Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Suletud
Kasutaja avatar
officer
DigiTVfänn

Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Postitus Postitas officer »

jahh,tigedusest ajasin mõisted segamini :x ,aga ikkagi need krdi programmiuuendused on ju "kohustuslikud" ja ei peaks olema mõeldud minu valikutest valikute tegemisex :?:
Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;
TV'd: Sam. QE65-Q ja LE40D550 + Elion boxid ARRIS VIP1113 ja VIP5305
soundb:Sam.HW-K450
blue-ray: Sam.BD-J5500
Raadio: Yam. R-N303D ja Imperial DABMAN i200 + 9el.vert. DAB-yagi az.WE
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Zoom-Boxsil saab keelata ju automaatse uuenduse st.esimesel versioonil.Ma usun,uuematel olemas sama võimalus? :) Üldiselt enamus foorumites või tehase saitidel soovitatakse mitte uuendada kui pill toimib normaalselt(zoomi anomaaliad ok)neid vaevalt parandadakse.Kui aega siis panen oma zoom-boxi softi versiooni välja mul need uuendused keelatud ja laps vaevalt uuendas.Ainuke mure topelt vajutus :) enne käivitust.Muidu pole nagu kohanud mingeid kahtlasi toiminguid. :)Krt pole mittu kuud teist vaadanud :( Ja laps ei kaeba järelikult toimib.
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Tarkvarauuendus ja programmiuuendus on KAKS ISE ASJA! Esimest sai jah seadetest keelata aga viimane TARKVARAuuendus keeras väidetavalt selle võimaluse peeti (ise ei ole viimast versiooni näinud). Mis puutub programmiuuendusse, siis teab vist ainult jumal taevas mida see täpselt tähendab (ja keelata seda ei saa kuskilt!).
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Hmm ... minul küll vist ei uuenda midagi ise enesest :oops: Kuna pill lapsel kasutuses siis rohkem ei tea.Aga kui midagi nihu oleks siis küll ma kuuleks,et pilti pole,kanalid kadunud jne.Krt teab kuna ise pole üle aasta vahtinud teist ei tea kui viimase programmi uuenduse tegin ei juhtunud midagi lihtsalt imes endasse kõik saadaolevad dvb-t kanalid :) Oh keeruline see värk!Krt teab mis muutub kui tarkvara uuendaks :) Kuna veel töötab siis ei ole teist uuendanud.Huvitav kas garantii aasta või kaks sellel pillil?
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Garantiiaja pikkust ei ole seadusega kehtestatud, kuid regulatsioon on alljärgnev.
Võlaõigusseaduse väljavõte:

§ 218. Müüja vastutus asja lepingutingimustele mittevastavuse puhul

(1) Müüja vastutab asja lepingutingimustele mittevastavuse eest, kui mittevastavus on olemas juhusliku hävimise ja kahjustumise riisiko ülemineku ajal ostjale, isegi kui mittevastavus ilmneb hiljem. Tarbijalemüügi puhul vastutab müüja asja lepingutingimustele mittevastavuse eest, mis on olemas asja ostjale üleandmisel, isegi kui juhusliku hävimise ja kahjustumise riisiko üleminek lepiti kokku varasemaks ajaks.

(2) Tarbijalemüügi puhul vastutab müüja asja lepingutingimustele mittevastavuse eest, mis ilmneb kahe aasta jooksul asja üleandmisest ostjale. Tarbijalemüügi puhul eeldatakse, et kuue kuu jooksul asja ostjale üleandmise päevast ilmnenud lepingutingimustele mittevastavus oli olemas asja üleandmise ajal, kui selline eeldus ei ole vastuolus asja või puuduse olemusega.

(3) Müüja vastutab ka asja lepingutingimustele mittevastavuse eest, mis tekib pärast juhusliku hävimise ja kahjustumise riisiko üleminekut ostjale, kui asja lepingutingimustele mittevastavus tekkis müüja kohustuste rikkumisest tulenevalt.

(4) Müüja ei vastuta asja lepingutingimustele mittevastavuse eest, kui ostja lepingu sõlmimisel asja lepingutingimustele mittevastavust teadis või pidi teadma.

Sellest järeldub, et kui asja kasutati nö. normaalselt, siis:
- esimese kuue kuu jooksul ei pea tarbija üldjuhul tõestama asja mittevastavust tingimustele, võttes arvesse muidugi ka (4) sätestatut;
- järgneva poolteise aasta jooksul aga tarbija peab tõestama mittevastavust, et see oli juba algselt varjatuna olemas, kuid ilmnes hiljem.

Seega kahe aasta jooksul (asja üleandmisest tarbijale) on võimalik esitada pretensioone kui asja tootja/ müüja pole kehtestanud pikemat perioodi. Garantiiremondis olemise aja võrra pikeneb garantii kehtivus.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

Luxe on mõnda aega kadunud ning kui tagasi tuleb on ta juba krüpteeritud. Vabalt levitamise aeg sai aprilli lõpuga otsa.
Kasutaja avatar
PRR24
Entusiast

Postitus Postitas PRR24 »

Loodetavasti kui tagasi tuleb, on aspect ratio ka korda tehtud.
Kasutaja avatar
Martini
Entusiast

Postitus Postitas Martini »

See "programmiuuendus" on täiesti mõistusevastane. Mul on hakanud tekkima mulje, et see tähendab boksi salakeeles lihtsalt EPG lugemist, aga ei või kindel olla. Igal juhul on praeguses softiversioonis see eriti fataalne meelelahutus, kuna boksil on komme pärast seda "programmiuuendust" esimesele kanalile karata. Arvestades seda, et hetke softi teine omapära ehk otse öeldes perverssus on see, et ta topib kanalid listi mingis umbluu järjekorras, mitte leidmise ega isegi muxide järgi, siis on hullumeelsus sentimeetrite kaugusel paari sellise juhtumi järel, kui sa oled suure vaevaga jõudnud mingi listi tagumises otsas oleva huvitava kanalini, siis tehakse talle "uuendus" ja oledki alguses tagasi.

Üle tüki aja jälle zuumboksi teleka vaatamiseks kasutanuna võin ma nentida, et seal softis on kõik kanalihalduse asjad ikka täiesti persest. Kõige uskumatum tundub mulle jätkuvalt see, et leitud kanaleid ei saa ükshaaval soovi korral maha kustutada (mitte ignore listi panna), ümber nimetamisest rääkimata.

Aga mul on küsimus kah. Leidsin üles vana recieveri, millel on väga head Dolby Digitali ja DTS dekoodrid. Ühendasin suure hurraaga boksi optikat pidi sinna külge ja ütlesin setupist, et spdif väljund on Dolby Digital. No kurat, ei tule recieverile küll mingit digitali kirja ette. Vahet pole, kas boksist valida väljundiks PCM või DD, on tulemus recieveri poolt vaadates täpselt sama. MIDAGI see menüü samas teeb, sest kui sealt valida OFF, jääb optiline kaabel täiesti vait :)

Kas võib olla, et boks ei vaevugi DD signaali välja saatma, kui parasjagu 5.1 saade pole (millest kohe järgmine küsimus, et kust ma leian saate, mille puhul võiks arvata, et tegu on 5.1 soundiga)? Või ei vaevu ta üldse sealtkaudu Dolbydigitali saatma, sõltumata seadistustest ja jõupingutustest?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

ma eip tea kas voom hd 5.1 edastab aga kogu ülejäänud paketis olevatel kanalitel küll 5.1 heli pole :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
Martini
Entusiast

Postitus Postitas Martini »

Kui nüüd korra pakett kõrvale jätta ja lihtsalt boksi omadustele keskenduda, siis huvitab, kas soomlastel on kuskil DVB-T kanalis 5.1 sound?
Martini

DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
Kasutaja avatar
PRR24
Entusiast

Postitus Postitas PRR24 »

Virisemise vahele ka midagi positiivset. TV6st esimene 16:9 film :)
Kasutaja avatar
tonuj
Entusiast

Postitus Postitas tonuj »

PRR24 kirjutas:Virisemise vahele ka midagi positiivset. TV6st esimene 16:9 film :)
Seda jah, aga see ei puuduta Starmani teemat.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

valgekotkas kirjutas:ma eip tea kas voom hd 5.1 edastab aga kogu ülejäänud paketis olevatel kanalitel küll 5.1 heli pole :lol:
Voom HD satelliidi versiooni pealt näitab minu soundiboks (ühendatud tuuneriga optikat pidi) Dolby Digital märki.
Kas see ka 5.1 heli peaks tähendama, oskavad ehk targemad siin kommenteerida...
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

Henkka kirjutas:
valgekotkas kirjutas:ma eip tea kas voom hd 5.1 edastab aga kogu ülejäänud paketis olevatel kanalitel küll 5.1 heli pole :lol:
Voom HD satelliidi versiooni pealt näitab minu soundiboks (ühendatud tuuneriga optikat pidi) Dolby Digital märki.
Kas see ka 5.1 heli peaks tähendama, oskavad ehk targemad siin kommenteerida...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dolby_Digital" onclick="window.open(this.href);return false;
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Nonii, üle hulga aja jälle "Programmiuuendus" ja nagu ikka 7 soome E46 conax'it nagu naksti kanalilistis :x Aga millegipärast lemmikud ei ole minul veel putku pannud :roll:
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Suletud

Mine “Maapealne Digi-TV”