Eesti juhi Krista Leppiko vabandab kõigi Viasati klientide ees võimalike ebamugavuste pärast ning juhib tähelepanu Viasati mitmekülgsele paketile, mille hulgas on endiselt kanaleid erinevale maitsele ning mille kujundamisega tegeletakse aktiivselt. Juba järgmisel nädalal käivitab Viasat Eestis uue filmikanali.
Lisainformatsioon:
Krista Leppiko
Viasat Eesti tegevjuht
tel 6 024 752
e-post: [email protected]
Huvitav kas kaabeldajad ( starman, elion) jätavad YLE-d alles või korjavad ka välja.
Kas Kristal on infot, et YLE kanalid kaovad Canal Digitali sat-paketist?*anvar kirjutas:...
...
(*iroonia)
Viimati muutis kain, 15:38, 26 Mär 2008, muudetud 1 kord kokku.
siin küll midagi kirjas ei ole, et üleüldse pillid kotti pannakse
http://www.yle.fi/tekniikka/?ID=154&group=101" onclick="window.open(this.href);return false;
samas vanasti nagu oli soome viasati paketis nüüd küll enam näha ei ole
http://www.viasat.fi/?sivu=5" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.yle.fi/tekniikka/?ID=154&group=101" onclick="window.open(this.href);return false;
samas vanasti nagu oli soome viasati paketis nüüd küll enam näha ei ole
http://www.viasat.fi/?sivu=5" onclick="window.open(this.href);return false;
See esimene osa on BS. Lõpetavad nad vaid koostöö Vias*taga, kuid Canal Digitaliga jätkavad. Ja satelliidilt jätkavad selle pärast ,et nad ei kavatse harvasustusega aladele maste üles panna.
Vias*t lihtsalt sogab vett kuna nende "läbirääkimised" ei kandnud järjekordselt vilja.
Vias*t lihtsalt sogab vett kuna nende "läbirääkimised" ei kandnud järjekordselt vilja.