isegi vene,läti,leedu ja eesti keelt saab valida!rimas kirjutas:Mingid tiitrid seal juba jooksevad. Pilti minul ees ei ole.

isegi vene,läti,leedu ja eesti keelt saab valida!rimas kirjutas:Mingid tiitrid seal juba jooksevad. Pilti minul ees ei ole.
Järjest rohkem tekib minus tunnet, et tuleb loobuda sellest suurest ja parimast Viasati digitv-st. Ootan ära selle nn. naljapäeva e. esimese aprilli ja kui midagi asjaliku nad äravõetavate kanalite asemele ei anna, ai-da.kamm kirjutas:Premium on liigitatud lisatooteks http://www.viasat.ee/index.php?id=549" onclick="window.open(this.href);return false; ja saadaval vaid ViasatKuld klientidele, mis iseenesest on nõme.
Miks ei võiks kõik kliendid seda tellida, on nad raha peale vihased? Nii mõnigi Stardi omanik ehk võtaks, aga nüüd jääb neil müümata nii Kuld kui Premium, sest ainult Premiumi pärast Kulda tellima ei hakata.
Ma arvan ,et on kaks võimalust:aandra kirjutas:
Järjest rohkem tekib minus tunnet, et tuleb loobuda sellest suurest ja parimast Viasati digitv-st. Ootan ära selle nn. naljapäeva e. esimese aprilli ja kui midagi asjaliku nad äravõetavate kanalite asemele ei anna, ai-da.
Ma arvan küll, et otse vastupidi - olles näinud dvb-t'd tekib Start'ile vägagi mõte, eriti kui sinna ka ülejäänud vabakanalid lisada.ziege kirjutas:Peale seda kui kõik Eesti kanalid ka DVB-T- s olemas kaotab see Start üldse mõtte
ole hea mees anna mulle ka aadress kust seda (CD) saada, paneks kohe selle käima. Võtaks sinna eestikeelsed subtiitrid ka ja võrukeelse pealelugemisebinsat kirjutas:igaljuhul etem canal digital võtta kui viasat. soomlastel pole peale kohalike kanalite satist ärakadumist enam üldse pointi mingit viasati osta. mis neegri viasati puutub, siis see 59 krooksu sellise ühe suht õnnetu kanali eest pole ju teabmis palju, aga kahjuks ei paranda see kogu viasati paketi olemust kuigipalju kui arvestada soomede ja muu mingit väärtust omava kadumist.
cd saab läbi tuttava põdra. ega vist pea isegi põder olema, piisab henkilötunnusnumerost.seltsimees kirjutas: ole hea mees anna mulle ka aadress kust seda (CD) saada, paneks kohe selle käima. Võtaks sinna eestikeelsed subtiitrid ka ja võrukeelse pealelugemise
Eks signaali taevasse saatmine maksab ka midagi ja satil koha saamine ja edastamine samuti ja kui kliendibaas eriti ei suurene siis on lisakulud majanduslikult mõttetu. Kui aga klinedibaas hakkab veel vähenema selle tõttu siis võibolla ei olegi enam eesti kanaleid varsti satellidil olemas. Eks teised saavad siis hinda tõsta.ziege kirjutas:Via kohaliku klienditeenendaja sõnul midagi kindlat pole TV11 ja TV6- ga sest nende lisamine pidi jube kallis olema ja mingit otsust pole vastu võetud. Küsimusel kuidas siis konkurendid saavad TV6 edastada (mis tegelikult ju kuulub Viasatile) vastati et nemad maksavad ja saavadki
Töötab tõepoolest...andy15 kirjutas:Tundub, et kanal hakkas nats varem tööle kui alguses räägiti