mulle kusagilt soome foorumist ka kõrva jäänud,et Philipsi tüünerid kaugvastuvõtul head..pelmeen kirjutas:Et hajutada kahtlustusi, et aed ette ehitatud siis ka oma näitajad:mux 32- pilt kogu aeg ees, aeg-ajalt mõned ruudud, mux 44 - mingi signaal on ja mingi ruudumere viskab ka aegajalt ette, mux 46 - ei signaali ega kvaliteeti. Kuna tegu Philipsi teleka sisseehitatud tuuneriga, siis S ja Q väärtuseid ei tea. Asukoht Nõmme, antenn 92 el.Iskra.
Elion võtab siiski DVB-Tst Soome signaali.(kui just kõige viimasemal ajal pole muutust tulnud)faas kirjutas:Kahtlen sinu väites see puhas mulaChill kirjutas:Elioni peajaamas ikka tasemel antennisüsteem (y)
Yle pildid IPTV-s terve päeva veatult ees,hoolimata sellest et levi nagu polekski kellelgi.ja mis sest 1. ja 2. ikka rõõmustada, Elion ei võta oma signaali dvb-t ilmselt satilt või kaablist ei oska komenteerida kuna ei tea.Ilmselt satilt.
Aga see,et nullis. ilm küll tagasi tuleb
Elit ma kah ei usu,et seadistamine antud juhul annab midagi lihtsalt ei levi ja kõik.
Kui Zuumboksiga pilt ees siis Philips pimepeeter3000 kirjutas: mulle kusagilt soome foorumist ka kõrva jäänud,et Philipsi tüünerid kaugvastuvõtul head..
nii,et kui Philips on hea,siis Kaon(zuumbox)on veel parem?(kaugvastuvõtt)dvbstats kirjutas:Kui Zuumboksiga pilt ees siis Philips pimepeeter3000 kirjutas: mulle kusagilt soome foorumist ka kõrva jäänud,et Philipsi tüünerid kaugvastuvõtul head..
mis võimendit kasutad?pelmeen kirjutas:Et hajutada kahtlustusi, et aed ette ehitatud siis ka oma näitajad:mux 32- pilt kogu aeg ees, aeg-ajalt mõned ruudud, mux 44 - mingi signaal on ja mingi ruudumere viskab ka aegajalt ette, mux 46 - ei signaali ega kvaliteeti. Kuna tegu Philipsi teleka sisseehitatud tuuneriga, siis S ja Q väärtuseid ei tea. Asukoht Nõmme, antenn 92 el.Iskra.
e32 s58 q25faas kirjutas:jõelähtmel ainult 32 tuleb teised kõik 0 22.40
Kui levi peale kadumist taastuma hakkab, ilmuvad kõigepealt välja C mux kanalil 53 ka alles seejärel A mux kanalil E22 (Kunda, Anjalankoski). B muxiga on raskusi Koeru sama kanali interferentsi tõttu.peeter3000 kirjutas:e32 s58 q25faas kirjutas:jõelähtmel ainult 32 tuleb teised kõik 0 22.40
e44 s62 q5
e46 s44 q5
viimasel ajal alati kui Espoo pildiga probleeme on E35 näitajad üleval (e35 s82 q50)
kuidas teistel e35? kui võim läbi laseb..