Kas sa oled kõiki fonte ka proovinud? Vahest on vaja tiba oodata ka enne kui subtiitrid alla ilmuvad. Kontrolli kas sul gSUB muidu üldse nö. käib. Telnet ja käsk ps (process status). Kui käib, siis peaks seal näha olema selline rida: /var/bin/gSUB.tiletand kirjutas:Ehk keegi viitsib valgustada konfi saladusi, eesti keel on valitud, muid asju olen proovinud muuta, kuid seni tulemuseta
viasat explorer ja viasat history
Tänan kkrahv.
Sain juba käima, nagu eelpool kirjutasin, oli vaja üks linnuke-rist valida. Varem töötas kuidagi poolikult, nt serbia keelt sai korraks valida, eestit ei pakkunud.
Olen püüdnud ilma faile keevitamata hakkama saada ja seekord läks ka lõpuks õnneks. Muidugi oleks hea teada, kuidas asi toimib: kuidas tuleb signaal, mida see gSUB teeb ning kuidas jne. Siis oleks lihtsam ja kiirem asja sättida
Häid pühi!
Sain juba käima, nagu eelpool kirjutasin, oli vaja üks linnuke-rist valida. Varem töötas kuidagi poolikult, nt serbia keelt sai korraks valida, eestit ei pakkunud.
Olen püüdnud ilma faile keevitamata hakkama saada ja seekord läks ka lõpuks õnneks. Muidugi oleks hea teada, kuidas asi toimib: kuidas tuleb signaal, mida see gSUB teeb ning kuidas jne. Siis oleks lihtsam ja kiirem asja sättida
Häid pühi!
Re:
kkrahv kirjutas:Kas sa oled kõiki fonte ka proovinud? Vahest on vaja tiba oodata ka enne kui subtiitrid alla ilmuvad. Kontrolli kas sul gSUB muidu üldse nö. käib. Telnet ja käsk ps (process status). Kui käib, siis peaks seal näha olema selline rida: /var/bin/gSUB.tiletand kirjutas:Ehk keegi viitsib valgustada konfi saladusi, eesti keel on valitud, muid asju olen proovinud muuta, kuid seni tulemuseta
maadlen ka selle probleemiga- gsub 2.06 installitud, tools- gsub config
seaded paigas, ka eesti keel valitud.Attributes muutsin 755 peale, restartisin ja mässasin aga subtiitreid alla ei ilmu

Re: viasat explorer ja viasat history
huvitav käitumine- kui dcc kaudu telnetist panen käsureale "gsub -nodaemon" hakkab
tvs sube näitama, niipea kui Dcc sulgen kaovad sealt ka subtiitrid
tvs sube näitama, niipea kui Dcc sulgen kaovad sealt ka subtiitrid

Kui Sul on Dreami parool muudetud, tuleb seda teha ka Gsub'i confis.
aga ei ole muudetud.... conf näeb välja selline:
##
## gSUB Config file, Note that it is VERY case sensitive...be careful!
## For gSUB Version V2.06
## WARNING - THIS FILE IS AUTOGENERATED BY gSUB Configurator
##
SubtileType 2
Language est
SecondaryLanguage eng
RecDelay 2
StartYPos 0
WideStartYPos 0
StartXPos 0
CenterText 1
TextColor 1f
OutlineColor 18
BackgroundColor 19
OutlineSize 2
UseBackground 0
FontSize 40
WideFontSize 40
RowSpace 6
WideRowSpace 6
Font /share/fonts/pakenham.ttf
UseExternalChannels 1
UseExternalAudio 1
AutostartMode 0
WebLogin root
WebPassword dreambox
WebPort 80
UseDVBFirst 0
##
## For gSUB Version V2.06
##
SubtileType 2
Language est
SecondaryLanguage eng
RecDelay 2
StartYPos 0
WideStartYPos 0
StartXPos 0
CenterText 1
TextColor 1f
OutlineColor 18
BackgroundColor 19
OutlineSize 2
UseBackground 0
FontSize 40
WideFontSize 40
RowSpace 6
WideRowSpace 6
Font /share/fonts/pakenham.ttf
UseExternalChannels 1
UseExternalAudio 1
AutostartMode 0
WebLogin root
WebPassword dreambox
WebPort 80
UseDVBFirst 0
ei mäleta enam mis ajast aga ühel hetkel enam gsub, bullz ja gemini koos läbi ei saanud.
Mingi vanem gemini ja vanem gsub töötasid perfektselt. Mul oli 4 supakat sedasi paika pandud, kahte mängis bullz ja kahte gsub (kuskil hiidvanas teemas kirjutasin kah sellest).
Praegu aga mõlemat koos tööle ei saa lisaks veel see, et nüüd kalab ka bullz kuna varem nn valesid supakaid ei näidanud siis praegu kipub lõdva randmega kas rootslasi või muid kuvama kui valikutes puuduvad määratud supakad.
Mingi vanem gemini ja vanem gsub töötasid perfektselt. Mul oli 4 supakat sedasi paika pandud, kahte mängis bullz ja kahte gsub (kuskil hiidvanas teemas kirjutasin kah sellest).
Praegu aga mõlemat koos tööle ei saa lisaks veel see, et nüüd kalab ka bullz kuna varem nn valesid supakaid ei näidanud siis praegu kipub lõdva randmega kas rootslasi või muid kuvama kui valikutes puuduvad määratud supakad.
Kas siin on keegi Gemini 4.3.1 + CCcam 2.0.8 + Gsub 2.06 koosluse funksima saanud??
Mul 3.50 ja Gsub'i eestikeelseid subtiitreid tööle ei saa... Aga bullztext töötab perfektselt.
Tere
Minul on Gemini 4.3.1 + CCcam 2.0.8 + Gsub 2.07 ja eesti subtiitritega pole probleeme olnud. Ka eelmised Gsub versioonid on edukalt funktsioneerinud (eesti keel). Samas pole erinevaid pluginaid korraga kasutanud ega isegi alla laadinud. Proovisin ka näiteks Via Nordiku pealt, soome subtiitrid jooksid ilusti, rootsikeelseks jällegi ei saanud.
Parimat
Minul on Gemini 4.3.1 + CCcam 2.0.8 + Gsub 2.07 ja eesti subtiitritega pole probleeme olnud. Ka eelmised Gsub versioonid on edukalt funktsioneerinud (eesti keel). Samas pole erinevaid pluginaid korraga kasutanud ega isegi alla laadinud. Proovisin ka näiteks Via Nordiku pealt, soome subtiitrid jooksid ilusti, rootsikeelseks jällegi ei saanud.
Parimat
Ma pakun välja, et peale Dreami käivitamist ei tõmmata Sul gSUB'i lihtsalt käima.matu kirjutas:Kas siin on keegi Gemini 4.3.1 + CCcam 2.0.8 + Gsub 2.06 koosluse funksima saanud??
Mis peale restarti dreami käsurealt:
ps -A | grep SUB
näitab?
Minul on töös järgnevad failid:
Kood: Vali kõik
root@dm7020:~> ps -a | grep SUB
471 root 1220 S /usr/bin/gSUB
505 root 1624 S /var/bin/2SUB
524 root 1624 S /var/bin/2SUB
Kontrolli, kas /etc/init.d/bootmisc.sh (olenevalt dreamist, võimalik, et mõnes muus samas kataloogis asuvas scripti-) failis on gSUBi käivitamise read?
if [ -x /var/bin/gSUB ]; then /var/bin/gSUB &
fi
gSUB ja 2SUB (tavaliselt /var/bin/ kataloogis, olenevalt dreamist võib ka kusagil mujal asuda)
minul on järgnev (chmod 755 /usr/bin/*SUB e. luban kõigil vähemalt lugeda ja käivitada):
root@dm7020:/usr/bin> ls -l *SUB
-rwxr-xr-x 1 1000 users 72636 Oct 18 2007 2SUB
-rwxr-xr-x 1 1000 users 30576 Oct 18 2007 gSUB
root@dm7020:/etc/tuxbox/plugins> ls -l gSUB*
-rwxr-xr-x 1 1000 users 110 Oct 18 2007 gSUBConf.cfg
-rwxr-xr-x 1 1000 users 83352 Oct 18 2007 gSUBConf.so
Lisaks; Minul on gSUB häälestatud järgnevalt:
1. keel - soome
2. keel - inglise
ja eestikeelse kanalite jaoks lisasin käsitsi seadistuse
(kuna ma olen huvitatud kolmekeelsetest subtiitritest)
gSUBi channels-faili lisasin järgneva:
Seadetefailis (on mul šrift välja vahetatud ja) oluline on "UseExternalChannels 2":gSUB.channels kirjutas: ...
## Estonian
116c 1172 696 fin - TV1000Premium 5E - 11919h 3/4 27500
87a 880 696 fin - TV1000East 5E - 11975v 3/4 27500
780 786 696 fin - TV1000East FSS 5E - 12607h 3/4 27500
1b8a 1b91 695 fin - Explorer/Spice 5E - 11823v 3/4 27500
190a 17a9 695 fin - Explorer/Spice (FSS) 5E - 12636h 3/4 14468
195a 1961 695 fin - Viasat History (FSS) 5E - 12636h 3/4 14468
17a2 17a8 695 fin - Viasat History 5E - 11803h 3/4 27500
4f79 140 695 fin - Viasat History 19.2E UPC Direct
4f78 10e 695 fin - Viasat Explorer 19.2E UPC Direct
## Finland extra channels
11 242 451 fin - YLE TV1 1W
21 242 452 fin - YLE TV2 1W
91 242 453 fin - YLE Teema 1W
81 242 454 fin - YLE24 1W
51 242 771 fin - YLE FST 1W
...
Samuti pidin modima gSUB.translation faili. Kuna "petan" gSUBi est asemel fin seadistusega gSUB.channels failis, siis pidin ümber tegema ROOTSI/SOOME tabelis mõningate sümbolite mappingud (sellega ohverdasin mõned rootsikeelsed tähed) ja mõned puuduvad lisama:gSUB.conf kirjutas: ##
## For gSUB Version V2.07
##
SubtileType 2
Language fin
SecondaryLanguage eng
RecDelay 2
StartYPos 0
WideStartYPos -30
StartXPos 0
CenterText 0
TextColor 1f
OutlineColor 18
BackgroundColor 18
OutlineSize 2
UseBackground 0
FontSize 34
WideFontSize 34
RowSpace 6
WideRowSpace 6
Font /share/fonts/hel_3.ttf
UseExternalChannels 2
UseExternalAudio 0
AutostartMode 0
WebLogin root
WebPassword dreambox
WebPort 80
UseDVBFirst 1
gSUB.translation kirjutas: ...
################################################
##
## SWEDISH/FINNISH
##
################################################
BeginTable:swe;fin
$:245
@:352
[:196
\:214
]:381
^:220
_:213
`:353
{:228
|:246
}:382
~:252
EndTable
...
kõike otsast alates õnnestus subtiitrid tööle saada.Tänud kainile ja teistele!