raadiosagedusjaotus

Nüüd mulle ei jõua küll postituse sisu pärale - mis on sellel foorumil siin ühist raadiosagedusjaotusega 9 kHz alates kuni 28 MHz -ni???greedy kirjutas:https://www.riigiteataja.ee/ert/get-attachment.jsp?id=12893192
raadiosagedusjaotus
Jajah, kas neid mitte nn. maailmaraadioteks kuskil poes ei nimetatud. Kus enam ei mäleta.TarmoTanilsoo kirjutas:
P.S. Tegelikult saab lühilaineraadiot natuda ka tänapäeval, olen näinud mõnel pool vastavaid raadioid müügis olevat.
Sama idee minu poolt.jyri403 kirjutas:Ettepanek oleks mingi muu teema selle kohta avada.
Praegu on ETV, Kalev Sport, Kanal 2, Kanal 11 ja TV6. HD's on praegu Luxe.TV samuti FTAkirves kirjutas:Mitu ja mis kanalid siis tegelikult fta-na levivad hetkel? Ise saan ka õhtul zuumpoksi.
need seaduse lisad lähevad ikka lõpuks foorumi sisuni väljaHenkka kirjutas:Nüüd mulle ei jõua küll postituse sisu pärale - mis on sellel foorumil siin ühist raadiosagedusjaotusega 9 kHz alates kuni 28 MHz -ni???greedy kirjutas:https://www.riigiteataja.ee/ert/get-attachment.jsp?id=12893192
raadiosagedusjaotus![]()
On veel vanad transistorraadiod alles, kus vist ka neid pikk - kesk- ja lühilaine diapasoone sai nautida?
Asjal oleks jumet (Mergel kasumit), kui nood boxid oskaks salvestada.Ants kirjutas:Alates maikuust paiskab teise Eesti müüjana universaalsed digiboksid turule AS LL Merge Grupp. Bokside hind tuleb 1800 krooni ringis.
Siis mida? Sellist pilti, mille üle siin terve foorum kurdab?kain kirjutas:Asjal oleks jumet (Mergel kasumit), kui nood boxid oskaks salvestada.
1,8 raha eest pvr-i ei saa - tegelikult saaks ja veel millise aga kõi osapooled tahavad kasumit ka vahelt saada ...kain kirjutas:Asjal oleks jumet (Mergel kasumit), kui nood boxid oskaks salvestada.Ants kirjutas:Alates maikuust paiskab teise Eesti müüjana universaalsed digiboksid turule AS LL Merge Grupp. Bokside hind tuleb 1800 krooni ringis.
Pidasin pigem silmas seda, et Merge puhul oleks heaks müügiargumendiks boxile ketta lisamise võimalus... miks muidu peaks keegi nende boxe ostma, sest mõistuse hääl soovitab hoopis 39.- eest kuus Starmani karp võtta ja sellega teatavad riskid maandada.valgekotkas kirjutas:1,8 raha eest pvr-i ei saa - tegelikult saaks ja veel millise aga kõi osapooled tahavad kasumit ka vahelt saada ...