edit - huvitav kas kisast on kasu olnud - riba jagub

selguse huvides siis rauaks on hvr4000 ja 32" lcd
edit2 - epg tundub talveajas elavat

Eile õhtul lülitasin esimest korda pärast suveajale üleminekut sisse ka starmani "zuumboxi". Enne oli loomulikult kell talveajal. Mina vähemalt pole boxi menüüs kunagi käsitsi kella-aega sisestanud - kõik tuleb "kusagilt" automaatselt. Sisselülitamise järel korrigeeris ta end ise suveajale ja EPG vähemalt mind huvitavatel kanalitel oli küll igati ajakohane.valgekotkas kirjutas:... epg tundub talveajas elavat
Tundub, et TV6-l vähemalt b-ga probleeme ei ole, sest varjatud kaamera lühiklipid saadetakse korrektselt 16:9-s. Ainult logomasin ei saa formaadist aru, aga see pole minu jaoks küll prob.PRR24 kirjutas:Ma arvan, et põhiküsimus peitub kahes asjas:
a) kas kanalil on motivatsiooni tegelda 16:9, dünaamiliste subtiitrite jms toreda ja kaasaegsega;
b) kas soetatud tehnika võimaldab seda teha.
Kui üks neist kahest vastusest on negatiivne, ei juhtu midagi.
No täpselt minu mõte.Aga sideametist ütles mingi Jevgeni kes nende asjadega tegeleb,et 34 kanal on juba Elionile antud (??) No milleks Elionil veel seda vaja ja milleks oli vaja see ainus kanal ära anda,mida normaalselt kasutada saab ja varem kasutatigi...? Samuti sonis midagi et Gdovi kavatsetakse sellel kanalil saatja ehitada...no mida veel,ärgu lubagu siis seda kui antud sagedus K-Nõmmele juba ammu eraldatud on.jyri403 kirjutas:Üks variant oleks ntx E33 asemel võtta E34 kasutusele peale selle võimalikku koordineerimist ja hakata mux4 jaoks uut sagedust otsima, kui Lahti kõvasti vahele segab. Peale analoogi kinnipanekut võiks nt E29 kasutada digi jaoks (end TV3). Peterburis on 29.kanal ka kasutusel. Ei tohiks ilmselt probleemi tekkida. Ülelevid ülelevideks, aga kohalik TV peaks ikka pidevalt näha olema! Ja kui ntx midagi läinud aasta aprillilaadset juhtub, siis info peab kättesaadav olema operatiivselt.
Vägisi jääb mulje, et Sa ei helistanud Eesti Sideametile.Chill kirjutas:Aga sideametist ütles mingi Jevgeni kes nende asjadega tegeleb, et 34 kanal on juba Elionile antud...Samuti sonis midagi et Gdovi kavatsetakse sellel kanalil saatja ehitada...