tom124 kirjutas: milline diseqc mudel sul siis enne oli?
valgekotkas kirjutas: ... või 1.0 kalab (samas see on raudselt toetatud ju kirjade järgi)
tom124 kirjutas: milline diseqc mudel sul siis enne oli?
valgekotkas kirjutas: ... või 1.0 kalab (samas see on raudselt toetatud ju kirjade järgi)
no aga kas diseqc 1.0 enam kusagil müüaksegi?valgekotkas kirjutas:tom124 kirjutas: milline diseqc mudel sul siis enne oli?
on peal ja tundub, et töötab...valgekotkas kirjutas:dvbviewer pro 3.9.2.0 - on keegi proovinud?
Mul sama seis. Pigem viletsamgi: ei funka kummaski suunas. Pigem tuleks õelda, et funkab erandkorras. Seetõttu, kui tahan satilt terrale üle minna, või vastupidi, teen raua alt "scan devices".valgekotkas kirjutas:väike kiiks on asjal juures (hvr4000 siis) ... kui nüüd on pikemalt kasutuses ka dvb-t pool siis üle minnes dvb-t kanalilt s(s2) kanalile ei õnnestu enamus kordadel seda ilma proge "kinnilahti" aktsioonita teha - vastupidi toimib laitmatult ... samuti on hakanud esinema kinnijooksmised peale seda kui terrastialilt on "kinnilahtiga" üle mindud satile ... sati kinnijooksmise vastu aitab ainult raua alt terrastiali ära keelamine - siis sat töötab veatult... leidub ideid (xp ja dvbviewer)
hetkel on asi lahendatuddreamants kirjutas:Mul sama seis. Pigem viletsamgi: ei funka kummaski suunas. Pigem tuleks õelda, et funkab erandkorras. Seetõttu, kui tahan satilt terrale üle minna, või vastupidi, teen raua alt "scan devices".valgekotkas kirjutas:väike kiiks on asjal juures (hvr4000 siis) ... kui nüüd on pikemalt kasutuses ka dvb-t pool siis üle minnes dvb-t kanalilt s(s2) kanalile ei õnnestu enamus kordadel seda ilma proge "kinnilahti" aktsioonita teha - vastupidi toimib laitmatult ... samuti on hakanud esinema kinnijooksmised peale seda kui terrastialilt on "kinnilahtiga" üle mindud satile ... sati kinnijooksmise vastu aitab ainult raua alt terrastiali ära keelamine - siis sat töötab veatult... leidub ideid (xp ja dvbviewer)
Kas see tähendab,et panid HVR-4000'le lisaks veel? Või on Novaga asi lahendatud ja väidad, et HVR-4000on mõttetu ost. Mina igatahes olen küll temas pettunud.valgekotkas kirjutas:hetkel on asi lahendatuddreamants kirjutas:Mul sama seis. Pigem viletsamgi: ei funka kummaski suunas. Pigem tuleks õelda, et funkab erandkorras. Seetõttu, kui tahan satilt terrale üle minna, või vastupidi, teen raua alt "scan devices".valgekotkas kirjutas:väike kiiks on asjal juures (hvr4000 siis) ... kui nüüd on pikemalt kasutuses ka dvb-t pool siis üle minnes dvb-t kanalilt s(s2) kanalile ei õnnestu enamus kordadel seda ilma proge "kinnilahti" aktsioonita teha - vastupidi toimib laitmatult ... samuti on hakanud esinema kinnijooksmised peale seda kui terrastialilt on "kinnilahtiga" üle mindud satile ... sati kinnijooksmise vastu aitab ainult raua alt terrastiali ära keelamine - siis sat töötab veatult... leidub ideid (xp ja dvbviewer)
![]()
... nova dvb-t kaarti lisamisega
8.3 üleminek 8.4 peale 780g platel kutsus esile nähtuse kus dvb-t kanalile minnes tekib nn "pildi määrdumise" esiletulek (pilt vikerkaarevärviline ja laialivalguv) kuni 10 sek ... kuni 8.3 cat-ini seda jama ei olnud ... coreavc-ga ka pole aga see raip on kõva proseõgijamattis kirjutas:Mida Sa silmas pead kaklemise all? Vähemalt AMD 780G cat 8.4 driveriga toetab ju küll h.264.valgekotkas kirjutas: ... hetkel mind küll rohkem vihastab cat 8.4 ja cyberlingi h264 koodeki kaklemine ...
ei ole arcsofti proovinud ... ja vistat ka mittemattis kirjutas:Pole Vista alla laialivalgumist märganud, EVR ja PowerDVD 8.0 DVBViewer beeta.
Kuidas ArcSofti dekooder toimib? Tuleb kaasa TotalMedia Extreme prooviversiooniga.