Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Mina ka hetkel ei näe, ega vist enne homset pole ka "loota" 

Minu Thomson ei leidnud eile TV6-t ei heaga ega kurjaga.
mul leidis küll üles aga ei näita pilti!taimo kirjutas:Minu Thomson ei leidnud eile TV6-t ei heaga ega kurjaga.

Tundub et enamusel see pildi mittenäitamise probleem-klienditeenendaja teadis rääkida et tänase päeva jooksul peaks asi OK olema. Saame näha..
Sinul ka Thomson? Millise otsingu ja milliste parameetritega ta kanali leidis? Mul see jama, et sõidan ise minema ja pean jätma naisperele detailsed juhised TV6 otsimiseksMati42 kirjutas:mul leidis küll üles aga ei näita pilti!taimo kirjutas:Minu Thomson ei leidnud eile TV6-t ei heaga ega kurjaga.

Noh, tv6 pilt on nüüd ees 

Täna hommikuks oli kanal edukalt juba listi ilmunud.
24 tunnine hilinemine, aga eks elab üle.
Nüüd jääme Kanal 11 ootama!

Nüüd jääme Kanal 11 ootama!
täna pilt juba ees!Mati42 kirjutas:mul leidis küll üles aga ei näita pilti!taimo kirjutas:Minu Thomson ei leidnud eile TV6-t ei heaga ega kurjaga.

Tulles vastu oma klientide soovidele, muutub alates 1. juulist 2008 ViasatKuld paketi hind. Uus hind on otsekorraldusega tasudes 299 krooni, ilma otsekorralduseta 319 krooni. Võimalike küsimuste korral saab infot klienditeeninduse telefonil 67 37 258 või e-posti aadressil [email protected].
P.S. Kõik lisad, premium, porr, jne. tulevad sellele täiendavalt otsa
orm kirjutas:Tulles vastu oma klientide soovidele, muutub alates 1. juulist 2008 ViasatKuld paketi hind. Uus hind on otsekorraldusega tasudes 299 krooni, ilma otsekorralduseta 319 krooni. Võimalike küsimuste korral saab infot klienditeeninduse telefonil 67 37 258 või e-posti aadressil [email protected].
Misaasja, kliendid soovisid hinda tõsta?!
Seni oli ju "kulla" täishind 279/299?
Oops, see oli väga hästi varjatud irooniakain kirjutas:Misaasja, kliendid soovisid hinda tõsta?!

tõe nimel tuleb selgitada, et kliendid nõudsid tv6 ja selle nad said ja viasat tahab rohkem raha ja selle ta ka saab (võtab) ja et lõpuni aus olla, siis need kaks asja ei ole omavahel seotud, olevat rasked ajad ja hinnad laes

lähevad hinnatõusuga kaasa!orm kirjutas:Oops, see oli väga hästi varjatud irooniakain kirjutas:Misaasja, kliendid soovisid hinda tõsta?!
tõe nimel tuleb selgitada, et kliendid nõudsid tv6 ja selle nad said ja viasat tahab rohkem raha ja selle ta ka saab (võtab) ja et lõpuni aus olla, siis need kaks asja ei ole omavahel seotud, olevat rasked ajad ja hinnad laes

No ja kus kohast seda ametilkult lugeda võiks kuna kodulehel on neil vaid ,et :
ViasatKuld:
- 149 krooni / kuus ( otsekorraldusega esimene aasta)
- 299/279 krooni / kuus otsekorraldusega teine aasta
ViasatKuld:
- 149 krooni / kuus ( otsekorraldusega esimene aasta)
- 299/279 krooni / kuus otsekorraldusega teine aasta